אני מרגיש חרא.

b0redavid

New member
אני מרגיש חרא.

אז החלטתי לכתוב את המשפט "אני מרגיש חרא" עד שאני ארגיש טוב יותר, או עד שסאות' פארק תתחיל (2:00) ובלי Copy & Paste כמובן. טוב, אני מתחיל, בהצלחה לי. אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש חרא אני מרגיש כבר יותר טוב. זהו, מיציתי, עכשיו אני רעב. שמופידופי!

מצטרפת.

שתיתי עכשיו חצי כוס של הקוקטייל הכחול הזה של סופר דרינק. טעים טעים,אבל עשה לי רע! אז, עכשיו אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה כבר יותר טוב.

נפתחה פה קבוצת תמיכה ולא סיפרו לי?!

גם אני רוצה!! יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' יש לי פסיכו' אבל גם לפני זה הרגשתי בסדר...

זה מזכיר לי את היסודי

שהמורים היו מענישים לכתוב 100 פעמים משהו (כמו- "אסור ללעוס מסטיק בשיעור" וכל אלה...) אבל בטוח רימית ועשית העתק הדבק ולא כתבת את זה כ"כ הרבה! ואני לא מאמינה לך שלא עשית Copy & Paste! וד"א מה קרה שאתה מרגיש חרא? (תראה, זה שאתה מרגיש חרא אני מבינה אבל זה שאתה טורח וכותב הודעה כל כך ארוכה.... זה כבר מדאיג....
)

EdisonGirl

New member
פעם אחת ויחידה קיבלתי משימה כזו

ופחדתי להגיד למורה שממש נהניתי מזה, שהיא לא תחליף לי עונש בפעם הבאה..

E i n a v 1 1 1

New member
מצטרפת

אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה חרא אני מרגישה ובנוסף אני גם לא מצליחה לישון!

PinkWin

New member
מה קרה קופיף?

אולי תמתיני עד השעה רבע ל-3 יש CSI LV באקסטרה הוט. אח אחלה סדרה. למרות שאין על CSI MIAMI. הוריישיו. אחת הסדרות הטובות. וטיפ: ספרי כבשים

E i n a v 1 1 1

New member
המחלה גומרת אותי ../images/Emo10.gif

לפחות עכשיו יש CSI LV אולי התכוות LA? אבל בכל מקרה אני בטח ארדם... לילה טוב

מצטרף

טוב, אז אני אולי לא מרגיש חרא, אבל... אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף, אני מרגיש מצוין וקצת עייף. זהו מספיק... אבל ששששש... אל תספרו שרימיתי קצת ועשיתי העתק-הדבק... שזה יישאר בינינו, טוב? (ד"א, אם אתם תוהים מדוע אני ער בשעה כזו, אז פשוט הרגע חזרתי מהעבודה... עבדתי לילה... הייתה חרא של עבודה, אבל חפיף!) לילה טוב

בעצם...

אתם יודעים מה? היום דווקא העבודה לא הייתה כזאת חרא... כי קיבלתי ת'משכורת היום!!! יום חשוב בהחלט! לילה טוב וחלומות פז!

b0redavid

New member
ד"א, אם אתם תוהים מדוע אני ער בשעה

כזו, אתם לא מכירים אותי.

למעלה