אני מקנא ..

אני מקנא ..

כן אני מקנא .. אני מקנא בעם הזה באומה הזו .. לא בארה``ב `` שליטת העולם `` לא ביפן מעצמה של טכנולגיה .. לא באדמה הענקית של אוסטרליה.. יש עם שילדיו נקראים ברזלאים . יש שם עוני שאין כמותו .. וההשכלה שם היא לא בדיוק חיקוי לעולם .. והפשע שם לא בדיוק דבר שאפשר לקרוא מושלם . אני מקנא כי יש להם דבר כזה מיוחד ..שמחת חיים .. לא מוסברת . קרנבל בשביל שאר העולם חודש בשנה .. והם חוגגים בשביל עצמם כל השנה ריקודים שירה .. וכדורגל .. חלקכם יגידו כדורגל משחק דבילי של 22 שחקנים שרצים אחרי כדור אחד .. 22 שחקנים מזיעים .. מהרגל דרך הביצים .. כדורגל .. היו תקופות שזה היהה הדבר היחידי .. שהיה מקשר .. ביני לבין אבא שלי. מגרש הכדורגל זה המקום היחיד שהיינו מתנשקים ומתחבקים אחרי גול . זה מוזר .. אבל הכדורגל כמו לברזיל ..היה בשבילי ..דבר שנתן לי שמחת חיים . וזה היה כל כך פשוט ..הקבוצה שלנו הייתה מנצחת היינו מחייכים שהיינו מפסידים ..הולכים הביתה עצובים . עולם טעון ברגשות .. תקראו לזה משחק ברברי ..של חורונים .. מה אכפת לי .. איך היינו שרים ..שמחים עצובים . והייתי מחכה לגול ..כדי להרגיש חיבוק ..מאבא ..מאחי שתהיה לי סיבה לחבק אותם ... אחחחחחח ברזילללללללללללללל אנשים שמבינים ...מה היא שמחת חיים .. אני מקנא בהם ...

tairon

New member
הם עשירים בשמחת החיים

בחדוות הסמבה והקרנבל בכדורגל... והם פשוט ענקים...

למעלה