אני ממאאאאאאש לא מבין?!!!?!!!?

עומר_

New member
אני ממאאאאאאש לא מבין?!!!?!!!?

לפני כמה ימים כתבתי בפורום הודעה שהחלה ככה:האם הצילום ממצה את עצמו? התגובות שקיבלתי על הודעה זו היו כועסות אלימות ואינפנטיליות באופן שגובל בניאנדרטליות ,היו אפילו כאלה שחשבו שאני איזה שתול של האתר שמנסה לעורר עניין בגולשים,אולם רובם דאגו להעמיד אותי על מקומי בגלל הגיל שלי שהוא כנראה לא מבוגר מספיק בכדי להביע איזו שהיא דיעה (לדעתם בלבד). ואילו אני אומר שהסיבה להתקפות הללו היא בעצם פחד טהור מעצם השאלה:האם הצילום ממצה את עצמו מהר מידי?...אדרבה לדעתי צריך לשאול את השאלה הזו אף יותר משום שהיא רק מגרה ודוחפת ליצור לפרוץ ולגלות עולמות חדשים של התבוננות בתוך הצילום. לפני שאתם צלמים אתם אומנים....ובתור אומנים לא הייתם אמורים להרתע כל כך מהשאלה הזאת!!! רות סוף.

SkyEye

New member
עומר, תגיד לי אתה השתגעת לגמרי ../images/Emo35.gif

מי בכלל בא אליך בטענות, ומי האשים אותך שאתה שתול ?? התגובות שאתה מדבר עליהן היו קשורות זו לזו ולנושא אחר שהדיון גלש אליו, ולא אליך בשום דרך שהיא
...
ולעצם הענין
, אני ממש לא חושב שהצילום ממצה את עצמו. המצלמה, העדשה, הפילם, חומרי הפיתוח וניר ההדפסה הם בסך הכל כלים המשרתים את הצלם, ומאפשרים לו להעביר ולשמור את רשמיו ורעיונותיו על מדיה מוחשית הנגישה גם ע"י אחרים. לכן, צילומים של אנשים שגרתיים וחסרי מעוף יראו (גם לעצמם) כמשעממים וחוזרים על עצמם אחרי זמן קצר. אצל צלמים יצירתיים יותר תמיד תוכל למצוא משהו חדש בכל פילם, משום שכך הם רואים את העולם שסביבם: דינאמי, מעניין, שונה ממבט למבט. ואם אתה רוצה עוד תגובות ענייניות, בוא למקום שיש בו יותר אנשים: פורום הצילום המקורי

למעלה