אני לא מצליחה להתקרב אליה

sunrize1

New member
אני לא מצליחה להתקרב אליה

הכוונה לכלבת הרחוב המסכנה,שעליה כתבתי לפני כמה ימים... אני משאירה לה אוכל והיא מתרחקת,החתולים אוכלים את מה שהשארתי לה. היא מסתובבת ברחוב וחוצה כבישים (לא רחוק היום שמכונית תדרוס אותה..) , מפחדת מחתולים ומחלק מהכלבים,למשל מלילי היא בורחת למרות שהיא קטנה. בלילות אני רואה אותה מחפשת מקום על הדשא הקר והרטוב,מתכנסת בתוך עצמה ,רזה ומבוהלת והלב שלי נשבר
פניתי לתל"ל, הפנו אותי לעמותת חדרה ושם ענו לי שאין להם במה לעזור לי. המחשבה על הגשם שעתיד לבוא בימים הקרובים והיא שוב תטייל רטובה ורעבה, על הגורים שהיא תמליט (הייתה מיוחמת לפני שבוע) והם יהיו ברחוב כמוה ויעברו התעללות - כל אלה קורעים לי את הלב. מה לעשות כדי לעזור לה?

אני לא יודעת מה לעשות

במקרה כזה .. אם למישהו פה יש עצה איך להתקרב אליה ולרכוש את אמונה יהיה טוב לשמוע .. נשמע שאת עקבית , כמה קרוב הצלחת להתקרב אליה ?

sunrize1

New member
כמה צעדים לידה,אבל

זה קרה כשהיא נרדמה על הדשא. כשהיא ערה,אין מצב שתרשה למישהו שיתקרב אליה.

כמה צעדים זה יפה ..

ניסית אולי לשבת בשקט קצת יותר רחוק ממנה כשהיא נחה ? אולי אם היא ישנה תוכלי לקחת חטיף ריחני ולהניח לידה וללכת לשבת רחוק קצת , לראות אם היא אוכלת אותו ? ניסית לדבר עם אבי קוזי ?

sunrize1

New member
ניסיתי הכל,לכן זה מייאש אותי

ומצער אותי מאוד שהיא שוב תשכב בגשם ובקרוב גם הגורים שלה יסבלו. לא דיברתי עם אבי קוזי (סביר להניח שהוא ידרוש תשלום,לצערי אין לי..) דיברתי כאמור עם תל"ל וחדרה אוהבת חיות. בנוסף,גם לוכד מטעם העירייה היה כאן וגם הוא לא הצליח לתפוס אותה.

לא מכירה אותו ואין לי

מידע לגבי עלויות , אבל אולי שווה לנסות ולצלצל בכל מקרה , תוכלי למסור לו את הפרטים ולברר עלות ולכתוב כאן .. אולי יעזרו לה כאן ?
לדעתי תנסי ,אין מה להפסיד ,וננסה לחשוב פה ביחד אחרי שנדע אם זה ריאלי או לא .... אם מישהו מכיר מחלצי בע''ח או מתנדבים שעושים את זה יהיה מצוין לשמוע . אבי קוזי

sivi1964

New member
אני מסכימה עם לילי

אני חושבת שכדאי להתקשר אליו. תתארי את מצבה והזמן שהיא משוטטת,ואוטוטו גורים...
תתיעצי איתו,כולל עלויות,וננסה לגייס את הסכום אולי בעזרת פנייה מסודרת. אין מי שיכול כרגע מלבדך לקדם את זה... כלבה אומללה של אף אחד.
אבל אני חושבת שאם לא תתחילי לגלגל את זה קדימה היא תשאר ככה באומללות הזאת וני יודע עם תשרוד. הלכידה היא האתגר הרציני הראשון-ייתכן וברגע שתתפס-תתמסר ותרגע ותתגלה גם ככלבה מסירה ואם סיכוי לחיים אחרים. אז יגיע{או לא} האתגר הגדול אפילו יותר הבא-לאן להעבירה ומה או מי יסכים לקחת לאומנה או חסות לשיקום וטיפול. בקיצור...לא קל בכלל,אבל בלי להתחיל לגלגל את זה פרקטית אי אפשר לסייע לה. מבטיחה לסייע במה שאוכל.

sunrize1

New member
זהו בדיוק,סיווי

נניח שיתפסו אותה,מה יהיה הלאה. היא צריכה לעבור עיקור ואח'כ שיהיה בית שידאג לה,או עמותה.

sivi1964

New member
תוכלי אולי לעלות תמונות שלה?

את יודעת הרי שאין כמו מראה עיניים.
צריך להתחיל ממשהוא כאמור ,ולדעתי גם בלי כל הפיתרונות העתידיים מצבה בכי רע כרגע שחייבת להלכד ולהגיע לאומנה,עמותה או הסגר במיקרה הגרוע-זה עדיף מהצפוי לה ברחוב. אם ייהיה לה מזל,ונצליח להתגייס לסייע,ותמונה אחת טובה תשבור אולי לב של מישהוא כאן... אז יצוץ לו הסיכוי. כרגע יש לפניה רק סבל .

sunrize1

New member
אין לי מצלמה,אבל אחפש

תמונה של כלבה שדומה לה פחות או יותר.

sunrize1

New member
היא דומה לכלבה הזאת

אבל יש לה אוזן זקופה ואחת שמוטה, צבעים - בז' ולבן.

וכל הכבוד לך שאת לא מתייאשת

ושאכפת לך ממנה , זה מחמם את הלב ולצערי לא מובן מאליו

sunrize1

New member
תודה חומד,מאוד איכפת לי ממנה

אני פשוט דומעת בלי להרגיש כשאני רואה אותה מרחוק. ההליכה השפופה שלה והפחדנות,מעידות על כך שלמרות שהיא צעירה (לדעתי לפחות) עברה הרבה כאב בחייה הקצרים..

sunrize1

New member
רק מישהו מקצועי..

או מי שיש לו נסיון רב ,כי אני עם כל המאמצים והשיטות,לא הצלחתי. אני בטוחה שעברה התעללות,היא בורחת ברגע שהיא מבחינה שבן אדם מתקרב אליה.

למעלה