אני ממש מודאג.. שאלה לפרופסור מצקין

אני ממש מודאג.. שאלה לפרופסור מצקין

אני מרגיש מיואש ולא יודע למי לפנות.. שלום פרופסור מצקין, אני חייל בן 19, משקלי 67 ק"ג. מזה מספר שנים אני סובל מבעיות וכאבים שונים באיבר המין. הזנחתי את זה כל כך הרבה זמן שאני כבר לא יודע בדיוק מתי זה התחיל. לפני כ-4 שנים הבחנתי שצבע השתן שלי עכור, נוזל לבן היה יוצא עם סיום הטלת השתן, לעיתים זה היה מלווה בתחושת צריבה באיזור הערמונית ולפעמים בעיקצוצים בצינור השתן עצמו ובצורך במתן שתן לעיתים תכופות. התופעה הייתה מופיעה כל מספר חודשים ליום-יומיים ונעלמת. באחת הפעמים החלטתי לבדוק את הנושא אצל אורולוג, הוא ערך מספר בדיקות כולל אולטרסאונד בטן וראה שבלוטת הערמונית שלי מוגדלת מעט. התופעה הייתה הולכת וחוזרת כל מספר חודשים ולכן התעלמתי ממנה. לאחר כשנה או יותר החלו להופיע אצלי כאבים חדים בחיבור שבין בסיס הפין לגוף ולאורך כל הירך הפנימית בצד שמאל בלבד, יחסתי כאבים אלה לעובדה שאני מפעיל לחץ על צד שמאל של הפין בזמן אוננות אך הכאבים הלכו והתחזקו עם הזמן, כיום הכאבים חזקים מאוד, הם מופיעים בעיקר בזמן אוננות ואחריה. עם התחזקות הכאבים הורידים שעל איבר המין שלי נהיו בולטים בצורה קיצונית (דבר שלא היה לפני כן) ובנוסף החלו להופיע לי פסים אדומים לאורך הירכיים. בזמן אוננות ואחריה אני מרגיש כאבים גם בשרירי הירכיים והישבן ולחץ באיזור בלוטת הערמונית. חשוב לציין שמפעם לפעם שורף לי במתן שתן, אך הדבר איננו קבוע. נבדקתי מספר פעמים ע"י רופאים צבאיים שלדעתי לא התייחסו לכאבים ברצינות.. נשלחתי לבדיקת וריקוצלה שחזרה שלילית ומעבר לבדיקה זו לא עברתי עוד בדיקות. האם עלי לחשוש מסרטן הערמונית ואילו בדיקות מומלץ לעבור כדי לבדוק את הנושא?

למעלה