אני מרגישה בדיכאון

עגלי

New member
אני מרגישה בדיכאון

אז איך אני יודעת אם אני שם ? אין לי כח להילחם עם בעלי על הטיפול בילדים על החלטות כלכליות וכל השאר. לא מוצאת דבר שיעודד אותי ויפיח בי תקוה .לא רוצה לקום מחר בבוקר ולשלוח את הילדה לגן שתישן עד מאוחר , לא יכולה להירדם סתאם מקלידה מיליםן ועוד מילים ועוד מילים ......

שלום

צריך לטפל בילדים באחריות רבה. אם בעלך לא תורם מספיק לטפול, השתדלי לתרום לו בעצמך, כי גורל הילדים חשוב. השתדלי להרדם. זכרי שאתם אוהבים את ילדיכם והם אוהבים אתכם, וזה העקר. לקראת השנה שכחי מעט מהעבודה הקשה והעסיקי עצמך במחשבות טובות ונעימות ובתקוה לעתיד טוב.

MetalSinagouge

New member
מה שהכי מעצבן אותי בעולם...

אנשים שלא מבינים שבנאדם בדיכאון לא יכול לרצות לעשות את מה שהוא תמיד עשה על מנת לתחזק את חייו. להשתדל להרדם? להשתדל לתרום בתור 2 הורים? להעסיק את עצמך במחשבות טובות? תקווה? ברור לי שלא היית אף פעם בדיכאון, נכון? אני מאחל לך שגם לא תהיה.

שלום

אני לא מבין בפסיכולוגיה, ואולי באמת כדאי שתפני לפסיכולוג טוב; אבל לדעתי, אם את בדכאון כדאי שתעסיקי את עצמך בדברים שטובים ונעימים לך, דברים שאת אוהבת לעשות ושמענינים אותך, וגם תחשבי עליהם בזמן הפנוי. אולי אז תהיי יותר שמחה ופעילה רגשית.

MetalSinagouge

New member
וברכה...

עזוב פסיכולוגיה, עזוב שטויות. דיכאון היא מגיפה בדיוק כמו מחלות לב והשמנת יתר ואם כל החומר ברשת שיש על זה לא מספיק לך, אני אשמח לנדב לך מידע אישי, ישר מהמחתרת. תכיר מושג חדש: אנהדוניה. אנהדוניה זו חוסר היכולת להנות מדברים שרגילים להנות מהם- תסמין דיכאוני שנצפה הן בבני אדם והן בחולדות. בנאדם שנמצא במצב כמו שפותחת הנושא מתארת, נשמע לי כמו דכאון. היא לא יכולה "לצאת מזה בסנאפ", היא לא יכולה להנות מדברים שנעימים לה כי כמעט אין כאלה, וכל דבר שהיא אהבה לעשות כמו עבודה וטיפול בילדים הופך לעול. ואם מלווה לזה ריקנות (שזו ההרגשה הכי בת זונה שיכולה להיות, במובן הרע של המילה) אתה לא יכול אפילו לחלום על להיות פעיל רגשית, כי פשוט הכל מת, הכל נרקב מבפנים והסרטן הנפשי הזה אוכל אותך יום אחרי יום, יותר ויותר. יש לך עצות מעניינות, הן לא מזיקות אבל גם לא מועילות. הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות, אבל לומר למדוכא להעסיק את עצמו במשהו זה קצת... לא יעיל. פשוט לא יעיל.

MetalSinagouge

New member
הנה:

http://www.psychologia.co.il/depres1.htm בדף הזה יש למטה למטה מבחן קצר לבדיקה עצמית. הוא אומנם לא סמכותי, אבל יתן לך רמז לגבי המצב ו(אני מאחל) חיפוש עזרה מקצועית. היום כדורים נוגדי דיכאון הם הרבה יותר יעילים ופחות מלווים בתופעות לווי כמו כדורים מלפני 30 שנה. יש גם אופציית CBT- שיחות...

אופירA

New member
מנהל
לא משנה אם את שם או לא

לכי לטיפול בשיחות. אם אין לך רצון/כוח/כסף - לכי לרופא המשפחה, ותני לו לחוות דעתו הרפואית. תרופות פשוטות נגד דיכאון הוא מוסמך לרשום לך גם בלי שתראי פסכיאטר או פסיכולוג.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
עגלי יקרה

מתארים לעצמנו את הקושי שלך לחיות כשבראש מתרוצצות מלא מחשבות, שלא נותנות מנוח, לא ביום ולא בלילה.. הלחץ עצום, הנסיבות חונקות.. מעיקות ואולי את לא יודעת מה לעשות ובכלל, נראה לך כאילו אזלו הכוחות בשביל לעשות. אנחנו כאן איתך..מקווים ליצור לך כאן מקום שבו יהיה מעט שקט..מעט נחמה.. הבנה..מגע..וקבלה.. שתפי אותנו עוד, אנחנו מקשיבים...

למעלה