אני מחפשת מתכון טוב לטארט תפוחים

בעלי רוצה טארט תפוחים שיש בו בצק פריך ומעל זה את התפוחים / אגסים ואלי עוד משהו דק. השבת עשיתי טארט עם בצק פאריך ועל זה תערובת שקדים ןמעל זה היו האגסים.
זה היה טעים אבל לא לזה התכוון.
מכירות?
 
נהדרת למרות שלא בדיוק טארט.
הסתפקתי בקמח תופח ולא הוספתי אבקת אפיה, לא רק אני רגישה במשפחתי לטעם הקצת צורב של הגזמה (בעיני, לטעמנו) של אבקת אפיה או סודה לשתיה.
סיפור קצרצר,
הכנתי לראש השנה לפני שנתיים, נדמה לי, למסיבת ראש השנה הקהילתית כאן בישוב,
עוד לפני שטעמתי, נקראה לי טוב והריחה נפלא לאחר האפייה,
שמתי על שולחן הקינוחים,
לקחתי אוכל משולחן אחר, של אוכל ולא מתוקים ,
כשחזרתי לקינוחים - לא נשאר פרור.
מאז הכנתי פעמים נוספות, כולל לחברה שמשתגעת על עוגות תפוחים, הבאתי לה ליום הולדתה, ביקשה לקבל כזו כל שנה בתשלום.
המלצה רותחת.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה