אני מעלה משחק נחמד לכל המשועממים

KLSVM15

New member
אני מעלה משחק נחמד לכל המשועממים

משחק יפני נחמד..צריך לעקוב אחרי הקופססא...תהנוו

לא מצחיק../images/Emo7.gif ..אני פוזלת באמת!

אני באמת פוזלת בעין אחת ואותי לא מצחיק כל העניין הזה שאתם עושים מזה צחוק

הצלחתי עד שלב 9 חחחח..

תודה עכל המשחק באמת חמוד חחחחח...

KLSVM15

New member
שאלון...

תענו לשאלון שלי:) 1. אם היו נותנים לכם 100 שקלים לחודש ולעשות בהם כרצונכם מה תעשו? 2. אם יתנו לכם טיסה לכל מקום שתרצו למשך שנתים לאן תטוסו? 3. מה הדבר שבחיים לא תעבירו לסדר היום? 4. על מה בחיים לא תריבו עם ההורים? 5. מה הריב הכי מעצבן שהיה לכם עם חברים? 6. מי האיש שאתם מעריצים מעומק הלב? (לא מפורסמים) 7. מי הדוגמא שלכם לחיים? 8.אם תגלו שחבר/ה טוב/ה שלכם לסבית/הומו איך תגיבו? 9. איך תגיבו עם בן מינכם יתחיל אתכם? 10. מה הדבר שבשבילו תעשו הכל? לא עולים לי עוד דברים.. תהנו.. שלא יהיה יבש פה יותר מידיי..

KLSVM15

New member
עונה על השאלון של עצמי..

1. אם היו נותנים לכם 100 שקלים לחודש ולעשות בהם כרצונכם מה תעשו? לא יודעת..אולי אני אתחיל לחסוך.. 2. אם יתנו לכם טיסה לכל מקום שתרצו למשך שנתים לאן תטוסו? להודו ותאילנד לפרוק מתחים 3. מה הדבר שבחיים לא תעבירו לסדר היום? שקרים, בגידות וחוסר אמון. 4. על מה בחיים לא תריבו עם ההורים? אממממ...שאלה קשה..שכתבתי אותה לא חשבתי על תשובה..חחחח 5. מה הריב הכי מעצבן שהיה לכם עם חברים? ריבים על אופי..אני שונאת את זה.. 6. מי האיש שאתם מעריצים מעומק הלב? (לא מפורסמים) אבא שלי ז"ל 7. מי הדוגמא שלכם לחיים? אחת החברות הטובות שלי:) 8.אם תגלו שחבר/ה טוב/ה שלכם לסבית/הומו איך תגיבו? יתמוך בהם..זה כבר קרה לי ואני רק תומכת ומבינה:) 9. איך תגיבו עם בן מינכם יתחיל אתכם? לא קרה לי אף פעם אבל אני פשוט אסביר שאין מצב כזה..אנ'לא בקטע:) 10. מה הדבר שבשבילו תעשו הכל? שרית חדד זהווו...

liron162

New member
עונה...

1. אם היו נותנים לכם 100 שקלים לחודש ולעשות בהם כרצונכם מה תעשו? הייתי קונה בגדים ועוד כמה דברים.. 2. אם יתנו לכם טיסה לכל מקום שתרצו למשך שנתים לאן תטוסו? לדרום אמריקה 3. מה הדבר שבחיים לא תעבירו לסדר היום? אממממ..לא יודעת 4. על מה בחיים לא תריבו עם ההורים? על....לא יודעת 5. מה הריב הכי מעצבן שהיה לכם עם חברים? לא זוכרת 6. מי האיש שאתם מעריצים מעומק הלב? (לא מפורסמים) אממ..את ליאת.. 7. מי הדוגמא שלכם לחיים? אמממ..לא יודעת 8.אם תגלו שחבר/ה טוב/ה שלכם לסבית/הומו איך תגיבו? אממ..ידבר איתה..וישאל אותה אם זה באמת מה שיש..ויתרחק אולי קצת ממנה..נראה לי.. 9. איך תגיבו עם בן מינכם יתחיל אתכם? לא יודעת 10. מה הדבר שבשבילו תעשו הכל? שרית חדד!!

Music4Life

New member
יאללה אני עונהההה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. אם היו נותנים לכם 100 שקלים לחודש ולעשות בהם כרצונכם מה תעשו?
חחחחח אני כבר מקבלת הרבה יותר מ100 שקל לחודש. מה כבר אפשר לעשות בסכום כזה קטן??? 2. אם יתנו לכם טיסה לכל מקום שתרצו למשך שנתים לאן תטוסו?
נו- יורק! או..ניו-זלינד. או ספרד. 3. מה הדבר שבחיים לא תעבירו לסדר היום?
מה הכוונה בדיוק? 4. על מה בחיים לא תריבו עם ההורים?
לא יודעת 5. מה הריב הכי מעצבן שהיה לכם עם חברים?
לא משנה כרגע.. 6. מי האיש שאתם מעריצים מעומק הלב? (לא מפורסמים)
ההורים שלי 7. מי הדוגמא שלכם לחיים?
ההורים... 8.אם תגלו שחבר/ה טוב/ה שלכם לסבית/הומו איך תגיבו?
אני אהיה מופתעת דבר ראשון, אבל אין לי בעיה עם זה בכלל. סבבה...מה רע? 9. איך תגיבו עם בן מינכם יתחיל אתכם?
חחח כבר קרה...שום דבר מיוחד...אני מניחה שיהיה נחמד לדעת שגם בני מיני נמשכים אליי...
מה לא מחמיא?? 10. מה הדבר שבשבילו תעשו הכל?
לא יודעת האמת...

למעלה