אני לא רוצה להכניס אנשים לפאניקה...

אסף עטר

New member
אני לא רוצה להכניס אנשים לפאניקה...

אבל תגידו , אתם חושבים שיש סיכוי שאם תפתח מלחמה מול עירק אז ממשלת ארה"ב תפסיק את עידכוני MRF באינטרנט ? אני אפילו לא רוצה לחשוב על אפשרות כזו

אסף עטר

New member
מהסיבה שאצל האמריקאים אין אף

פעם הגיון. הנה , עכשיו הם ביטלו את הויזה לכל הישראלים שנולדו בעירק אפילו אם הם עלו ארצה בגיל שבוע... אז מה ההגיון ? חוץ מזה ,אם זכור לך (אין סיכוי) שבמלחמת המפרץ ביטלו את התחזית באמצעי התקשורת . אין לך מושג עד כמה זה הופך את החיים למסובכים. עם הטילים עוד הסתדרתי איכשהו אבל עם המכה הזו ?

ניצחת....

האמריקאים עושים דברים מאוד לא הגיוניים לפעמים... אגב, באיזה שיכבה עומרי? כמוני (י)?

וואי עומרי אם אני הייתי אתה..

הייתי מטפל בבן דוד שלך...

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifעטר אל תהיה מוטרד,תוכל לראות

מפות של השמ" העיראקי

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifנסיון להראות(בחתך)את מגן הקרי

הקרינה שלי ומיקומו,ואת מיקום הגשש בתוכו(עלוב לדעתי)

לא נראה לי כי המלחמה תתרחש

בעיקר והאזור והכי רחוק שהיא תוכל להגיע תהיה רק לאזור שלנו ז"א שמרף עדיין יעדכן ככל הנראה באינטרנט כי הם לא יצתרכו להטעות את האוייב(כמו במלחמות שהיו בישראל לדוגמא שזה היה חשוב בניגוד למלחמה הזאת)

א ס ף ב

New member
מה אתה דואג? אנחנו יודעים הכל מראש

החל משלג ב-15 לדצמבר וב-10 לפברואר וכלה בכמויות משקעים מדויקות. מי צריך מודלים בכלל?

אם היא תפסיק את MRF היא גם צריכה

גם להפסיק את כל התצלומי לווין שבאינטרנט. לכן זה לא הגיוני.

תגיד, בזמן שהרחת שרוף לא שמת לב

על הדיון שנמשך פה שלושה ימים והנושא" מלחמה ומזג אוויר" ? אפילו אתה נכנסת לסיפור עם השטויות של זהו זה שלך. אז תפסיק למחזר חומר ותיהיה בעיניניים. ותעיף את הקבוצה שלך קיבינימט( טלסניקוב+זוהר+טלקר ואמסלם חסר היכולת=מקום 7-9 , ואני כמעט קניתי מנוי

איזה דרבי ואיזה נעליים, הפועל עולה

וביתר? שמע לביתר יש שמונה עשרה נשמות+1 אברהם לוי. אז יהיה בסדר. ובקצב הזה אורי בדרך חזרה. אין לך שיר? משהו , שיעודד את הצהובים?

קרס.

New member
נפלת על אדם שאוהב כדורגל

אבל לא אוהד אף קבוצה. נדיר, לא?

הלוואי עלי לא לאהוד בכלל, חבל על

הלב. דרך אגב בטיול גיליתי את הפוטבול והבייסבול דווקא הפתיעו לטובה.

קרס.

New member
פוטבול אמריקאי הוא אחד המשחקים

הכי מתוחכמים שיש. זה כמו שחמט לדעתי. הקווטרבק צריך להיות גאון אמיתי

משחק גדול, חבל שבארץ זה לא התפתח

אגב למרות התדמית שיש לבייסבול(משעמם) דווקא הפתיע אותי לטובה. אפרופו משחקים מעניינים- הוקי קרח עונה לדעתי לקטגוריה של משחקים טובים ומעניניים.

למעלה