אני כבר יודע שאתם ממש טובים בזה,

מצב
הנושא נעול.

אז אני שוב נעזר בכם- מכפ"ס (מרכז העיר/רח' ויצמן, וגם רכבת זאת אפשרות) לשד' רוטשילד 16 בת"א? הדרך הכי מהירה (מהזולה לא ממש אכפת לי, אני חייל...)

kennedy

New member
קח אגד 567 או 561 לת"א .מתחנה

אז אני שוב נעזר בכם- מכפ"ס (מרכז העיר/רח' ויצמן, וגם רכבת זאת אפשרות) לשד' רוטשילד 16 בת"א? הדרך הכי מהירה (מהזולה לא ממש אכפת לי, אני חייל...)
קח אגד 567 או 561 לת"א .מתחנה
מרכזית קו 4 של דן, תרד הכי קרוב לצומת אלנבי רוטשילד משם דקה הליכה ברגל אתה ביעד.

עוד דרך ממש מהירה

עוד דרך ממש מהירה
קו 149 של דן עד אלנבי פינת מונטיפיורי, ומשם 5 דקות הליכה ברגל. תוכל גם לרדת בתחנה של שוק הכרמל ולהמשיך 2 תחנות עם כל קו שממשיך לתחנה המרכזית או לחולון בת-ים (מלבד 25). היעד נקוב על גבי התחנה.

ארזS

New member
ההצעה שלך ושל קנדי טובות

עוד דרך ממש מהירה
קו 149 של דן עד אלנבי פינת מונטיפיורי, ומשם 5 דקות הליכה ברגל. תוכל גם לרדת בתחנה של שוק הכרמל ולהמשיך 2 תחנות עם כל קו שממשיך לתחנה המרכזית או לחולון בת-ים (מלבד 25). היעד נקוב על גבי התחנה.
ההצעה שלך ושל קנדי טובות
השאלה היא מתי הוא צריך לנסוע. לא תמיד ההצעות (או חלקן) אקטואליות. לכן שאלתי קודם מתי הוא צריך לנסוע אבל הוא שואל ולא מגיב למי שרוצה לעזור לו...

ארזS

New member
ושימו לב

ההצעה שלך ושל קנדי טובות
השאלה היא מתי הוא צריך לנסוע. לא תמיד ההצעות (או חלקן) אקטואליות. לכן שאלתי קודם מתי הוא צריך לנסוע אבל הוא שואל ולא מגיב למי שרוצה לעזור לו...
ושימו לב
בן אדם שואל שאלה במוצ''ש. אני עונה לו מיד בשאלה שמנסה לברר את הבקשה שלו כדי שאוכל לעזור לו בצורה הטובה ביותר. לאחר מכן עוד שני חברים עונים לו תשובות, אבל עד עכשיו הוא בכלל לא מתייחס. אז בשביל מה אנחנו עוזרים כאן לאנשים ???

מצב
הנושא נעול.
למעלה