אני מיתחננת שתיתנו לי תשובה

בר 111

New member
אני מיתחננת שתיתנו לי תשובה

יש לי חבר כבר 4 שנימ ואני רוצה להיתחתן איתו והוא לא מעוניין כל פעמ בתירוץ אחר אני כל הזמן בוכה ולא יודעת מה לעשות בבקשה תייעצו לי תודה מראש לעונימ

קודם כל

אל תבכי את אוהבת אותו מאד? מוכנה לחכות? חכי עוד קצת אם זנה לא עובד תנסי לבחון את אהבתו אולטימטומים לעיתים עוזרים

seeyou

New member
../images/Emo12.gifאת רוצה להיתחתן איתו../images/Emo140.gif אבל...

והוא לא מעוניין ! ישנם דברים שאפשר להשיג אותם כאשר רוצים ישנם מצבים שמשיגים אותו,לאחר מאמצים גדולים, אבל התמורה שמשלמים לא שווה וישנם הרבה יותר דברים שלא משיגים ולא חשוב בהשקעה. אני חושב שאחרי 4 שנים את צריכה להחליט האם חשוב לך הבן אדם , או חשוב לך יותר המעמד החברתי. אם הוא לא מעוניין וכל פעמ נותן לך תירוץ אחר,סימן שלא אוהב אותך כשותפה לחיים - הוא אוהב אותך רק כאישה.נוח לו בחיים ללא התחיבות.

s h o o s h a

New member
את רוצה והוא לא

ואם בסופו של דבר הוא יכנע ללחץ שלך או לאיזו סחטנות רגשית (או פיזית) שתפעילי עליו. אילו מין נישואין את חוזה שיהיו לך? האם נישואין בכל מחיר רק כדי להיות ענודה בטבעת נישואין, לבושה ערב אחד בשמלה צחה כשלג ומרגישה נסיכה מהאגדות? בר, נישואין, זוגיות ומחויבות מתחילים ביום שאחרי החגיגה, כשזו נגמרת והחיים האמיתיים מתחילים. האם את מבקשת להתחיל אותם עם מישהו שלא רוצה להתחיל אותם אתך? תתעשתי. קחי את עצמך בידיים ותעשי חושבים טוב טוב. מה את רוצה? לאיזה סוג חיים את מועידה את עצמך? Take your time baby It could only do good for you (שרתה עלי מוזת האנגלית לרגע, יסלחו לי הקוראים
) בהצלחה

בר 111

New member
Shoosha,,,,

אהבתי מאוד את התשובה שלך ואת כל כך צודקת, אבל אני מרגישה שהוא מנצל אותי כי אמ הוא לא רוצה להיתחתן אז זה אומר שהוא לא אוהב אותי ואמ הוא לא אוהב אותי אז מה הוא עושה איתי??

s h o o s h a

New member
את מחליטה איך להרגיש

את מרגישה מנוצלת? אל תישארי. אלא אם את אוהבת את ההרגשה (ואני מאד בספק). למה הוא אתך? כי נוח לו, כי טוב לו, כי ... כי יכולות להיות מיליון סיבות ועוד אחת ל'למה' ואף אחת מהן אינה קשורה למידת אהבתו אותך. אלא שההחלטה מה לעשות בהמשך היא שלך בלבד. ואינך יכולה לכפות את רצונך על אחר. מסקנה? ... בהצלחה

זה הזמן להתנתק ממנו

ולהתחיל מערכת יחסים אחרת. אם הוא מתרץ בכל פעם שאת מציעה נישואין, סימן שהוא לא מעוניין. נקודה. עזבי אותו. מצטערת שאני נחרצת בדעתי, אבל אין מנוס.

רוצה להתחתן

זה שאתם יחד 4 שנים עוד לא אומר כלום, מה שחשוב זה בני כמה אתם? אם אתם בתחילת שנות העשרים שלכם, לשניכם עדיין אין עבודה קבועה ואין הכנסה קבועה, אז חברך צודק שאינו רוצה להתחתן, לפחות עד שתסיימו ללמוד ותמצאו עבודה כדי שתהיה לכם הכנסה קבועה, אבל אם אתם באמצע שנות העשרים מתקרבים לשלושים עובדים ומסודרים פחות או יותר ובמקרה זה חברך לא רוצה להתחתן- אז המצב שונה לגמרי ואת צריכה לחשוב על לסיים את הקשר, כי במקרה זה לכל אחד מכם רצונות שונים וחבל על הזמן שלך. בכל מקרה אל תשכחי שחיי נישואין שונים לגמרי מחברות, כאן כבר מדובר בתשלומים שיש לשלם כל חודש כמו חשמל גז מיסים קניית מזון, משכנתא או שכירות. ובשני אנשים שונים עם חשיבה שונה מרקע שונה עם הרגלים שונים וחינוך שונה אשר מקימים יחד בית ומשפחה.

DMX38

New member
../images/Emo45.gifממש מזדהה איתך..

גם אני במצב דומה, רק שאצלי אנחנו גרים יחד שנה וחצי ויחד 4 שנים..

למעלה