אני מוחה בתוקף

אני מוחה בתוקף../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

אני יושב לי עכשיו בחדרי הקט ומאזין לשירים, כאשר לפתע אני שומע את השיר הבא, לא יודע אם אתם מכירים: "כל העולם כולו גשר צר מאוד, גשר צר מאוד, גשר צר מאוד" מישהו יודע מי המחבר של השיר הנורא הזה? מה זאת האפליה המזעזעת הזאת??? בתור פורום של שמנות ויפות הייתי מציע לפנות למחבר השיר ולהגיד לו שגם לנשים שמנות יש זכות קיום בעולם, ואם הוא יכול לשנות את השיר ל"כל העולם כולו גשר רחב מאוד" בתקווה לשיתוף פעולה ביחד נשנה את העולם
בברכה

משה פ

New member
את השיר חיבר....

רבי נחמן מברסלב. ולפי מה שידוע לי הוא ז'ל כבר כמה וכמה שנים...... בתלונות, נא לפנות לריבונו של עולם...... נא למצוא נושא אחר לקטר עליו.

עם כל הכבוד לנחמן הזה

ובאמת יש כבוד, שמעתי שהוא היה המשורר הלאומי או משהו כזה, זה לא אומר שאפשר פשוט למחוק ציבור שלם מהעולם. הוא לא דיבר על רחוב, או עיר, אלא על כל העולם כולו שהוא גשר צר מה שאומר בעקיפין שרק לאנשים רזים יש זכות קיום בעולם הזה. בושה. משורר לאומי עאלק המשורר של הרזים אולי. ובתור פורום שאמור להגן על הזכויות של השמנים אני מתפלא שאני לא מקבל יותר תמיכה. קצת אכפתיות עוד לא הרגה אף אחד. ועוד לפני הימים הנוראים של יום הכיפורים

משה פ

New member
כנראה שאין לך כבוד אליו ....

אם אתה מגדיר אותו כ"משורר לאומי". שניים - שלושה שירים לא יהפכו אותו למשורר. וחוץ מזה ... תלונות? משטרה (בסוד אגלה לך שהמספר הוא 100!!!!!)

תגיד, אתה רציני?

מה זאת הבורות הזאת? לא אני הגדרתי אותו כמשורר הלאומי, הלאומיות הגדירה אותו ככה. נחמן, המשורר הלאומי. והוא כתב הרבה יותר משניים - שלושה שירים. אז בבקשה...

אותי מטריד משהו אחר... ../images/Emo6.gif

מי שומע את "כל העולם כולו גשר צר מאוד" בשעת לילה מאוחרת זאת

משה רבנו היקר

אתה מוזמן ללכת לפורום "אנשים שלא מטרידים בשטויות" או פשוט להגיב בעניין. פגעת בי, ועוד לפני הימים הנוראים של יום הכיפורים.

משה פ

New member
פגעתי בך?

ואתה לא פוגע בנו עם ההטרדות שלך? לך תשמע עכשיו את "ים השיבולים".

אילן די

New member
דווקא במקור

אכן תכנן הרב הנכבד לקרוא לשיר "גשר רחב מאד" אך במהלך הכתיבה, נגמר התקציב ולכן נאלצנו להסתפק בגשר צר. ישנה עמותה שאוספת כספים להרחבת הגשר.

למעלה