אני לא מבינה!!!!!!!!!!!!!!!!

Famme Fatal

New member
אני לא מבינה!!!!!!!!!!!!!!!!

קיבלתי מכתב מאונ' בר אילן שאומרת שהתקבלתי לעדיפות 3 אבל לא התקבלתי לעדיפות 1 ו-2 איך שולחים לי מכתב דחייה עם תוצאות הפסיכו' של אפריל טרם הגיעו?!?!?

כתבו לך אשכרה דחייה?!

אני באתר של בר אילן- א. לא מצליחה לראות סיכויי קבלה ואת החתכים נכון לעכשיו ב. כתוב לי שחסרה להם במחשב בחינה פסיכו' שלי ואני בהמתנה.. מה הולך שם?

Famme Fatal

New member
בטוח זה בהסתמך על הפסיכו הקודם

אבל איך הם כבר מודיעים על דחיה לפני שקיבלו את הפסיכו של אפריל?? ובטח שרשמתי להם שאני עושה באפריל ביום ראשון אני נוסעת לשם!

אלי יש להם כבר ציונים...בדקת אצלם באתר במידע

אישי? בכל מקרה כדאי להתקשר אליהם(חבל על הנסיעה) ולברר על סמך איזה ציון דחו אותך.

Famme Fatal

New member
אני לא מוצאת את האתר האישי באתר שלהם

יש למישהו קישור? בכל מקרה תכננתי לנסוע לשם כדי להתרשם מהאוניברסיטה (אף פעם לא הייתי שם) אבל לא נראה לי שיש כבר את ציוני אפריל היו חגים באמצע+זה היה מועד גדול ואם כן- אז אני צריכה לדעת את זה כדי להתחיל לשפר בגרויות@

אל תסעי רק בשביל זה.. תתקשרי.. וכנראה הם

טיפשים

Rupnick

New member
דבר ראשון תירגעי...

דבר שני, שיתקבלו התוצאות של הפסיכו יעדכנו את סטאטוס הקבלה שלך.

harbor

New member
כי

עם הפסיכומטרי הקיים שלך את במצב של דחייה מה הלחץ?

גלית372

New member
אני באותו מצב...

התקשרתי אליהם היום ושאלתי גם איך אני קיבלתי דחיה אם בכלל עוד אין ציוני פסיכו... מתבברר שזו דחיה זמנית.... וכשיגיעו ציוני אפריל הם ישקלו הכל מחדש... כמובן שזה מפגר .. למה לא לשים על המתנה וזהו?????.אבל ככה זה עובד בבר אילן....

באמת מוזר

וקצת גורם לך לרוץ ולבדוק במילון את הגדרת המילה "המתנה". בכל מקרה בדקתי עכשיו בעברית ואני עדיין "בהמתנה", כנראה שזה רק בבר-אילן התחילו להשתגע.

גלית372

New member
גם אני בדקתי באוניברסיטאות אחרות

ורק בבר אילן זה קיים ...זה הכי מפגר שיש ..הייתי בטוחה שהם אל שמו לב לזה שכתבתי שאני עושה באפריל ולכן קיבלתי דחיה... זה מאוד מפגר לקבל מכתב דחיה הביתה ואז אחרי שיגיעו הציונים של אפריל הם בודקים לך הכל מחדש.... אבל אין מה לעשות , זה המצב ורק נקווה שיגיעו ציוני פסיכו וכולם יתקבלו למה שהם רוצים... ד"א בבר אילן לא התחילו להשתגע...לדעתי, הם כבר ממזמן השתגעו...

dasoona1

New member
היי

גם אני קיבלתי מכתבים מהמקומות שנרשמתי אליהם, והם מציינים שכשהנתונים שלי ישתנו, הם שוקלים מחדש. אני מניחה שבבר אילן זה אותו דבר, אין לך מה לדאוג.

רגע שאלה

גם אני קיבלתי מבר אילן מכתב דחיה על כל האופציות, הם בטוח בודקים אח"כ עם הפסיכומטרי החדש ולא צריך להגיד להם לבדוק? תודה מראש.

lonlyugi85

New member
כן

גם לי יש בדיוק את אותו סרט עכשיו התקשרתי ושאלתי אותם והיא אמרה שזה סתם היה פורמלי וברגע שיהיו ציונים הם דנים מחדש אם לקבל או לא

למעלה