אני מחפשת את "שירשור האותיות"

limor 2

New member
אני מחפשת את "שירשור האותיות"

של המתנות ולא מוצאת. אפשר עזרה ?

nikit1

New member
לימור, לא מצאתי את השירשור, אבל...

זאת רשימה אחת מאלו שהסתובבו כאן אז. א - אבנים יקרות , ובעצם אם את לא חברה אז את אישתו - מתנה נהדרת הלא כן , אמבטית שמנים , אלבום תמונות ב- בית חדש - אם יש תקציב , בגדים בדר" זה הי טוב ג- גביע שאליו רשום משהו כמו אתה תותח או משהו גדול כזה ד- זה הדובדבן שבקצפת , דיסק ה- ההפתעה הכי גדולה שזו את ו- וילון או אפילו ורד ז- זיקוקי דינור יחד עם העוגה ח- חיבוק לא יזיק אף פעם ט- טעם מיוחד של העוגה , י- יהלום אמיתי שזו את כ- כרית שרשום שם שאת אוהבת אותו ל- לדאוג לך ולו מ- מכתב שתשאירי לו ליד המיטה , שתמיד את אוהבת אותו , מחזיק מפתחות עם התמונה שלך , מטקות , מסאז´ , מסיבת הפתעה , מחשב אישי , מנורה נ- נעליים, או מאידך נסיעה לחו"ל או לאילת / טבריה / צפון או מה לא ... נשיקות והמון מוסיפים הרבה ס- סיפור על דרך ההכרות שלכם משהו בחרוזים יול להיות נחמד ע - עניבה מיוחדת , עיסוי , עוגה , עט נובע , עוד ועוד אהבה פ- פינוק מיוחד צ- צימר בצפון ק- קורס יוגה , אסטרולגיה , גרפולגיה ר - ריקוד מיוחד ש- שיר שחיברת למענו , שגעון קטן שיחודי רק לך ולו , שם יחודי שתעניקי לו ת - תמונה של שניכם , תיק ושיהיה בהצלחה מקווה שעזרתי .... א= אלבום תמונות שלכם ב= בלונים ג= גרביים ד= דובי/ די.וי.די של סרט שהוא אוהב ה= הזמנה לסרט/ מסעדה ו= ורדים ז= זיקוקים ח= חולצה ט= טיסה לחו"ל או בארץ/ טעמי מתוק... י= ילד?.... סתם.... כ= כרית למושב באוטו ל= לוח מחיק/ לב משוקולד מ= מסטיק נ= נעליים ס= סיגר/ סוכריה על מקל ע= עץ ריח טוב לרכב פ= פילם למצלמה צ= צילום משותף אצל צלם מקצועי/ צרפתית לוהטת.... ק= קלטת שירים אהובים ר= ריח... בושם או אפטר-שייב ש= שישיה של הבירה האהובה עליו ת= תוכנה למחשב/ תיק לעבודה

limor 2

New member
ממש תודה ! אני שמה לב שהאותיות

שלו "בעייתיות". הכי קשה "ו" ו"י". והאמת שגם ל "ר" אין לי עדיין.. ע= חשבתי על מנוי של עיתון "על השולחן". אני רוצה לעטוף לו את המתנות ולסדר אותם לפי השם שלו. יש זמן עד היום הולדת שלו, אבל אני כבר מתחילה להפעיל את הגלגלים..

היי לימור,תמצאי את השירשור תחת

שמי כשם משתמש ואת המילה בלון למשל כי זה בטוח היה שם. לגבי ו-באמת ורד כמו שרשמו יש כאלה מפלסטיק ב-2 ש"ח,או ופל טעים.(לואקר אולי). ר-גם לי הייתה בעיה עם הר´ והציעו לי ככה...רוגלך,רדיו דיסק,רשת (תחתון רשת עבורך שבלילה זה יהיה עבורו....),רולדה,ריחן לאוטו ,כל מה שקשור ב"ריח"-בושם,דאודורנט ועוד. השיטה הטובה ביותר היא להכנס לחנויות,ולשווקים ולהסתכל על דברים ומצוא את האותיות. בשוק מצאתי לו מין רדיו קטנצ´יק חמוד מאד ב-20 ש"ח. מקווה שעזרתי .

יעלי2

New member
רעיון חדש למתנה../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

בעיקר לנו (למקרה שהגברים שלנו קוראים): השבוע אחי קיבל מידידתו ליומולדת מתנה עם כרטיס ברכה (כמו דף מקופל לחצי) עם שמה מודפס עליו באנגלית. הנייר היה עבה ובהיר כמו הזמנה לחתונה ועליו הוטבע שמה בכסף עם מסגרת כסף עדינה. אני (שאספתי מפיות וניירות מכתבים כשהייתי קטנה ועד היום מסתכלת בערגה על מכתבים שמגיעים לי מחברה בחו"ל שעלינם יש מדבקה יפה עם שמה וכתובתה) פשוט התעלפתי מקינאה. זה היה כל כך מהודר ויפה ואישי. אני הייתי מאוד שמחה לקבל ניר ברכה או מכתבים או שניהם כזה.

limor 2

New member
הוא לא כ"כ מחובבי הברכות למיניהן

גם אני שומרת ואוהבת ברכות, אבל הוא לא הכי הכי מתרגש. הרעיון לוופל נחמד, אבל אני רוצה ממש מתנות לא "מזכרות". אולי באמת רדיו קטן יכול להיות נחמד לו למשרד ! עדיין ממשיכה להפעיל את הגלגלים..

יעלי2

New member
ואזה / וינטלטור אישי קטן

ונקובר קנדה (כרטיס דמה) וידאו חדש?

limor 2

New member
לא מצאתי את השירשור.

וינטלטור אישי זה נחמד !! יש עוד רעינות ל"ו" ו"י" ??

יעלי2

New member
הריון לברכה היה שהם יביאו לנו לא אנ

אנחנו להם. זה מסוג הדברים שלא הייתי משקיעה בעצמי (משהו מכובד ויקר).

limor 2

New member
הבנתי עכשיו.. נראה לי שמצאתי ב"י"

יין. הוא מתחיל לאסוף יינות. עכשיו השאלה איזה יין/ או משהו שקשור. ועוד האות "ו" הבעייתית. למרות שאולי ונטילטור קטן ? לא יודעת..

ויברטור

סליחה, לא יכולתי להתאפק... אבל מקסימום תקני ותגידי לו שזה בשבילו כי זה יבטיח שתבגדי בו רק עם הויברטור... מה שמזכיר לי שאתמול הגבר שואל אותי אם לא מציקות לי כל התורנויות שלו ואם לא מתחשק לי לבגוד קצת בשביל יותר סקס... אמרתי לו בשביל סקס יש מה שקוראים ויברטור... הוא אומר לי, ולא קוראים לו משה ? (יענו, לא גבר אחר), אמרתי לו אני מוכנה לקנות ויברטור ולקרוא לו משה אבל... בקיצור, את מבינה את הראש. ואני באמת אחשוב על דברים רציניים ב-ו´.

למעלה