חוזר בתשובה מיתחזק.. אתה עושה
את זה שוב.. אתה מדבר כפירה ומ"היגיון"... כתוב שבמקום של תורה, ההיגיון יוצא החוצה... אתה פוסל פה דברי תורה, וחולק עליה, וזה אסור בתכלית האיסור.. אז אל תגיד לי שאני "מדבר שטויות"... כי אני אומר רק דברים שלמדתי מהגמרא, מהתורה, מספרי הפירושים של גדולי - הדור וכו'.. אני לא מוציא מהשרוול.. אז איך אתה, קטן שכמותך, כמוני, חולק על דברי חכמים ודברי תורה? לפני שאתה פוסק פה דיני הלכה, לך, תלמד, תגדל בתורה, תבדוק, תשאל יפה, ואני אענה לך יפה. מזה "אתה מדבר שטויות" ... אתה זה שבנתיים מדבר שטויות... עכשיו הסבר ... הגוף של משה, היה משביט יהודה !!! אבל משה גם הוא גלגולו של הבל, אז איך אתה מסביר זאת? וקין, הוא גיגולו של יתרו, ושל קרח.. והרי שיתרו היה גוי, שחזר בתשובה.. וקרח בן יהודים (אלא אם כן הוא היה ערב רב, למרות שלא נראה לי.) ... נכון , שהמשיח "בן - דוד".. הכוונה שהגוף הגשמי של המשיח, יהיה מזרע דוד המלך... ולא משבט לוי, לכן מזרעו של משה, לא יכול להיות המשיח. אבל נשמתו כן יכולה להיות !!! כי הנשמה לא מוגבלת לשבטים..אתה יודע יש גם גיגולים משבט לשבט.. יכול להיות שבגלגול הקודם הייתי משבט דן, ועכשיו מיהודה.. נכון המשיח לא יכול להיות, הגוף שלו, משבט לוי... אבל הנשמה שלו, ששוכנת בקן הציפור שבשמיים, שזאת דעה.. אני מדגיש.. שעשויה מנשמתו של האדם הראשון (דוד, אשר היה גלגולו) וממשה (בגלל שיהיה נביא גדול מאוד).. אבל בקשר למשה זאת רק דעה. זה לא בטוח - בדוק !!! ואם אתה רוצה אני אביא לך ציטוטים מהמקורות... אבל אם באמת משה יהיה נשמתו של המשיח, זה יהיה ההסבר.. ויכול להיות שיהיה עוד הסבר.. כי כבר אמרתי לך, יש משיח דוד, ויש משיח בן דוד.. ומשיח סופי ולא סופי.. ויש משיח בן יוסףף.. (הסופי והלא סופי זה נראה לי דוד .. ובן - דוד)... ובכל מקרה, אני לא התעמקתי בזה.. אבל אם אתה רוצה אני אשאל איך זה הגיוני שמשבט לוי, יהיה מנשמת המשיח.. למרות שאני כמעט בטוח שהבאתי את ההסבר הנכון, אבל אני אשאל רב מוסמך.. אבל זה שמשה יכול להיות, אין על כך ויכוח, כי זה כתוב בתורה. עכשיו רק צריך למצוא את הסיבה הנכונה. מה גם שהיא כבר אמרה לך... היה "שיח" ... ואז אחרי משה .. היה "משיח"... שזה כבר רומז לנו שבנשמתו תהיה צרורה גם נשמת משה... ואולי אפילו, ואני רק אומר כי זה מה שנראה לי , כל 4 הזקנים שיש בכל דור, שממלאים את האותיות "משיח" אבל זאת רק השערה... יום טוב !!!