אני מתגייס לקרבי איזו מכונת גילוח לקנות?

שוקו89

New member
אני מתגייס לקרבי איזו מכונת גילוח לקנות?

אני רוצה של פיליפס אבל יש כל כך הרבה דגמים ואין לי מושג מה טוב בשבילי אני עושה טירונות 07 + השלמה 05 אז מי שיודע על מכונה טובה ויכול להמליץ תודה...

ertert15

New member
רק שתדע שגם אם תקנה את המכונה הכי חדשה

היא לעולם לא תוריד כמו סכין גילוח,בכל מקרה ממליץ לך לקנות פילפיס מסדרה 8 לא משהו יקר ...מקסימום עד 500 ש"ח. לי אישית יש את ה8140 אחלה מכונה רק תדע שכדי להיות חלק איתה תמיד תצטרך לגלח כל יום.....בכל מקרה אני מאד מרוצה ממנה מגלחת מהר ובצורה מטיבה מאד (ברור שלא כמו סכין גילוח אבל יחסית קרוב),ובנוסף הסוללה שלה מחזיקה הרבה מאד זמן....אז אם תאכל לרכוש אותה בפפחות מ500 ויש לך סכום כזה ממליץ לך את המכונה הזו. לדעתי תוכל גם לקנות פילפיס מסדרה 7 ב300 ומשהו ש"ח שיגלחו גם לא פחות טוב.

שוקו89

New member
מה יותר טוב סכין או מכונה הרבה אומרים

הרבה אנשים אומרים שאין זמן להתגלח עם סכין בטירונות ולכן כדאי לקנות מכונת גילוח מה אתם ממליצים מכונה או סכין???

ertert15

New member
אני אומר ככה תתחיל עם סכין...שתקבל חינם

ביום גיוסך.... אם תסתדר והכל תשאר איתהאם אכן תתקל בקשיים ולא תרצה להמשיך תעבור למכונה...

אני דווקא כן ממליץ על מכונה.

נכון שסכין מוריד הכי טוב, אבל אני באופן אישי לא אוהב להתגלח עם סכין כשלחוץ ען הזמן, ובטירונות מה לעשות, לחוץ עם הזמן. אתה יכול לקחת גם וגם, וסכין אתה באמת מקבל בבקו"ם, להתגלח עם מכונה במהלך השבוע, וכשסוגרים שבת להתגלח עם הסכין כמו שצריך. בשורה התחתונה, מכונה זה ממש נוח בטירונות, אפילו להתגלח בערב אחרי המקלחת. אני לא הייתי מוציא יותר מ500-600 שקל. מעבר לזה אין באמת הבדל עצום בינהן.

שוקו89

New member
כן כולם רושמים מכונה או זה אבל..

כן מכונה זה טוב אבל יש מליון דגמים ואין לי מושג מה טוב בשבילי... אני רוצה של פיליפס תקציב 300-400 ש'ח

לך לכמה חנויות ותעשה השוואת מחירים.

בסופו של דבר מכונת גילוח זו מכונת גילוח. אל תשבור ת'ראש.

fishy16

New member
קח כמה דברים בחשבון

א- לא כדאי לקנות משהו יקר.. סתם חבל שיאבד/ייגנב ב- אל תקנה סמוך למועד הגיוס, תקנה שבועיים לפני ככה שתתרגל אליה כמו שצריך מבחינת תפעול וגילוח. ג- תברר איפה אתה עושה טירונות ומה התנאים- אם אתה עושה באוהל תקח בחשבון שיש פחות גישה לחשמל ויהיה לך קשה להטעין- קח משהו עם חיי סוללה ארוכים ד- תחפש מכונות עם אחריות ארוכה.. אתה הולך לשרת 3 שנים (ואולי יותר..)

למעלה