אני לא מבינה אותכם

אלההההה

New member
אני לא מבינה אותכם

עזבו אותכם מה אין ומה אווט חשבתם פעם להתלבש לפי הטעם ש-ל-כ-ם? ולפי האין והאווט ש-ל-כ-ם?? ולא מה שמעצבי האופנה מכתיבים לכם!?? כל כך שטחי.. עצוב..

אולי זה מה שאנחנו עושים?

רק נותנים המלצות ומספרים אחד לשני לפי הטעם שלנו!?

אלההההה

New member
אולי את

לא לא המשתמש שאמר את זה למשל- "דגמ"ח אל תעז (טוב לא להגזים), פשוט זה בדרך החוצה (יצא כבר, להתראות)."

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif תקשיביי...

יש כאלו שבאמת חשוב להם להתלבש לפי האופנה ואני מודה שאני כזאת... אבל אם אני יראה משהו שבאופנה ואני אישית לא אוהבת אני לא אקנה... מי שאמר את הדבר הזה בהקשר לדגמח אמר את דעתו...

אלההההה

New member
אדוושי..

אז זאת בדיוק השאלה שלי.. למה? כאילו.. למה חשוב לך להתלבש לפי האופנה ?(שוב.. לא מתקיפה לא באה בטענות רק שואלת) ומי שאמר את הדבר בקשר לדגמח, ל-א אמר את דעתו בפירוש לא.. הוא אמר את דעת ה"אופנה"

נראה לי הווכח נורא דבילי

כיוון שכל אחד פה פועל על פי דעתו ועם כיף להם להתלבש לפי האופנה אז סבבה

אלההההה

New member
פה הטעות שלך..

הם כן יעשו!! ותתפלאי, יש ילדים שהם לא כמוך, אולי את לא אוהבת דברים אז לא לובשת אבל יש כאלה.. שכן כי למשל, ואני סתם נותנת דוגמא יש ילדהההה שמתה מתה מתה לקנות עכשיו ברגע זה דגמח.. זה הדבר הכי יפה בעיניה.. ופתאום היא רוצה.."זה יצא, להתראות" תאמיני לי.. היא כבר לא תקנה ולא כי היא לא רוצה- אלא כי א-ת-ם לא רוצים ויש ילדים שיאן להם את הביטחון העצמי הזה ללבוש מה שה-ם רוצים אז הם כן מושפעים ולהם ל-א כיף עצוב אבל נכון

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אז מה לעזאזאל את מתערבת לה?!

זה בעיה שלה - אל שלך... אם היא ככה אוהבת לעשות , שתעשה מה שבא לה, אל תתערבי לה כמו שאני לא אתנפל עליה שהיא נגררת

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif ממש לא...

כמו שזכותך להתלבש ככה זכותה להתלבש ככה ואל תחשבי שהודעה כמו שכתבת תשנה דעה של אנשים כי היא לא מי שנכנס לפורום הזה ידע שעל זה אנחנו מדברים, ואם את לא אוהבת את העיקרון של הפורום את לא מתחייבת להיכנס לפה... את בעצם באה ואומרת לנו שהרעיון של הפורום לא טוב וזה ממש מרגיז שאנחנו הולכים על פי האופנה ובלה בלה בלה... אבל זה הפורום והוא לא ייסגר, לכן אני לא מבינה מה הקטע בהודעה שכתבת? לגרום לאנשים ללכת על פי מה שהם אוהבים? אז את בעצם אומרת שהפורום הזה לי דעתך לא צריך להתקיים?

אלההההה

New member
לא בטוחה שהבנת

התכוונתי חברה לא חברה כמו- חברה שלי מהכתה נגיד אני לא חושבת שההודעה שלי תשנה.. כמה שהייתי רוצה.. זה אבוד כןכן זה ממש מרגיז שאתם הולכים לפי אופנה ובלה בלה בלה.. והפורום הזה לא צריך להתקיים? לא יודעת אולי כן.. אתם אוהבים את זה- עשו כרצונכם אבל חבל חבל מאוד מאוד

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif הבנתיי...../images/Emo4.gif

"חבל ,] חבל מאד" כמו שזו דעתך, זו דעתנו. זה לא חבל ולא נעליים זה הטעם שלנו זה מה שאנחנו רוצים לעשות וזה לא חבל זה כמו שאני יגיד חבל על איך שאת אוהבת להתלבש ושאת לא מתלבשת אופנתי <לא שאני יודעת>

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif כי ככה אני אוהבת להתלבש...

על פי צו האופנה... זה ככה בא אצלי אני ישר הולכת לדברים האופנתיים כי זה מה שאני אוהבת... מה קשה להבין? את אומרת שנקנה מה שאנחנו אוהבים ואני אוהבת לקנות דברים שבאופנה אם יש משו שבאופנה שאני לא אוהבת אני לא קונה...

O Boy

New member
../images/Emo4.gif מצטער אם זה מפריע לך...

אבל זה המצב. ואנשים כאן, שואלים כי הם רוצים לקנות דברים שהם יחזיקו יותר זמן באופנה. צאי החוצה לחנויות, ותקלטי מה קורה. אחרי זה תשפטי את המשפט שאמרתי. זו דעתי - ובהחלט מה שקורה בחוץ. הדגמ"חים כמעט וירדו מהמדפים - אז לבוא ולומר לבנאדם ששאל "תקנה דגמ"ח"? כאן זה פורום שפועל על פי אין ואאוט, והמטרה היא לא לבוא ולשקר לבנאדם. אם בנאדם עדיין רוצה ללכת עם דגמ"ח-סבבה, אבל אני את דעתי (ומי שכותב כאן שואל כדי לקבל דעות) נתתי. השאר זה בידיו של הקונה. אני ואחרים רק מייעצים כאן.

אלההההה

New member
ת'אמת שזה בכלל לא מפריע לי

פשוט מעניין אותי אממ ו.. הבנאדם לא שאל אם לקנות את הדגמח.. הוא אמר שהוא חושב ללבוש ליום הראשון דגמח וישר פסלת הוא אוהב זאת זכותו אההה שכחתי זה לא באופנה אני בטוחה שלא התכוונת שזה יראה ככה אבל זה הרושם שזה נותן וחבל

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif זה הרושם שזה נותן כי זה

הרעיון של הפורום! הם באים שואלים את דעתנו ואנחנו אומרים מה דעתנו אין ואוט מבינה מה זה אומר?! אנחנו אמרים מה כבר מחוץ לאופנה ומה עדיין שווה לקנות לפי דעתנו את יכולה לבוא ולהגיד גם את דעתך

Adi15

New member
אז למה באת לפה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כדי להגיד שאנחנו שטחיים
יופי, אמרת... עכשיו לכי

למעלה