אני כבר לא יודעת מה לחשוב

פרח 11

New member
אני כבר לא יודעת מה לחשוב

שליו בשבועיים האחרונים, מתעורר כל לילה ב- 03:00/ 04:00, ואח"כ ב- 06:00, הוא כבר ממש לא שליו, בוכה אין לו תיאבון. יש לי הרגשה שזה השיניים אבל כ"כ הרבה זמן? וזה גם מוריד את התיאבון? אם זה לא יכול להיות אני אקח אותו לרופא. כל בעלות הנסיון תענו לי בבקשה אני ממש בוכה יחד איתו קשה לי כמו שקשה לו.
אני ממש על סף קריסה אין לי כוחות בגוף. מודה מראש לכל המגיבות.

../images/Emo10.gif אני אנסה לענות

הי פרח, אני לא יודעת בן כמה שליו אז קצת קשה לי לענות. ליעל יש כאבי שיניים בערך מגיל חצי שנה. מה שמאד עוזר לה זה טיג'ל שאני מורחת לה מדי פעם על החניכיים והיא גם נרגעת משתיית מים. אם הייתי יודעת בן כמה שליו אולי הייתי יכולה להציע לשנות לו קצת את סדר היום או סדר הארוחות, ליעל זה עזר כשהיא לא הצליחה לישון צהריים.. לגבי התעוררות בלילה, אמנם אפשרי ששליו לא מרגיש טוב, אבל יש תינוקות שמשנים את דפוסי השינה שלהם כל הזמן, אז אולי הוא פשוט משנה את דפוס השינה שלו (וגם את שלך
) אני מקווה שעזרתי, אם תכתבי לי בן כמה שליו, מה הוא אוכל וכד' אולי אוכל לנסות לעזור עוד. רק תרגישו טוב ושיהיה לכם יום טוב ממני ומיעל שלי

פרח 11

New member
אז ככה

שליו בן שמונה חוד', הוא אוכל פירות ירקות ואת התמ"ל שלו. דרך אגב לגביי הטיג'ל- שמעתי שיש בו חומר כימי מרדים זה נכון? ואם דיברת על שינוי סדר יום וארוחות - מאיפה מתחילים? הוא תינוק שהיה לו סדר יום כמו שעון פתאום כלום ממש ההפך.

טאש

New member
נשמע כמו שיניים קלאסי

חיבוק בלילה ומוצצי. זה הפיתרון היחיד בינתים. sorry אבל בעוד חודש-חודשיים זה ישתפר.
בחלומות הלילה .....

dafgol

New member
בוקר טוב יקירתי ../images/Emo39.gif

לא רוצה לבאס אותך על הבוקר ( בדר"כ אני משתדלת לעשות לך מצב רוח טוב
) גם עם בר היה אותו סיפור , רק שאצלו זה התחיל בגיל 5 חודשים....התעורר לא מרעב לא מכאב לא מכלום...סתם כי בא לו....הרופא הסביר לנו שזה קשור גם לחרדת נטישה וגם פשוט לאופי שלו ....אז במשך 3 חודשים לא היו לי לילות...בר התעורר בשעות קבועות....אבל בכל זאת משהו טוב לבוקר
לפני שבועיים זה פשוט עבר....וחזרנו ללילות ארוכים וחלומיים . ( חוץ מהימים האחרונים שבר לא הרגיש טוב והתעורר מידי פעם ) תחזיקי מעמד , שולחת לך
ענקי ושק של סבלנות...
נ.ב : אולי נעבור דרככם השבוע , במסגרת הטיולים בצפון....אני כבר אודיע לך.

פרח 11

New member
תודה על התקווה

שנתתן לי, תקווה זה דבר מאוד מחזק. מודה מכל הלב לכל המגיבות
, אוהבת את כולכן. ודפנל'ה, אשמח מאוד אם תעברו דרכינו ועד אז
ו2
ות לפשוש הקטן שלך.

למעלה