אני לא יודע מה אני מרגיש אבל זה טוב

• פותח הנושא eiad
  • פורסם בתאריך

eiad

New member
אני לא יודע מה אני מרגיש אבל זה טוב

לפני חודש בערך התקשרה חברה של אחותי בת 17 אני בן 19 אני עניתי לה והיא ביקשה את אחותי שישנה בדרך כלל אני לא ממשיך לשוחח עם החברות של אחותי אבל הקול של זאת לא היה מוכר והתחלתי לשאול מי זאת מסתבר שזאת חברה של אחותי שעברה לגור בלונדון המשכנו לדבר והרגשנו ממש טוב אחד בקשר לשני לא יודע למה הייתה לזה הרגשה מיוחדת כאילו לא יודע איך לומר את זה אבל הידלקות בטלפון דיברנו איזה חצי שעה ואחר כך קבענו שניפגש למחרת בצ´ט של תפוז נכנסתי ולא מצאתי אותה פתאום היא נכנסה ואני בטעות נותקתי הרגשתי שזה הסוף כי כשחזרתי היא לא הייתה ניסיתי לברר את האי מייל שלה דרך בדיקה בכתובות של אחותי בתיבה שלה אבל לא מצאתי לאחר כמה ימים פתאום אני קיבלתי אי מייל ממנה בו היא הסבירה למה היא לא הצליחה לדבר איתי ולא הייתה בצ´ט היא הסבירה לי שהיא מצאה דרך השם משתמש בתפוז היא ניסתה למצוא אותי כמו שאני ניסיתי למצוא אותה זה מדהים לא ידעתי שגם לה יש את הרצון לדבר איתי מאז אנחנו מדברים באי מיילים ובמסנג´ר וכאילו שכל מה שאנחנו מדברים עליו כבר ברור הרצון שלנו להיות ביחד ברור לשנינו אפילו שאף אחד מאיתנו לא הזכיר את זה זה ברור לה שאני רוצה אותה ולי שהיא רוצה אותי זה מדהים אף פעם לא קרה לי אתמול בלילה היא התקשרה דרך אגב הכל בלי שאחותי תדע על זה הייתה לנו שיחה מדהימה ואני לא מפסיק לחשוב עליה ברור לנו שאנחנו רוצים אחד את השני היא אמרה שהיא חוזרת בעוד שנתיים לארץ למרות שהיא מסיימת תיכון בעוד שנה כתבתי לה שאם היא תחזור כשהיא תסיים תיכון אני יחכה לה וישמור לה את אהבתי היא מקסימה אותי כמעט בכל מובן זה לא שאני אחד בודד שמחפש מישהי מחוץ לארץ אבל זה רק בגלל ההרגשה אליה אף פעם לא הרגשתי ככה לגבי אף אחת תגובות?

eiad

New member
היא באה לארץ ביולי

וחוץ מזה אני כבר לא תלמיד אני לא יודע? ככה לבד?

כן ככה לבד !

תתארגן וסע ! אל תתן לרצון שלך ולגעגועיך לתסוס בתוכך,פשוט תתארגן וסע,תגשים את אהבתך ! מה גם תרוויח טיול באנגליה יחד עם אהובתך...
בארי

ודבר נוסף...

מן הסתם אתה חייב לספר לאחותך. לא נראה לי שהיא תכעס או משהו היא יכולה אולי יותר אפילו ממה שאתה חושב לשמוח עבורך. וזו תהיה הזדמנות נדירה עבורך ועבורה לנסוע ללונדון. קדימה תתחיל להתארגן,יש לך טיסה ארוכה. בארי

seeyou

New member
למה שלא תיתן "קפיצה" ללונדון?../images/Emo160.gif

תוכל לדבר על זה אפילו עם אחותך! אולי תוכלו לישון אצל ה"חברה"?

eiad

New member
כן אבל השאלה היא האם כדאי ללכת עם כ

האם יש למה לנסות בכלל? שווה לחכות ולהיות רעב אליה ורק לרצות אותה ולא לקבל אפילו שהיא רוצה? ולשמופי אחותי אומרת שהיא נראית טוב למרות שלא סיפרתי לאחותי שאנחנו בקשר אלא סתם שאלתי אותה עליה וחוץ מזה זה לא כל כך משנה לי איך היא נראית כאילו ברור שאם היא מכוערת זה יכול לקלקל קצת אבל היא לא צריכה להיות כוסית אלא רק רגילה

seeyou

New member
"להיות רעב עליה?"

סליחה ! לא מבין את הגישה? עוד דבר לא מובן...לא ביקשת ממנה לפחות תמונה? למה לא תספר לאחותך?

eiad

New member
המראה שלה לא חשוב לי עד כדי כך

כאילו ברור שאני לא רוצה מכוערת וגם אחותי אומרת שהיא יפה אז זה לא כזה משנה לי אם היא תראה "בסדר"

אני באמת חושבת שכדאי לך לנסוע אבל

לפני שאתה מבזבז הרבה כסף ומרץ, אתה יודע איך היא נראת? אנשים בטלפון נשמעים ונראים אחרת מהמציאות... תחשוב על זה!

למעלה