אני לא יודעת למה יורדים על שרידן לדעתי היא פשוט יפייפיה ומזכירה בובת ברבי מושלמת
ה המגרה New member 28/2/05 #1 אני לא יודעת למה יורדים על שרידן לדעתי היא פשוט יפייפיה ומזכירה בובת ברבי מושלמת
ח חייכנית מקסימה New member 28/2/05 #3 ואני לא יודעת, למה לפתוח אשכול חדש, ועוד בשביל לכתוב בו שקרים.
מ משי לופז פיצגרלד New member 28/2/05 #4 בדיוק!! ../images/Emo6.gif שרדין נאה לא יפיפיה ואל שום בוסת ברבי... די עם השטויות1!!
L LauraLF New member 28/2/05 #6 אולי מספיק? הבנו יופי דיי כבר...יופי שאתן לא אוהבת אותה אבל דיי זה כבר מעצבן לראות את זה בכל שרשור...
אולי מספיק? הבנו יופי דיי כבר...יופי שאתן לא אוהבת אותה אבל דיי זה כבר מעצבן לראות את זה בכל שרשור...
I I n n u e n d o New member 28/2/05 #7 טוב אני מזהירה מראש. אם יפתח פה ריב על השטויות האלה אנשים יחסמו פה אני לא רוצה להיות רעה:|
מ משי לופז פיצגרלד New member 1/3/05 #10 ד''א בקשר לפרקים של ארה''ב אני מחכה למסר ממך בקשר לפרקים של ארצות הברית מקווה שלא חשפתי יותר מידי פעם ראשונה שאני כותבת הודעה כזאת קבלי אותי בהבנה ואהבה...
ד''א בקשר לפרקים של ארה''ב אני מחכה למסר ממך בקשר לפרקים של ארצות הברית מקווה שלא חשפתי יותר מידי פעם ראשונה שאני כותבת הודעה כזאת קבלי אותי בהבנה ואהבה...