אני לא יודע מה קרה אבל דן לא קונה

מצב
הנושא נעול.

יונתן32

New member

למטרודן אוטובוסים מתוצרת MAN אלה שחברת מטרודן קונה מתוצרת volvo

fireman

New member
אם הם קנו וולבו הם כנראה יודעים

למה הם קנו וולבו. אחרי הכל כרגע יש בשירות 30 אוטובוסים כאלו כנראה שמרוצים מהם כאן אז קונים עוד... לדעתי אין שום בעיה אם זה וולבו או מ.א.ן. הכי חשוב שיתחזקו אותם וידאגו לתקינותם כל הזמן.

טוארג

New member
קונים וולבו כנראה בגלל שאחד מהבעלים

למה הם קנו וולבו. אחרי הכל כרגע יש בשירות 30 אוטובוסים כאלו כנראה שמרוצים מהם כאן אז קונים עוד... לדעתי אין שום בעיה אם זה וולבו או מ.א.ן. הכי חשוב שיתחזקו אותם וידאגו לתקינותם כל הזמן.
קונים וולבו כנראה בגלל שאחד מהבעלים
של מטרופולין היא חברת "מאיר" היבואנית של וולבו לארץ...

ייתכן שלא משתלם להשקיע ביותר מוולבו

למיטב ידיעתי יבואני וולוו אינם
שותפים במטרופולין. הם שותפים בקווים.
הזיכיון ניתן לשש שנים אם אני לא טועה, ויתכן שלא כדאי למטרודן להשקיע באוטובוסים יותר טובים (ויותר יקרים) מוולבו. ב"ש גם אינה עיר הררית, כך שאין צורך באוטובוסים חזקים במיוחד, וכמו שאיש האש אמר גם התחזוקה מאוד חשובה. אף אחד גם לא אמר שהם לא יקנו בעתיד גם מ.א.נים או מרצדס או סקאניה. בכל מקרה, דן מחזיקה ב-49% אחוז בלבד ממטרודן ואילו מטרופולין מחזיקים בשאר.

fireman

New member
לא הררית?

הזיכיון ניתן לשש שנים אם אני לא טועה, ויתכן שלא כדאי למטרודן להשקיע באוטובוסים יותר טובים (ויותר יקרים) מוולבו. ב"ש גם אינה עיר הררית, כך שאין צורך באוטובוסים חזקים במיוחד, וכמו שאיש האש אמר גם התחזוקה מאוד חשובה. אף אחד גם לא אמר שהם לא יקנו בעתיד גם מ.א.נים או מרצדס או סקאניה. בכל מקרה, דן מחזיקה ב-49% אחוז בלבד ממטרודן ואילו מטרופולין מחזיקים בשאר.
לא הררית?
חחחחחחח תיסע מאחורי SL בעליות של רמות הוא נשמע כאילו המנוע שלו הולך להתפוצץ זו הסיבה שכמעט ואין SLים בקו 4.

fireman

New member
ואגב.....

ואגב.....
כל אוטובוס עפ"י היקף העיסקה עלה קצת יותר ממיליון ש"ח...... כמה עולה מ.א.ן?!

אוקי, אני מקבל בהכנעה את דבריך

ואגב.....
כל אוטובוס עפ"י היקף העיסקה עלה קצת יותר ממיליון ש"ח...... כמה עולה מ.א.ן?!
לגבי הטופוגרפיה. לגבי הוולבו, עד כמה שאני יודע הוא זול יותר (וגרוע יותר) ממ.א.ן. למיטב ידיעתי המ.א.ן עולה פחות ממליון ש"ח. אבל כנראה שיש דברים מעבר לבינתי... אני גם לא חושב שאצליח לברר משהו לגבי זה כי אנשי דן מאסו במטרודן ואינם רוצים להיות כ"כ מעורבים בחברה...

fireman

New member
התעצבנו שלקחו להם

לגבי הטופוגרפיה. לגבי הוולבו, עד כמה שאני יודע הוא זול יותר (וגרוע יותר) ממ.א.ן. למיטב ידיעתי המ.א.ן עולה פחות ממליון ש"ח. אבל כנראה שיש דברים מעבר לבינתי... אני גם לא חושב שאצליח לברר משהו לגבי זה כי אנשי דן מאסו במטרודן ואינם רוצים להיות כ"כ מעורבים בחברה...
התעצבנו שלקחו להם
את הSLים

טוארג

New member
צודק, התבלבלתי עם מכשירי תנועה

למיטב ידיעתי יבואני וולוו אינם
שותפים במטרופולין. הם שותפים בקווים.
צודק, התבלבלתי עם מכשירי תנועה
יבואני קרייזלר וסוזוקי ופורשה לארץ. אין איזה אוטובוס נידרפלור של פורשה בתכנון?

hemimoh

New member
אגד גם מנסים וולוו, תבדקו באתר

יש גלריית אוטובוסים חדשה באתר אגד - http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=1686

NewName

New member
יש שם איזו טעות...

האוטובוס הלבן זה וולוו B7L?
יש שם איזו טעות...
אביתר אמר שהוולוו של אגד הוא של מרכבים. וגם בתמונה באתר רואיםש כתוב בחזית האוטובוס "מרכבים".. אז למה בתח תית התמונה כתוב שהמרכב תוצרת חוץ?

יש המון טעויות בגלריה הזו

יש שם איזו טעות...
אביתר אמר שהוולוו של אגד הוא של מרכבים. וגם בתמונה באתר רואיםש כתוב בחזית האוטובוס "מרכבים".. אז למה בתח תית התמונה כתוב שהמרכב תוצרת חוץ?
יש המון טעויות בגלריה הזו

אורי404

New member
יופי של גלריה.

יש גלריית אוטובוסים חדשה באתר אגד - http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=1686
יופי של גלריה.
באתר של אגד יש גלריה יפה. חבל שאין יותר מפרט לצד הגלריה (כמו: תחילת שימוש, מספר אוטובוסים, כוחות סוס וכ'ו).

מצב
הנושא נעול.
למעלה