אתה יכול גם בארץ.אני מעוניין לעשות טיול רכבות בארה"ב
האם משיהו יכול לעזור לי בנושא או להפנות אותי לאתרים שמפרטים בנושא זה. בעקרון אני מעוניין בטיול כמה שיותר ארוך "כדי להרגיש מה זה רכבת" בחו"ל.
רכבות בארה"באני מעוניין לעשות טיול רכבות בארה"ב
האם משיהו יכול לעזור לי בנושא או להפנות אותי לאתרים שמפרטים בנושא זה. בעקרון אני מעוניין בטיול כמה שיותר ארוך "כדי להרגיש מה זה רכבת" בחו"ל.
האם ניתן להגיע ברכבת בדרך היבשהרכבות בארה"ב
אתה יכול לעשות מסע מחוף לחוף ברכבת - ענין של 3-4 ימים וכמה מאות דולר, לא כולל לינה... אבל אם אתה רוצה לעשות את המסע הכי ארוך - לך על הרכבת הטרנס-סיבירית או טרנס-מונגולית (מוסקבה-ולדיווסטוק או מוסקבה-בייג'ין)... ואם כבר מסע ארוך אז תתחיל מהקצה המערבי של אירופה (ליסבון למשל) וסע עד הקצה הדרום-מזרחי של אסיה (מלזיה, או דרום תאילנד אם אתה מנוע כניסה למלזיה).
דרך רוסיה, כמובןהאם ניתן להגיע ברכבת בדרך היבשה
ממערב אירופה לאסיה בלי לחצות אף ים? איך? דרך טורקיה? ולא עוברים במדינות ערביות בדרך? הסבר , פרט ונמק!
הפרטים באדיבות "הנוסע במושב מס' 61"דרך רוסיה, כמובן
נוסעים ברכבת הטרנס-מונגולית לבייג'ין, ואח"כ ממשיכים דרך סין, וייטנאם, קמבודיה, תאילנד ומאלזיה לסינגפור. הקטעים היחידים בדרך שאין בהם רכבת הם מהו-צ'י-מין סיטי (סייגון) לפנום-פן, ומ-Sisophon (קמבודיה) ל-Aranyaprathet (תאילנד). קיימת מסילה בין פנום-פן ובנגקוק אך בקטע הנ"ל משני צידי הגבול לא פועלות רכבות. אפשרות אחרת, שלא מומלצת מבחינה בטחונית (ולא אפשרית לישראלים) היא לנסוע להודו דרך תורכיה, איראן ופקיסטן. לא ניתן להמשיך מזרחה כי מיינמר (בורמה) לא מאפשרת כניסה לתיירים בגבול היבשתי עם הודו או בנגלדש.
תענוג מפוקפק - לנסוע דרך רוסיהדרך רוסיה, כמובן
נוסעים ברכבת הטרנס-מונגולית לבייג'ין, ואח"כ ממשיכים דרך סין, וייטנאם, קמבודיה, תאילנד ומאלזיה לסינגפור. הקטעים היחידים בדרך שאין בהם רכבת הם מהו-צ'י-מין סיטי (סייגון) לפנום-פן, ומ-Sisophon (קמבודיה) ל-Aranyaprathet (תאילנד). קיימת מסילה בין פנום-פן ובנגקוק אך בקטע הנ"ל משני צידי הגבול לא פועלות רכבות. אפשרות אחרת, שלא מומלצת מבחינה בטחונית (ולא אפשרית לישראלים) היא לנסוע להודו דרך תורכיה, איראן ופקיסטן. לא ניתן להמשיך מזרחה כי מיינמר (בורמה) לא מאפשרת כניסה לתיירים בגבול היבשתי עם הודו או בנגלדש.
יש הרבה כמוךתענוג מפוקפק - לנסוע דרך רוסיה
במיוחד אם אתה כהה עור ונראה זר למקום.
בדיוק עכשיו אני מחזיק בידיי ספריש הרבה כמוך
יש הרבה תיירים שנוסעים ברכבת הטרנס-סיבירית... יש גם קרונות ברמה מערבית מעולה, והמחיר בהתאם...
ואם בספרים עסקינן: שימובדיוק עכשיו אני מחזיק בידיי ספר
נפלא עתיק למדי משנת הדפסה 1903: "THE GREAT SIBIRIAN RAILWAY FROM ST. PETERSBURG TO PEKIN" והספר נכתב ע"י MICHAEL MYERS SHOEMAKER וראה אור בשנת 1903 ע"י G.P.PUTNAM'S SONS והספר נהדר ומרתק בראשיותו המיוחדת ! פעם הוא היה שייך לספרית בית-המדרש ע"ש ברל כצנלסון - המדור הרוסי, והיום הוא כמובן שלי. מומלץ ביותר וניתן למכירה ב- AMAZON BOOKS מדי פעם בספרים מיד שניה וכו". לא להחמיץ !!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.