אני לא מבין אותו! מה הוא חשב?

בזיק172

New member
אני לא מבין אותו! מה הוא חשב? ../images/Emo123.gif

כשהוא תכנן אותה?! איך הוא עשה כזה דבר?! איך אפשר לנסוע במכונית אחרת אחרי?! ממש חוסר התחשבות בציבור! כל פעם שאני רואה אותה, הלב שלי דופק בטירוף! על מה הוא חשב לעזאזל כשהוא עיצב אותה? כל פעם שאני רואה, יש בי עצב על שהיא ברחה מחיי... ואני לא מצליח לשכוח אותה! כולה יש שתיים ברחובות, למה אני תמיד נתקל בהן?!?!? הבן אדם פשוט גאון! אח, הפינינפארינה כמובן! קשה לי אפילו לבחור תמונה, כי היא נראית מדהים מכל פינה!!!!!!!

ceyal

New member
יש אצלנו בעבודה קבלן אחד

עם קופה צהובה הבנאדם לא יודע מה יש לו בידיים האוטו דפוק כולו-מלא מכות ושריטות והבפנוכו מזוהם ומוזנח לא חבל?

בזיק172

New member
גם הכחולה שברחובות די מוזנחת...

אם היא הייתה שלי, דבר ראשון פחחות וצבע כלליים. אחר כך הבאתה למצב מכני חדש ככל האפשר. קצת עצוב שאין הרבה, ועוד במצב טוב. אח... הייתה לי ביד אחת שנת 96, יד 1, עם 56K ק"מ... אבל לא הצלחתי להיפטר בזמנו מהמגאן קופה...

צביקוש23

New member
לאחד שאני מכיר גנבו אחת כזאת צהובה

לאחד שאני מכיר גנבו פיאט קופה כזאת בצבע צהוב יפיפיה חבל"ז. לא התאמצו אפילו לפרוץ. מסתבר שפרצו לבית וגנבו את המפתחות. מעניין איך אפשר להסתובב בשטחים אם רכב כזה ולא להיתפס. מלבד זה שזה רכב שאין רבים כמותו גם צבע צהוב בולט מאד. אבל הבחור שרכבו נגנב פיצה את עצמו.. עכשיו יש לו מרצדס קבריולט צהובה (שכחתי את שם הדגם) קטנה כזאת עם שתי כסאות משהו חבל"ז.

OMRI666

New member
היום כבר כמעט ולא פורצים לרכבים

כדי לגנוב אותם. גנבי הרכבים הם בד"כ אנשים מקצועיים, מאורגנים ומחושבים, שמחכים לרגע המתאים, פורצים לבית, לוקחים את המפתחות של האוטו (לפעמים הם נכנסים לבית רק בשביל זה!) ונוסעים לשלום. אגב, המרצדס המדוברת היא SLK.

קווטר

New member
אין הרבה צהובות?

כמעט כל קופה שאניר ואה זה צהובה, אפילו במקום קטן כמו גני תקווה יש 2 צהובות

קווטר

New member
פיאט קופה ברחובות?

אף פעם לא ראיתי פה פיאט קופה, יכול להיות שהכחולה היתה למכירה לפני כמה חודשים בנס ציונה במגרש. במגרש הזה יש מידי פעם מכוניות שכאלה, היום יש שם MX3 לבנה.

בזיק172

New member
יש ברחובות אחת כחולה כהה, וצהובה.

במצב יותר טוב מהכחולה. את הכחולה ניתן לראות באיזור ה"הרצל"... נראית די מוזנחת, והייתי לוקח אותה בכ"ז!

לוטן זק

New member
באמת רכב מהמם...(ש לי גם אתר עלייה)

רק בארץ אנשים לא שומרים עלייה ומזניחים אותה... חבל! *והנה אתר על הפיאט קופה (בחו"ל כמובן)...:

Vdrums

New member
אם כבר תמונות. קיבלתי במייל...

לחובבי מטריקס וסוברו

למעלה