אני לא ממש יודע לבשל...

Damage Girl

New member
אני לא ממש יודע לבשל...

אבל האם מישהו יכול לתת לי מתכון להכנת בשר בקדרה, בבקשה
תודה מראש
 

nani shel pau

New member
הכי קל בעולם

תשים בסיר חרס בשר גולש חתוך לקוביות רבעי תפוח"א בצל חתוך גס או אפילו לשמיניות תשפוך מעל לכל רוטב עגבניות העשוי מ: רסק עגבניות יין אדום מלח פלפל פפריקה ומעט אבקת מרק תטעם כדי לקבל פרופורציה לטעם הרוטב תשפוך על הירקות והבשר עד כדי כיסוי תעביר לתנור מחומם מראש ל-240 מעלות למשך עשר דקות תנמיך את חום התנור ל150 לעוד כשלוש שעות או עד שהבשר מתרכך
 

פריזB

New member
הערה

מטעמים תברואתיים, הייתי ממליץ על קודם לארגן את הרוטב, לטעום אותו לתיבול ורק אח"כ להוסיף את הבשר, הואיל ולא מומלץ לאכול בשר גולמי (שעוד לא עבר בישול) או לטעום משהו שהיה במגע איתו.
 

chompie1

New member
../images/Emo80.gifקדירה

המתכון של נני הוא פשוט נפלא (כמי שטעם ממנו כמה וכמה פעמים) לגבי מה שפריזB כתב הוא צודק - עדיף כודם כל לתת קצת צבע לבשר בטיגן קליל בסיר עם קצת שמן זית ולגבי הסוג של בשר עדיף שלא תקני חבילות מוכנות של בשר לגולש אלה תבקשי מהקצב לנקות ולחתוך לך כתף בקר במקום
 

chompie1

New member
ובנוסף

אם את ממש רוצה לעשות קדירה שתיהיה בילתי נשכחת ולא חשוב לך אם תצתרכי לעבוד קשה בשביל זה יש לי מתכון של הקדירה של מסעדת "אלומה" שבמעלות פשוט קדירה שמאירה טעם של עוד
 

dvivonet

New member
לגבי הגולש

כשאמרתם לטגן את הגולש בכדי שיקבל צבע זאת לא רק הסיבה. לידע כללי כל בשר שהולך לכל שיטות הבישול אנו צולים אותו במעט שמן בכדי לסכור אותו, בכדי שישמור על הנוזלים שישנם בו.
 

dvivonet

New member
לגבי הגולש

כשאמרתם לטגן את הגולש בכדי שיקבל צבע זאת לא רק הסיבה. לידע כללי כל בשר שהולך לכל שיטות הבישול אנו צולים אותו במעט שמן בכדי לסכור אותו, בכדי שישמור על הנוזלים שישנם בו.
 

chompie1

New member
אם כבר

עושים זאת גם כדי שהבשר לא תתפרק ושלא תתקשה וחשוב לא להמליח את הבשר אלה אם את רוצה שהיא תהפוך למסטיק
 

chompie1

New member
נכון

אני לא מאמין שכדי לנו להתחיל לכתוב סדנת בשרים בפורום אבל מסכים איתך כדרום אמריקאי טוב אני יודע שבשר זה דבר נורא מורכב
 
למעלה