אם הם קנו וולבו הם כנראה יודעיםאני לא יודע מה קרה אבל דן לא קונה
למטרודן אוטובוסים מתוצרת MAN אלה שחברת מטרודן קונה מתוצרת volvo
קונים וולבו כנראה בגלל שאחד מהבעליםאם הם קנו וולבו הם כנראה יודעים
למה הם קנו וולבו. אחרי הכל כרגע יש בשירות 30 אוטובוסים כאלו כנראה שמרוצים מהם כאן אז קונים עוד... לדעתי אין שום בעיה אם זה וולבו או מ.א.ן. הכי חשוב שיתחזקו אותם וידאגו לתקינותם כל הזמן.
אולי אבל יש למטרופולין גם MAN!קונים וולבו כנראה בגלל שאחד מהבעלים
של מטרופולין היא חברת "מאיר" היבואנית של וולבו לארץ...
למיטב ידיעתי יבואני וולוו אינםאולי אבל יש למטרופולין גם MAN!
ייתכן שלא משתלם להשקיע ביותר מוולבולמיטב ידיעתי יבואני וולוו אינם
שותפים במטרופולין. הם שותפים בקווים.
לא הררית?ייתכן שלא משתלם להשקיע ביותר מוולבו
הזיכיון ניתן לשש שנים אם אני לא טועה, ויתכן שלא כדאי למטרודן להשקיע באוטובוסים יותר טובים (ויותר יקרים) מוולבו. ב"ש גם אינה עיר הררית, כך שאין צורך באוטובוסים חזקים במיוחד, וכמו שאיש האש אמר גם התחזוקה מאוד חשובה. אף אחד גם לא אמר שהם לא יקנו בעתיד גם מ.א.נים או מרצדס או סקאניה. בכל מקרה, דן מחזיקה ב-49% אחוז בלבד ממטרודן ואילו מטרופולין מחזיקים בשאר.
ואגב.....ייתכן שלא משתלם להשקיע ביותר מוולבו
הזיכיון ניתן לשש שנים אם אני לא טועה, ויתכן שלא כדאי למטרודן להשקיע באוטובוסים יותר טובים (ויותר יקרים) מוולבו. ב"ש גם אינה עיר הררית, כך שאין צורך באוטובוסים חזקים במיוחד, וכמו שאיש האש אמר גם התחזוקה מאוד חשובה. אף אחד גם לא אמר שהם לא יקנו בעתיד גם מ.א.נים או מרצדס או סקאניה. בכל מקרה, דן מחזיקה ב-49% אחוז בלבד ממטרודן ואילו מטרופולין מחזיקים בשאר.
אוקי, אני מקבל בהכנעה את דבריךואגב.....
כל אוטובוס עפ"י היקף העיסקה עלה קצת יותר ממיליון ש"ח...... כמה עולה מ.א.ן?!
התעצבנו שלקחו להםאוקי, אני מקבל בהכנעה את דבריך
לגבי הטופוגרפיה. לגבי הוולבו, עד כמה שאני יודע הוא זול יותר (וגרוע יותר) ממ.א.ן. למיטב ידיעתי המ.א.ן עולה פחות ממליון ש"ח. אבל כנראה שיש דברים מעבר לבינתי... אני גם לא חושב שאצליח לברר משהו לגבי זה כי אנשי דן מאסו במטרודן ואינם רוצים להיות כ"כ מעורבים בחברה...
צודק, התבלבלתי עם מכשירי תנועהלמיטב ידיעתי יבואני וולוו אינם
שותפים במטרופולין. הם שותפים בקווים.
לא נראה ליצודק, התבלבלתי עם מכשירי תנועה
יבואני קרייזלר וסוזוקי ופורשה לארץ. אין איזה אוטובוס נידרפלור של פורשה בתכנון?![]()
אגד גם מנסים וולוו, תבדקו באתראני לא יודע מה קרה אבל דן לא קונה
למטרודן אוטובוסים מתוצרת MAN אלה שחברת מטרודן קונה מתוצרת volvo
האוטובוס הלבן זה וולוו B7L?אגד גם מנסים וולוו, תבדקו באתר
יש גלריית אוטובוסים חדשה באתר אגד - http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=1686
יש שם איזו טעות...האוטובוס הלבן זה וולוו B7L?
יש המון טעויות בגלריה הזויש שם איזו טעות...
אביתר אמר שהוולוו של אגד הוא של מרכבים. וגם בתמונה באתר רואיםש כתוב בחזית האוטובוס "מרכבים".. אז למה בתח תית התמונה כתוב שהמרכב תוצרת חוץ?
יופי של גלריה.אגד גם מנסים וולוו, תבדקו באתר
יש גלריית אוטובוסים חדשה באתר אגד - http://www.egged.co.il/main.asp?lngCategoryID=1686
בקרוב מפרט טכנייופי של גלריה.
באתר של אגד יש גלריה יפה. חבל שאין יותר מפרט לצד הגלריה (כמו: תחילת שימוש, מספר אוטובוסים, כוחות סוס וכ'ו).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.