אני לא מכיר באנשים הבאים כאחיי:

הָרוזן

New member
אני לא מכיר באנשים הבאים כאחיי:

אני מתכחש לאנשים הבאים ששמותיהם מופיעים למטה ואני בשום פנים ואופן לא רואה בהם אחים שלי. מרדכי וענונו ימח שמו וזכרו (מרגל בוגד) העבריין אלחנן טננבאום ימח שמו וזכרו (סוחר סמים) אורי אבנרי ימח שמו וזכרו (שימש ועודנו משמש מגן חי לערפאת ימח שמו וזכרו) המחבל גיל נעמתי ימח שמו וזכרו (ניסה לחבל בגדר ההפרדה) המחבלת טלי פחימה ימח שמה וזכרה (רוצה לשמש מגן חי למחבלים ימח שמם וזכרם) המחבלת ורדה כהן סילבר ימח שמה וזכרה (עושה רצח אופי לחיילי צה"ל ו"מסבירה" את הטרור) המחבל מוטי גוטרמן ימח שמו וזכרו (מכנה את היהודים היושבים בארץ ישראל השלמה "כובשים") החלאה אברהם בורג ימח שמו וזכרו (השמיץ את ישראל בתקשורת בחו"ל) שמעון פרס ויוסי ביילין ימח שמם וזכרם (פושעי אוסלו, פושעי ז'נבה ונותני תקווה לאוייב הערבי. המון דם של יהודים חפים מפשע מרוח על ידיהם), שולמית אלוני ימח שמה וזכרה (כינתה את חיילי צה"ל "נאצים" ו"פושעי מלחמה") כולם שונאי ישראל, כולם בוגדים בעם היהודי, בציונות ובארץ ישראל, כולם פוסט-ציונים, כולם נותנים תקווה לאוייב הערבי להמשיך לטבוח באחינו, כולם מגעילים אותי. ארורים! אלף פעמים ארורים! מה להם וליהדות? מה להם ולציונות? מה להם ולארץ ישראל? כלום, נאדה! אם הייתי שופט, הייתי מעמיד אותם לדין על בגידה בעם היהודי, בארץ ישראל, בציונות, על סיוע לרצח יהודים בביתם-מולדתם ועל מתן תקווה לאויב הערבי להמשיך לפגוע בנו, באחינו ובילדינו והייתי מכניס אותם לכלא לכל ימי חייהם כדי שישלמו ביוקר על כל הפשעים שביצעו נגד העם היהודי במולדתו- ארץ ישראל.

אני הייתי מוריד חלק מהמופיעים ברשימ

בורג, פרס, ביילין ואלוני - כולם רצו בטובת המדינה כשפעלו. יש גם כאלה שאני לא מכיר שם. בכל אופן, מכיוון שאין כאן קריאה לאלימות ו/או פגיעה באנשים הללו, זה חוסה תחת חופש הביטוי. אני מציע לך להבהיר שאתה לא קורא לפגוע בהם חס וחלילה.

הָרוזן

New member
אינני רוצה לפגוע בהם, אלא להפך:

מספיק שאני בז להם ומתנכר להם בתוקף. אחים שלי לא יכולים לבגוד במדינה. אחים שלי לא יכולים לגרש את אחיהם מבתיהם. אחים שלי לא יכולים להשוות את חיילי צה"ל לנאצים הארורים ימ"ש שטבחו בששת המיליונים מבני עמנו. עמדתי היא כזו ולעולם לא אשנה אותה: מי שחובר לאויב הערבי ומשתף איתו פעולה במטרה לפגוע בביטחונה, בתדמיתה ובחוסנה הלאומי של מדינת ישראל הופך אוטומטית לאויבי. זכותך לא להסכים איתה, אך לכבד אותה.

זה אומר שאתה מקווה ששמו יהיה ללעג

כמו שאתה מרבה לכנות את יגאל עמיר בכינוי זה.

תגובה

תוציא את בורג, פרס ואלוני מהרשימה ואני הסכים איתך - תוסיף לרשימה את כהנא, גולדשטיין ויגאל אמיר.

למעלה