אני לא מאמין שתתיחסו אבל...

mistral

New member
אני לא מאמין שתתיחסו אבל...

זאת התערבות ומותר לי להעזר הכל אלו השאלות שלא פתרתי 1.מי הוא אבא של נפו ומה שמו? 2.מה שמה של המכשפה מהקטקטים? 3.הדרדס היחיד שהשם שלו מורכב משני מילים? 4.הדרדס היחיד שהשם שלו לא מתחיל במילה דרדס? 5.המפקדת מנילס? 6.העוזר של המפקדת מנילס? 7.הברווזית ששרה בנילס? 8.הברווז שהתחתן עם הברווזית הזמרת(מה שמו)? 9.איך קראו לחסידה מנילס? 10.איך קראו לעורב מנילס? 11.אחחות של טיפטיפון מה שמה? 12,איך קראו למכשפה מהדרדסים(היא הייתה חברה של גרגמל ופה גדול)? 13.לשאלטיאל קוואק היה עוזר איך קראו לו?(הקטן השמן) 14,היתה סידרה שקראו לה מלחמת הכוכבים פעם היו בה 5 חברים הראשון היה מארק מי היו השאר? 15,איך קראו למתופפת מקיד וידאו? 17,איך קראו לאישתו של מולי מנילס? 18,לאיזה מדינה נילס והברווזים רצו להגיע ומה ייחד את המדינה הזאת? 19,למה נילס הפך להיות גמד? 20,איך קראו לחתולה של סבא ג`פטו(הייתה לו חתולה)? מי שיש לו כוח חשק או תשובה או שניים מוזמן!! תודה

cosmic523

New member
המכשפה מהקטקטים

קוראים לה מכשפת השלג. ואל תשאל מאיפה לי פריט הטריוויה הזה...

ezrali

New member
עוד קצת...

3+4 היו גם את בר-מח ובר-כח. 14 - מארק, ג`ייסון, פרינסס (נסיכה), קיופ (עם פ` דגושה) וטייני (פצפון) 19 - נילס הפך גמד כי הוא היה רע התעלל בחיות הבית. והיה איזה גמד קוסם שבא אליהם הביתה והוא התעלל גם בו. 20- אני כמעט בטוח שזה שונמית. זה היה משהו שדומה לשמנמונת או מנמנמת.

l i o r

New member
ניסיתי..

הממ.. אני אנסה להפגין קצת ידע :) 4. קונדסון, בר-מוח 5. אקה. 13. חפי 18. אולי ללפלנד כדי למצוא את מקום הקינון שלהם משנה שעברה. מנילס אני יודעת שיש את אוגי, מתי, גונר, צילי, מולי, דפי, רוסט, אולה.. יש גם את איצה קיצה מכשפת מזג האוויר. אם מישהו רוצה את השיר של נילס... הוא נוכח אצלי... לאספנים בלבד :)

cosmic523

New member
וואו, אנשים...

ואני חשבתי שרק לי אין חיים.... כמות הידע הכל כך לא שימושי שרצה פה פשוט מביכה...

פגעסוס

Well-known member
רוב השאלות...

1. אדון מימון (אם אני לא טועה) 2. מכשפת השלג 3. בר מוח, בר כוח, דרדס אבא 4. בר מוח, בר כוח, קונדסון, זללני, רגזני 5. אקה 6. ??? 7. אינגריד 8. גוסטב ? (ממש לא בטוח) 9. ??? 10. ??? 11. קוקולה 12. ??? 13. חפי (הוא לא היה עוזר שלו אלא האבא המאמץ שלו) 14. ??? 15. קלרה 16. אין 16 17. דפי 18. לפלנד (לא זוכר למה) 19. הוא תפס את הגמד והכריח אותו לתת לו מטבע זהב בתמורה לשחרורו. אחרי שקיבל את המטבע הוא לא שיחרר אותו וציווה עליו להכניס את כל שיעורי הבית לראש שלו. הגמד התעצבן והפך אותו לקטנטן. 20. ???

superyal

New member
אחלה שאלות...

6. גונר איך אפשר לשכוח 7. אני חושבת שזו דאפי זו שהייתה חברה של מולי 13. חפי (למרות שנראה לי שענו לך כבר) 17. כאמור זו לא אשתו זו חברה שלו דאפי 18. לאפלנד הם עפו לארצות החום.

mistral

New member
אתם רוצים עוד?

שמח על התגובות אם אתם רוצים אפשר לדבר עם הבן אדם שך הכל הוא החבר הכי טוב שלי, אפשר לארגן עוד שאלות! הכל לפי הביקוש

למעלה