אני מה-זה מרוצה מעצמי

יצורה

New member
אני מה-זה מרוצה מעצמי ../images/Emo3.gif

אני לא בדיוק חולת נעליים, אבל בשנה האחרונה אגרתי די הרבה זוגות שזרוקים להם בתחתית הארון או מונחים במרפסת, על מה שהיה פעם מתקן לייבוש כלים מרשת. אין לי מקום לארון נעליים ונורא התבאסתי מהעובדה שכל הזוגות שלי בבלאגן. אתמול קניתי קרוקס (אני די מכורה, אני מודה. אייי, Fun Fair, לא לזרוק עליי סטילטו!) והייתה לי הברקה. שאלתי את המוכרת אם יש להם מתלים מיותרים (מהמתלים השחורים שמשחילים עליהם את הקרוקס שתלויות בחנות) והיא הביאה לי בערך 10 כאלה. חזרתי הבייתה, השחלתי עליהם את הנעליים ותליתי על המתקן שבמרפסת (שבזכות התלייה יש עליו מקום לכ-8 זוגות במקום 2-3). עכשיו נשאר להתקין כמה ווים בתוך הארון וזהו. בגלל שהיא הביאה לי מתלים בכמה גדלים, הצלחתי לתלות עליהם גם נעליים "רגילות" ואפילו נעלי ספורט. בקיצור, אם חסר לכן מקום לנעליים, זה יכול להיות אחלה פתרון.

Litalxo

New member
באמת אחלה פטנט! ואם כבר הזכרת קרוקס,

נראה לי שאקנה בשבוע הבא את הזוג הראשון שלי! בשבוע הבא אני מתחילה תקופת התנסות במקום עבודה חדש, בתור עוזרת של וטרינר
העבודה כרוכה בשעות רבות על הרגליים, ובהתעסקות עם הרבה ג'יפה... נעליי הספורט שלי לא יתאימו למשימות, אהם.. רטובות
מנסיינך הרב עם קרוקס, האם אלו באמת הנעליים המתאימות ביותר לעבודה? והאם עדיף הדגם הקלאסי/המכוער ביותר?

יצורה

New member
שיהיה המון בהצלחה!

לא בטוח שגם קרוקס יתאימו למשימות "רטובות", בגלל החורים
, אבל מה שבטוח זה שהן נוחות גם לשעות רבות על הרגליים. נראה לי שהכי יתאים למשימה הדגם עם הסוליה נוגדת ההחלקה, שדומה לדגם הקלאסי אבל הוא בלי חורים, אבל גם הדגמים החדשים (והיפים) יותר נוחים מאוד, אם כי לטעמי אין על הנוחות של הדגמים הקלאסיים כמו beach ומרי ג'יין.

niya

New member
מסכימה../images/Emo171.gif ומוסיפה

כנסי לאתר של קרוקס. יש להם חנות וירטואלית עם עודפים ומבצעים - אין את כל המידות או הצבעים, אבל יכול להיות שווה לבדוק שם (מחיר ממוצע לדגמים שיש שם הוא 100 ש"ח) בכל מקרה הייתי בודקת בעיקר את הדגמים ללא החורים, המשימות הרטובות לא ממש ינעמו אם כל הג'יפה תכנס לך לרגל

Litalxo

New member
../images/Emo24.gifתודה לשתיכן על הטיפים

קודם אבדוק מה יש לריקושט להציע מבחינת דגמים, בגלל שיש לי רב-תו מהחג. ואז את האתר

למעלה