אני לא מצליחה להחליט

Zorikit

New member
לשנוא!

כל הטרנד הזה של נעליים שחציין צבאיות / גסות פשוט מזעזע. אני רואה נעליים עם כל כך הרבה פוטנציאל שהן פשוט NOT בגלל הטרנד הזה.

newKiticat

New member
ראיתי אותה

ופשוט משהו לא מסתדר לי בעין איתה. מעבר לעובדה שזה עושה לי אחורה פנה לתקופת הצבא ונעלי הצבא שלי (במצב מצויין, עדיין בעליית הגג.... רק חבל שהרגל שלי נראית כמו ליצן בהם....)

לשנוא, אבל../images/Emo70.gif לפי דעתי לא חסרות נעליים

שמגשימות את הטרנד בצורה מחמיאה מאוד. במקרה הזה- הנעל גסה מדי, בייחוד החלק הקדמי שלה. אבל אם את אוהבת את הסגנון, אני בטוחה שעוד תמצאי העונה נעליים כאלו רק הרבה יותר מחמיאות.

סויה 1

New member
אולי לא לאהוב, יותר לחבב ../images/Emo13.gif..אבל לא לשנוא.

אני דיי אוהבת את האופנה הצבאית כמובן לא עם חצאית או שמלה שאז זה יראה וולגרי ואף מגוחך אבל עם מכנסי ג'ינס בגזרת בוייפרנד זה יראה נהדר. אפשר גם לשלב את המגפונים האלה עם מכנסי דגמ"ח רפויות ובתוספת של גופייה זה יראה סבבה לגמרי.

svety

New member
אני בדעת מיעוט כאן - לאהוב.

אם רק היה לזה עקב יותר פרקטי.

סויה 1

New member
אני הצעתי לה כפשרה לא לשנוא..

אלא ל"חבב" - כמובן בצחוק.. השילובים שהצעתי מאוד אהובים עליי ופעם היו לי מגפונים בסגנון הזה אבל עם עקב יותר נמוך ורחב. אבל זה הסגנון שלי שלא כל אחד מתחבר אליו.

nowonder

New member
דווקא נחמד.

כמובן תלוי עם מה לובשים. אני דווקא יכולה לדמיין כמה צירופים מוצלחים עם נעל כזו.

iditush forever

New member
גועל נפש ובני דודיו... ../images/Emo5.gif

אני שונאת את השילוב המזעזע והגס כ"כ בנעליים. אין בכך שום דבר נשי. העקבים מהממים אבל הנעל גסה מידי. בקיצור לא לטעמי, ביג נו נו.

לי וולף

New member
המממ...

לא שינאה עזה אבל לא אהבה בוערת... אני לא נגד הטרנד (אם כי לא בהכרח אאמץ אותו בגיזרת הנעליים) אבל משהו באלו לא מסדר לי... נראות קצת כמו חיקוי של משהו

זה לא כ"כ נורא..

אני בטוחה שאפשר למצוא לזה משהו מתאים. אם אנחנו הולכים בידיעה שהנעל היא MUST...

Litalxo

New member
הייתי מוצאת עבורם שימוש, אבל לא

הייתי טורחת להוציא עליהם כסף

למעלה