אני מבקש ממעירצי מאיה להפסיק.....

ashton20041

New member
אני מבקש ממעירצי מאיה להפסיק.....

לקלל את זהבה בן בפורום שלה. מעריצי זהבה לא עשו לכם כלום! אז תרדו מיזה. מה אתם ילדים קטנים?? באמת..

ashton20041

New member
מה אתה אומר???

מה המצאתי? אין לה פורום באתר שלה???? טוב בכל אופן בטח אלה מעריצי שרית חדד שאומרים שהם מעריצי מאיה כדי להוריד מהאשמה. אני לא חושב שמעריצי מאיה הבוגרים ירדו לרמה שכזאת...

זה רק פורום שרית חדד

זה בסדר תתחיל להתרגל גם לנו הם נכנסים ומקללים אבל תבין אותם הם בסה"כ ילדים חסרי חיים

ashton20041

New member
אני מבין. אבל זה לא ממש נעים....

כי זהבה נכנסת לפורום מידי פעם.... ולא נעים שהיא תראה. אבל אפשר להבין. אני חייב לומר שבחיים שלי לא ראיתי אנשים כ"כ עלובים| ופאתת יים כמו מעריצי שרית חדד

אתה צודק זה בהחלט לא נעים

גם לנו הם עושים את זה ובדר"כ לפי מה שהבנתי אייל המנהל של מאיה נכנס מידי שבוע וזה בכלל לא נעים שנכנסים ככה ילדים ומקללים חופשי בינתיים טפו טפו טפו הם לא מציקים לנו, נקווה שזה ימשך ככה לתמיד

סליחהההההההההה ??????????

מעריצי שרית חדד מעריכים את זהבה אתה יכול ללכת לפורום בעצמךךך והם לא סתומים כל כך שיבואו לפורום שלה לקלל !!

נו אם אלה מעריצי שרית חדד אז למה את

/ה בא/ה ישר לפה?!?! כן וכל הסיכויים שאלה מעריצי שרית חדד שמתנהגים כמו חיות ומחפשים צומי!!

ashton20041

New member
הם אומרים שהם מעריצי מאיה

ושירדתי על שרית חדד הם ישר קפצו ואמרו מה אנחנו רוצים ממעריצי שרית? אנחנו אוהבים גם אותה...וכו..... סתם סתומים. עדיף לא להתייחס בן אם מעריצי בוסקילה או חדד. אתה לא באמת יודע מי מסתתר מאחרי המקלדת.

למעלה