אני ממש אוהב

odin02

New member
אני ממש אוהב

את רודני וכל זה אבל דבר אחד הוא אחד האנשים הטובים היחידים שכמעט לגמרי חסר סטייל!! במיוחד בישנים שלו איכס שילמד מג´ימי טומס מה זה סטייל!!!

proof

New member
ג´ימי טומאס וסטייל לא הולכים ביחד

ולרודני מולאן לדעתי לפחות יש הרבה מאוד סטייל נכון בישנים הוא קצת נראה מטומטם אבל עדיין הוא ענק

Chomp on this

New member
לג´יימי תומס וסטייל לא הולכים ביחד?

תגיד שרק צחקת כי אם לא אז אתה ממש.... עזוב. וזה נכון שלכל הפריסטיילים האלה אין סטייל בגרוש! רודני מולן נטה בשנים האחרונות לסטריט...

world skater

New member
אודין מה קורה זה בומבאצור...

אם אתה רוצה סרט ממממממממממממממממממממש יפה של רודני תוריד את FREESTYLE 1989

sEEk Skater

New member
יא מטומטם

רודני מולן המציא את הסטייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם לא היה רודני מולן היה בעולם עשר תרגילים

sEEk Skater

New member
לחסמבא ההומו

עוד פעם אחת תקרא לי מפגר, אני יהפוך אותך למפגר יא מפגר

Raz Lutzka

New member
יטיפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עלק המציא את הסטייל,אתה בכלל יודע מה זה סטייל?יחמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועם רודני מולן לא היה בעולם לא היה עשר תרגילים היה את אותם תרגילים שפשוט מישהו אחד המציא אותם!!!!!!!!! יילד מסכן!

xflil

New member
נכון רז, כל אחד יכול להמציא את זה

ואפילו בקלות! מה אני אגיד לך! אז תגיד את זה גם על איינשטיין אולי והמממ......הבנאדם צריך להיות גאון בשביל להמציא דבר כמו האולי! ברגע שיש את האולי הפליפים זה לא החלק הקשה להמציא! ואל תזיין לי את השכל שלא צריך להיות גאון כי עד יומך האחרון לא היית חושב על זה

xflil

New member
מה? לא רוצה כלום ../images/Emo13.gif

אסור להביע דעה??

xflil

New member
קשה לך לא לשנוא אותי?!!!!!!!!

יא אללה! די! אני לא אגיב על שום הודעה שלך ואז אולי תהיה מרוצה

ShLuMp

New member
אוקיי

שמע יכול ליהיות שזה נכון ושאף אחד לא היה חושב על זה אבל לגלות את האולי לבד זה לא כל כך קשה... אני ראיתי בטלויזיה אנשים קופצים עם סקייט התלהבתי ותוך שבוע גם הצלחתי בלי עזרה של אף אחד או הסברים אז הוא אמנם חשב על משהו אבל לא ביצע משהו בלתי אפשרי אני יותר מעריך אותו על כל הטריקים שהוא עושה ואף אחד לא מצליח ועל הערבוב של סטריט עם פריסטייל

Starwindov

New member
יש הבדל בין לראות מישהו ולעשות..

..ללהמציא משהו בעצמך מכלום.

Raz Lutzka

New member
אתה מדבר על הומואים?!

עלק רודני מולון המציא את הסטייל -פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יחתיכת ילד פוזר,פישר,מסכןלוך ומכוער! תראה מה אתה כותב יחתיכת ילד הומו!-מה אתה מתעצבן כי טעית!? יטיפש!

sEEk Skater

New member
הוא לא באמת המציא את הסטייל סתם הגז

חוץ מזה סתום את הפה כי מי שטעה פה זה אתה

למעלה