אני לא מאמין למה שאני קורא כאן...

אמיר ש

New member
אני לא מאמין למה שאני קורא כאן...

מה הדיבורים האלה על "צריך תמיד לראות את האלטרנטיבה..." ו"אם נצא ש"ס מייד תיכנס..."? למה נהפכנו - למרצ? למפלגת העבודה? הכסא כבר מחומם אז לא חשוב אם אנחנו משיגים את היעדים שלנו? צריך לעמוד על זה שמשרד הדתות יבוטל בתוך שנה מהקמת הקואליציה, כפי שכתוב בהסכם הקואליציוני ושהמועצות הדתיות יבוטלו כבר. אחרת למה הצבענו שינוי? הבטחות יפות אפשר לקבל גם במפלגת העבודה ובמרצ.

shilonir

New member
אני חושב ש...

אמנם אם לשינוי יהיו בבחירות הבאות 40 מנדטים כמו לליכוד אז יהיה באמת יותר טוב. אבל במדינתינו על אוכלוסייתה המטומטמת (שבחרה בפעם השלישית את אריאל שרון לאיש השנה בפוליטיקה!?) אין סיכוי שיקרה כזה נס ועל כן שינוי צריכה לאיים בהתפטרות. למה רק לאיים?! כי שרון לא ייתן לה ללכת. מי יבוא במקומה? ש"ס? יידרשו יותר מידי כסף. העבודה? ממש. הצחקתם את פרס. בקיצור, אף אחד לא יכול למלא את מקומה של שינוי בממשלה ולכן האיום בהתפטרות יעבוד כמו קסם ואם לא באופן מלא אז באופן חלקי וגם זה משהו נכון לעכשיו (אל תשכחו שיש לנו בממשלה את המפד"ל שתאיים גם היא...). בהצלחה בבחירות הבאות.

איתי ל

New member
../images/Emo45.gif

מסכים לחלוטין! כל מפלגה אומרת שצריך לוותר קצת, כי אם נפרוש יהיה גרוע יותר - וככה הגענו למצב היום. הפילוסופיה של "בלעדינו יהיה יותר גרוע" רק מגדילה את הסחטנות הדתית.

אכן, צריך להתעקש ולריב, ואפשר קצת

להיכנס בהם, ולהפר משמעת קואליציונית וכו... אבל פרישה במצב של היום זה חוסר אחריות משווע. אני לא רוצה לחשוב על מצב בו אגודה וש"ס בפנים. זה אסון טוטאלי למדינה. אם זה קורה, דבר ראשון שאני עושה זה לקניות אופציות call על הדולר ואופציות put על המעוף.

אני לא יודע מה אתכם, אבל בשבילי

המדינה חשובה בהרבה משינוי, ובאמת שאני חושב שלטובת המדינה זה שינוי בתוך הממשלה זה הדבר הכי טוב כרגע.

למעלה