אני כבר לא מתגעגע, אבל יש לי הצעה
לפני שאתחיל לכתוב, קודם כל אהלן! אהלן! אהלן! תנו חיוך קטן... אני יודע שקשה קצת בארץ...הרגשתי את זה טוב, במשך התקופה שהייתי שם... אבל יאללה חברים...אריק יטפל בעניינים, + קצת תפילות...ויהיה טוב... אני אדלג על החוויות שעברתי בארץ... ואגש לענין... אם אתם זוכרים, (למי שעקב...) באחת ההודעות שלי, סיפרתי לכם שחבריי ואני,(עניו- כותב את עצמו אחרון...
) בקיצר... החבר`ה שלי, הם בחורים די יצירתיים... אלו שמכירים אותי, יודעים... ואלו שלא, אז עכשיו אתם יודעים... ומה הפירוש יצירתיים? למשל, אם כתבתי באיזה יום אביב בהיר וצח, איזשהוא שיר, קטע קטן... בערב, הם היו לוקחים את הגיטרה ו...יאללה מלחינים אותו, ואם להיות רשע ורע... הם היו מלחימים אותו
) ב`מת... הם היו מחברים מנגינה, מוצאים אקורדים מתאימים, וכך היינו שרים בכל מיני הזדמנויות... ת`שאלו את החברים בישיבה...(ונכון שיהיו כאלו ציניקנים שיאמרו ``אללק להקה...``) אבל היינו מעין להקה... עכשיו, לפני חצי שנה ויותר, כשהיינו עדיין בישיבה, היינו בלהקה, בהרכב, שלושה... כשבאנו לפה, לניו-יורק, נשארנו רק שניים, כי אחד עדיין לומד בישיבה... הגיטריסט...(הוא לא רק מנגן, הוא גם כתב שיר אחד...) כך שהביקור שלי בארץ, איחד במקצת את הלהקה...(; כמעט איחד... טוב , בקיצקוץ... לא נשגע אתכם, רציתי להביא לכם קטע שאותו גיטריסט חבר כתב, ביום שבו עזבנו את הארץ... לפני חצי שנה... לי, הוא סיפר על הקטע בטלפון, וכל כך התרגשתי כששמעתי את המילים... כשבאתי לארץ לפני שבועיים ומחצה... ישבתי איתו על הלחן, הוא כבר עשה משהו, רק שאני קצת עזרתי לו... עכשיו השיר נמצא על המחשב (של חבר אחר בלהקה...) ומחכה לעיבוד מוזיקלי...פה בניו-יורק. הסכיתו ושמעו... לפעמים כל קשה לראות, איך החברים עוזבים ואני עומד בטרמינל, מחזיק פחית... לפעמים זה לא רצוי לשכוח, כשהגעגועים שוב מגיעים אבל לוקח עוד כוס בירה, והחיים שוב ממשיכים... ממשיכים. פז`: ונדמה לי שכל הטוב שהייתי צריך לקבל בחיים התנקז אצלי לכמה רגעים קצרים... וברגעים האלו אזכר כל פעם שקשה, כל פעם שעצוב... לפעמים כל כך נעים לשקוע בזכרונות יפים לעוף איתם רחוק, למחוזות לא מוכרים... כשפתאום אני מתעורר, וקולט שהם עזבו ושוב לוקי עוד כוס בירה, והחיים שוב ממשיכים... ממשיכים. פז`: ... זהו. עד כאן. ועכשיו אני רוצה להציע את ההצעה שלי... לא תזיק לנו תמיכה ווירטואלית של הפורום הזה, סתם בשביל הקטע... אם הרעיון לא ימצא חן בעיניכם, תגידו... אני אבין... אם תרצו, אני אספר לכם הכל... מה אנחנו עומדים לעשות עם כל השירים האלו... יש לנו תוכניות... אבל את זה אספר, רק אם תגיבו בחיוב... אוקיי, אני חושב שזה מספיק להיום... אגב, האי-מייל הנוכחי שלי, הוא אמיתי (ומה שמוזר פה, שהוא תקין, ולא עושה בעיות...) כך שמי שירצה יותר מאוחר לשלוח תגובות רציניות , ועניניות... מוזמן. (הייתה פה מילה אחת על אהבה?!) (; שלכם, רחוק.
לפני שאתחיל לכתוב, קודם כל אהלן! אהלן! אהלן! תנו חיוך קטן... אני יודע שקשה קצת בארץ...הרגשתי את זה טוב, במשך התקופה שהייתי שם... אבל יאללה חברים...אריק יטפל בעניינים, + קצת תפילות...ויהיה טוב... אני אדלג על החוויות שעברתי בארץ... ואגש לענין... אם אתם זוכרים, (למי שעקב...) באחת ההודעות שלי, סיפרתי לכם שחבריי ואני,(עניו- כותב את עצמו אחרון...