אני לא מאמינה שזה קורה לי - עזרה דחוףףףף!!!!

pitpit2009

New member
אני לא מאמינה שזה קורה לי - עזרה דחוףףףף!!!!

שלום לכולן, אני בד"כ מאוד מאוד מסודרת ואת הכל מכינה מראש. אתמול בלילה קיבלתי מרשמים להתחילת סטימולציה מהערב. לצערי, היום אחה"צ סבתא שלי עברה ארוע מוחי קשה וכל זה קרה לפני שהספקתי לקנות את התרופות. אין בסופרפארם בכלל!!!! אני חייבת להתחיל הערב עם גונל 150. יש למישהי דרך לעזור לי ? אני נמצאת כעת באשדוד ויכולה לנסוע כל מרחק הגיוני ? בבקשה עזרה!!

אלישבע12

New member
מה נשאר? הסתדרת?

מקווה שכן.
לסבב מנצח, ורפואה שלמה לסבתא. בשורות טובות

pitpit2009

New member
הי אלישבע

תודה שאת מתעניינת. הייתי עם סבתא במשך כמה שעות ואמא שלי נשארה אתה. -כרגע אפשר רק להתפלל ולקוות שהיא תצליח להתגבר על זה למרות גילה ולמרות חומרת הארוע המוחי. זה היה ממש ממש קשה לראות אותה במצב הזה, ולהרגיש חסרת אונים, תסכול וכעס. כשהגעתי הביתה וקלטתי שבעצם לא קניתי את הזריקות, חשבתי שאוכל לקנות אותן בסופרפארם אבל הפלא ופלא הם לא מחזיקים בגונל. עשיתי עשרות טלפונים, כתבתי כאן, ובסוף נסענו לתל אביב וקנינו בסניף בלונדון מינסיטר ב מ ח י ר מ ל א !! כי מכבי לא מאשרת לסופרפארם למכור למבוטחותיה גונל בהנחה. אני, שלא רציתי להרוס סבב שלם (ועוד אחרי דיכוי ארוך של גלולות) שילמתי את המחיר. ומתכוונת לדרוש ממכבי את ההחזר ובכל מקרה - להתלונן על כך בחומרה ישירות למשרד הבריאות. צריך לשים גבול לבריונות ובצע הכסף הזה. (הלוואי שהסבב יצליח - יהיה לנו אחלה סיפור לילד > הזריקה הראשונה בסבב הוזרקה בחדר אחורי (שמתחפש למטבחון עובדים) של סופרפארם). אנחנו מותשים. הולכים לישון ולחלום חלומות טובים ויפים על הילד המקסים שלנו שמתקרב אלינו בצעדי ענק. תודה על הדאגה ועל האיחולים. לילה טוב

שדמת

New member
לא יודעת אם השגת את התרופה

אבל אם לא - לא יקרה כלום אם תוציאי את התרופה מחר (היום) בבוקר ותזריקי בבוקר. תתייעצי עם הרופא. לא חושבת שמפריע להזריק את הסטימולציה בבוקר, זה רק אומר שאת הדיכוי תצטרכי להמשיך להזריק בערב, כלומר שתי זריקות ביום. לפחות לא תפספסי את החודש. זה בהנחה שאת בטיפול IVF בפרוטוקול קצר. אם את בפרוטוקול ארוך, לא משנה כלום להמשיך להזריק רק דקא הלילה כרגיל ולהתחיל את הסטימולציה באיחור של יום. אם את בטיפול להזרעה, אז פשוט תתחילי מחר בערב, לא יקרה כלום. טיפול להזרעה אפשר להתחיל בין יו"מ 2 ל- 5.

pitpit2009

New member
הי שדמת ... long time

הסתדרתי בסוף!! היה לי חשוב להזריק עוד בלילה כי זו הייתה הזריקה הראשונה לתחילת הסטימולציה (יום3) וזה IVF אחרי לפרסקופיה (בה בין היתר נפרדתי מהחצוצרות) והייתי אחרי דיכוי ארוך של גלולות. לא יעזור כלום. זה החודש שלי. אני פשוט יודעת את זה. וזהו.

רפואה שלמה לסבתא...

קראתי את ההודעה שלך, וזה החזיר אותי חצי שנה אחורה, לפני שידעתי על קיום הפורום הזה, הייתי צריכה פיוריגון בערב, ונסעתי ברחבי הארץ, רק כדי בסופו של דבר למצוא את החומר ברמת אביב, אבל ללא מזרקים. הייתי שבורה... לבסוף הרופא שלי אמר לי להגיע לביה"ח כדי שיזריקו לי שם בבוקר, ולהזריק את המנה הבאה באותו הערב. זה היה סיוט. לא מקנאה בך בכלל, אבל שמחה שהצלחת להשיג את הזריקה בסוף, ושזה באמת ישתלם!!! בהצלחה! זה חייב להצליח!

pitpit2009

New member
תודה!! וכן את צודקת

זה שובר.. אבל, למרות כל העייפות, וכמה שהיינו שנינו מותשים בערך כמו אחרי טירונות קשה במיוחד, ברגע שהחלטנו שעושים מה שצריך בשביל הסבב הזה - דרבנו זה את זו כאריות, והשגנו איכשהו את מה שצריך. לפני שנרדמנו אמרנו "אנחנו גיבורים!". זה חייב להצליח!! תודה מותק.

למעלה