אני משתגעת...

בולבה

New member
אני משתגעת...

אני קרובה מרחק לחיצה אחת מלעשות את טעות חיי ולהתקשר לאקס שלי. חייבת מישהו לדבר איתו כי אני פשוט מתחרפנת מגעגועים!

februarygirl

New member
תמיד המרחק הוא מרחק לחיצה...

החוכמה היא להיזכר למה הקשר נגמר על מנת לא לעשות את הטעות הזו... תקשרי לחברות דברי איתן ...

בולבה

New member
כבר שמעתי את התובנות שלהן

לא מתחשק לי לשמוע שוב ושוב תשליט שבור של "תפסיקי עם זה, תתחילי לצאת עם אחרים". זה משהו שמלווה אותי כבר הרבה זמן, אני מוכרחה לדבר איתו, לראות מה חדש אצלו, הגעגועים פשוט קורעים מבפנים... ובא לי לדקור מישהו מרוב עצבים...

בולבה

New member
סיבת הפרידה הייתה

בעיקר בגלל הפרנאידיות שלי. עשיתי כל מיני דברים שלא מצאו חן בעיניו ובחרנו לסיים את הקשר ולנתק קשר לחלוטין... זה כמובן יותר מורכב ממש שאני מספרת, פשוט לא מתחשק לי להיזכר בזה שוב... אני מרגישה חסרת אונים, יושבת לי בלב מועקה שלא יורדת ולא תרד עד שאני אנסה ליצור איתו קשר. למרות שאני יודעת שאסור לי ואני רק אפגע מזה יותר, אבל... מה עושים במצבים כאלה?

קריסטה

New member
את חושבת שהדברים שעשית היו לא לעניין?

באמת דברים שלא היית צריכה לעשות? או שהוא פשוט לא היה מסוגל לקבל אותך כמו שאת... למה את רוצה ליצור איתו קשר? מה את רוצה לדעת? כמה זמן עבר מאז שנפרדתם?

בולבה

New member
חלקם כן...

אני חושבת שחלק מהדברים היו מיותרים לחלוטין, גם כל ההתנהלות שלי הייתה מעוותת בעניין הזה. אני רוצה ליצור איתו קשר כי אני מתגעגעת לשיחות שלנו, למה שהוא גורם לי להרגיש... לדעת דברים טריוויאלים, מה הוא עשה היום, מה חדש אצלו... לא עבר הרבה זמן, קצת יותר משבוע.

קריסטה

New member
את מזכירה לי חברה שלי

ממש בכל מילה. אני יכולה להגיד לך שעם הזמן זה עובר, המועקה עוברת. תנסי להעסיק את עצמך, שחברות יוציאו אותך החוצה. לדבר, לחפור, בעיקר למה עדיף ככה

שלום

אינני בטוח שזו טעות כה חמורה. אם את מחבבת את האקס שלך, אין סיבה שלא תיצרי אתו קשר ותהיי נחמדה אליו. אפשרי שתישארו ידידים. אם את חוששת שתריבו אם הקשר יימשך, השתדלי לא להמשיך את הקשר אלא רק לשוחח אתו פעם אחת.

למעלה