אני לא יודעת אם זה המקום המתאים

reedgreenwhait

New member
אני לא יודעת אם זה המקום המתאים

יש לי כמה שאלות. 1. אני הולכת לישון, כל יום, ב00:30 וקמה ב5:15 האם זה מספיק בכדי לתפקד כמו שצריך והאם אפשר להמשיך כך? 2. אני אוכלת כל יום את אותו הדבר, האם זה מזיק? 3. אני עושה פעילות ספורטיבית כשאני קמה, בצהוריים ובערב ואני הולכת ברגל לביצפר, האם זה עלול להזיק? 4. אני סובלת מקור, לא מצליחה לשמור על טמפ' גוף. ממה זה יכול לנבוכ ואיך אפשר לטפל בזה? 5. לאחרונה יש לי על עור הפנים מעין פצעים כאלה, זה נרה כמו כוויה, אולי כוויית קור...זה עור יבש, ואני שמה על זה קרם לחות ובנתיים זה לא ממש עוזר...מה זה יכול להיות ואיך ניתן לטפל בזה? 5. האם זה מזיק לשתות מים תוך כדי אכילה? למשל אני אוכלת כריך עם חלב ואחרי כל שני ביסים אני גם שותה מים...ובכלל האם זה מזיק לשתות הרבה? 6. האם אפשר למות ממנת יתר של קולדקס? אם כן כמה צריך לקחת ואיך זה פועל? שאלתי הרבה שאלות תודה מראש אם תענו לי

אלי ו.

New member
כמה תשובות

1. לא מספיק 2. לא בריא. 3. תלוי עד כמה ביה"ס רחוק. עקרונית לא מזיק 4. לכי לרופא משפחה. 5. לכי לרופא עור. 5. לא מזיק לשתות עם אוכל, עודף מכל דבר, כולל נוזלים אינו טוב. 6. פני לייעוץ.

אלי

למה לא בריא לאכול כול יום אותו דבר אני אוכלת לפי תפריט של דיאטנית משמה אני אוכלת כול יום בידיוק אותו דבר מה לא טוב בזה?

אלי ו.

New member
הבעיה היא בחוסר הגיוון

במקרה שלך כשמדובר בתפריט שהורכב ע"י איש מקצוע לא הייתי דואג. רובנו לא אוכלים מתפריט שהורכב ע"י דיאטנית, תפריט האמור להכיל את כל מה שהגוף צריך ביום. לכן אם נגוון, ביום אחד נקבל קצת פחות מרכיב מסויים, וביום אחר קצת יותר. גיוון הוא "תעודת הביטוח" שלנו. אפשר לראות את הבעייתיות בחוסר גיוון במקרה הקיצוני והנורא של הרמדיה הצמחית. התינוקות אכלו רק מאכל אחד שהיה חסר בו רכיב אחד קטן. החסר הקטן הזה, גרם למות.

התרשמות שלי:

מהשילוב של השאלות שלך שלך עם החתימה שלך, נראה לי שאת נמצאת במצוקה / חרדה. אנא פני לייעוץ פסיכולוגי.

למעלה