אני מרגישה

bloodrain89

New member
אני מרגישה

צלילה עמוקה של הרגש בלב השתקפות מסולפת בקיר טשטוש מנואץ של כל הכאב היא זורקת מילים באוויר. לוחשת ענוג באוזנייה משפילה בעינוי תקוותה לא היתה אהבה בעינייה ואליה היא לא נענתה. חסרה שיטחיות בשפה געגוע ארור לגיפוף נשמתה נאבדה בסופה היא הכירה אותה בריפוף.

niva99

New member
קראתי מספר פעמים בעניין רב

ניתן לחוש את רגש האכזבה מצפיה מסויימת לקשר /תיקשורת שלא מומשה. היות והכל נכתב בגוף שלישי מעניין אותי להבין מיהן הגיבורות הפועלות - מי זו המאכזבת האם היא חברה / הנשמה [ שאז זה אומר שלא הייתה אהבה עצמית]. שיר מאתגר...

jwin

New member
בהחלט טוב מאוד.

שיר טוב לטעמי. בהחלט מעניין. אני חושב שהשורה הפותחת מחוץ לקצב (קראי בקול רם) - המלה לב מאוד נדושה בשירה ונותנת גוון באנאלי לשיר - ומפריעה לקצב. הייתי בהחלט מוותר עליה. גם המלה "כל" (שורה 3) מגבילה לטעמי, את הכאב ואת הקצב... הבית השני מופלא!! "בשפה"? אולי בשפתה? נאבדה? "נשמתה אבדה בסופה" יותר נכון דיקדוקית. ----------------------------------- שיר טוב ומעניין! (אגב, שם השיר. לא מספיק "מרגישה"? מרגישה צלילה עמוקה של הרגש השתקפות מסולפת בקיר טשטוש מנואץ של הכאב היא זורקת מילים באוויר. לוחשת ענוג באוזנייה משפילה בעינוי תקוותה לא היתה אהבה בעינייה ואליה היא לא נענתה. חסרה שיטחיות בשפתה געגוע ארור לגיפוף, נשמתה אבדה בסופה - היא הכירה אותה בריפוף בברכה יהודה

למעלה