אני מוכר ת'חשבון שיש לי בספרדי

אני מוכר ת'חשבון שיש לי בספרדי

קודם כול אני מקווה שמותר לי לפתוח כזה אשכול.. כי אין לי מושג מה החוקים פה.. יש לי בחשבון באתר הספרדי כבר 582 יורו(זה משהו כמו 3000 שקל) אבל בגלל שאין לי 18 אז אני לא יכול למשוך.. מי שיש לו יותר מ-18 ורוצה ת'חשבון אז אני מוכר ת'חשבון באלפיים שקל.. חחח נכון נשמע מצחיק אבל כבר קיבלתי הצעות.. :X ד"א את כול הכסף הזה עשיתי מ-5 יורו בונוס.. =\ מי שבא לו שישלח לי פרטי.. ביי ביי

חזי147

New member
להיכנס כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון שאף אחד לא יקנה תחשבון בשום כסף. למה? אף אחד לא יודע אם באמת מי שיקנה תחשבון יקבל תכסף לחשבון שלו בנטלר או מקום אחר כי אף אחד לא יודע מה האמינות של האתר. אין כסף בחינם תאמינו לי שהאתר לא ישלם לכם 3000 שקל בלי השקעה שלכם. לזיהר מאוד מהאתר הזה שאף אחד לא יקנה כי חבל על הכסף.

יש מצב אתה צודק

אני באמת מפחד למכור את זה ואז לגלות שזה שמכרתי לו לא יצליח למשוך.. בכול מקרה יש פה מישהו שפעם משך משם..? שלא יהיו איתם בעיות..

michaeler

New member
אז תעשו את זה הפוך.

קודם תן לו לנסות למשוך. אם הוא הצליח הוא יתן לך את הכסף. נשמע לי הוגן.

חח בידיוק מה שבאתי להציע

בקיצור אם יש פה מישהו שיכול למשוך לי את הכסף בחשבון.. אם הוא מצליח למשוך שיעביר לי 2000 ויקח את השאר לעצמו..

חזי147

New member
ואם הבחור ישקר?

אני מנסה להיות ריאלי לחלוטין, חס וחלילה לא אומר שהוא יעשה ככה.

אל תדאג חזי

זה שיעזור לי אני ישאל ת'מנהלים אם הוא לא שקרן ויש לו מילה.. אני כבר יכיר אותו טוב.. או שמקסימום יקח לי ת'חשבון..

בקיצור... למי שיש פה 18

ורוצה לעזור קצת ובתמורה הוא יקבל קצת יותר מ-1000 שקל שישאיר לי מסנג'ר שלו בפרטי.. :)

חזי147

New member
סבבה רק תגיד לי

למה אתה לא מושך את כל הכסף הזה לנטלר?? תפתח חשבון נטלר (לא צריך 18 תאמין לי) ותמשוך הכל לשם!

צריך 18

פתחתי לי כבר חשבון בנטלר וניסיתי למשוך ואז שלחו לי הודעה שאני צריך צילום של ת.ז שיש לי 18..

חזי147

New member
../images/Emo45.gif

שמע אני לא בן 18 ועשיתי אלפי משיכות והעברות מנטלר ונטלר. אתה רוצה לפתוח חשבון חדש שלא תצטרך את כל הבולשיט באמת דבר איתי בפרטי אני יסביר לך איך עושים ותמשוך ת3000 לנטלר... משם לויקטור או לאן שבא לך. לבנק זה ניהיה יותר מסובך אבל לסוכניות הימורים זה לא בעיה בכלל.

חזי147

New member
דרך אגב מה אם מה ששלחתי לך?

קיבלתי או לא? אם לא אני מניח בגלל שזה סוף שבוע....

למעלה