אני לא מבין דבר אחד..

לחש האש

New member
אני לא מבין דבר אחד..

איזה מן מדינה זאת??? גבר מכה מסתובב בחוץ... אישה מכה מסתובבת בחוץ... וכל המוכים מוסתרים ומוחבאים... (ויצו וכדומה) מדוע שלא יהיה הפוך - המכים ישבו בפנים בלי להיסתתר ולהיחבא... והמוכים יהיו בחוץ מבלי להיחבא ולהסתתר... לא מבין איזה מן חוקי מדינה

איש שטח

New member
כניראה עוד לא היתעוררת במדינה הזו

נולדנו אנחנו במדינה שרק עכשיו אוליי מתחילה לבנות את עצמה רוב חוקיי המדינה הם מקום המדינה ב- 48 ורובם מתאימים לשלטון האנגלי ששלט לפני קום המדינה פה . פה ושם קצת מנסים לשנות חוקים אך עדיין זה לא הדבר המושלם עדיין יש המון חוקים שאינם הגיוניים לדעתי ואני מאמין שגם יסכימו איתי חברי פורום נוספים . נולדנו במדינה הזו אף אחד לא מכריח אותנו להישאר כאן בכוח .

anatirs

New member
זו מדינה

בה היה ח"כ (נדמה לי ששמו היה דיין, לא משה דיין) שהורחק מביתו כי היכה את אשתו והתעלל בה אך לא הורחק מבת המחוקקים. אותו בית מחוקקים שאמור היה לחוקק חוקים לטובת הנשים המוכות וילדיהן החיים בטרור מתמשך או במקלטים בעוד הבעל / האב מסתובב באופן חופשי כאילו לא עשה כל רע. אם הוא היה גונב לחם וחלב מחנות, ישר היו נפתחים נגדו הליכים משפטיים. ארץ זבת חלב ודבש.

anatirs

New member
בטוחה??

יכול להיות שגם הוא... מבחינה סטטיסטית סביר שיש בכנסת עוד כמה מכים חביבים...

חיים חפר פעם אמר:

(וזה ציטוט) אני מתנגד להכאת נשים. באמת. כי יש נשים שלא מגיע להן מכות.

anatirs

New member
חיים חפר והתבטאויותיו הידועות

והגועליות... משכמו ומטה.

anatirs

New member
נכון!

הזכרת לי את החלאה! בטח עכשיו הוא איזה שגריר איפשהו...

ומה עם הפרופסור עדי צמח ??

שהכה את אישתו ולא סולק מהאוניברסיטה ? לכאורה היית מצפה ממוסד מכובד שיוקיע את הפרופסור שבטח לא מכבד את מקום עבודתו בהתנהגותו. אבל עובדה שהוא ממשיך לעבוד שם. מה שמפליא אותי זה הגיניקולוג מתל אביב שהכה את אישתו ואף נעצר במשטרה על כך. הדבר התפרסם בעיתונים וכל הסביבה שבה הם חיו ידעה על העניין. אני הייתי בטוח שהקריירה שלו גמורה. כי מי תרצה לבוא לרופא שנודע כי הכה את אישתו ? הייתי בטוח שהסולידריות הנשית תגמור לו את הקליניקה. הופתעתי לגלות שבכלל לא השתנה כלום. הבן אדם עובד כרגיל. אז היכן הנשים בעניין הזה ? למה אתן לא מתארגנות לצעד קטן שלא דורש מכן טירחה רבה אבל צעד שיש לו אפקט חזק ? פשוט, חרם צרכניות ! פשוט. ויעיל.

anatirs

New member
וזה לא סוף רשימת ה"גברים":

למרות שהייתי ילדונת כשזה התפרסם, לא שכחתי את מר תרבות שפוצץ לאשתו את הצורה: דן כנר . אכן, למרות שהנשים מהוות את הרוב באוכלוסיה, הן (אנחנו) לא מנצלות את הכח ע"מ לחוקק חוקים ולא כולנו מנצלות את הכלי הזמין והנוח ביותר אותו ציינת: חרם צרכני.

למעלה