אני כאן מעבר לפינה....

אני כאן מעבר לפינה....../images/Emo6.gif

יושב אני ומסדר לכם את ההודעות בתיקים האישיים. מבחינה פיסית זו עבודה מתישה הגוזלת שעות, כי אני ממיין גם את החומר שלא היה קודם במסגרת המאמרים המשותפת לכולנו, דהיינו , כל החומר מלפני ה-26/9/01 בו הגיע כלי המאמרים. מבחינה רוחנית אני ממש מתמוגג מריענון הכתבות בראשי....יש הודעות שממש שובות את ליבי שוב ואני מקדיש זמן לקריאתן....נזכר באנשים שהיו עימנו ואינם, מהרהר באירועים שחלפו והשפיעו באופן אישי, קבוצתי ואפילו לאומי. הייתי נהנה יותר אם את הזמן שאני משקיע בכל אינדיבידואל כרגע , הוא ישקיע בפורום בהעדרי...כך נוהגים חברים , לא? אז ערב טוב לכולנו ושתראו את הפרצופים שלכם כאן....

איפה אתה?????אתה לא שם.

ארבל, באמת כל הכבוד לך, עבודה למופת עשית. ומה קורה כאן היום, מתקיימת פגישת פורום? איפה כולם נעלמו?????רק אני נותרתי כאן לבדי. טוב, אז מכבה את האורות, לילה טוב.

princess lis

New member
ולי נראה שאתה....../images/Emo6.gif

כאן למעלה... על ראש ההר... מול חלונך וגם מול חלוני... אותו חיוך... אותו מבט... פרינצס ליס

מייקי69

New member
שיווו ארבל - איזו רצינות מגנובה !!!

איזה סדר אתה עושה לנו בבית !!!! יאאאאאאא !!!! זה קצת מפחיד - להרגיש כאילו אני נכנסת לדפי ההיסטוריה של המקום הזה. איזה קטע.... ואני חשבתי - סתם צ´כונה - ואני שכנה חדשה, רק עכשיו נכנסה, עוד לא פירקה את כל הארגזים - עדיין עסוקה בלהכיר את השכנים : הנה פסי וחייבת בדיוק באו מקניות - כבר יעברו אצלי לספר איימי - יושבת קבוע אצלי בבאלקון- שותה קפה עם אין סוף סיפורים - יאמי! ארבל - החבר מהועד-בית - ואני בחדר כושר - עושים תרגילי התגוששות חופשית מהבית של סוסון עולים תמידית קולות של מיטה ואנקות של שטיח צייר מלכלך את כל הקירות של הצ´כונה בנסיונות ציור מדהימים בלו - המממממ... בלו משום מה עומד מתחת למרפסת (איימי ואני מנפנפות לו מלמעלה) - כמו רומיאו הוא עומד, ושר זמר נוגה זה או אחר... אנחנו תמיד נשפכות ונוזלות עליו מלמעלה. חחחחחחחחחחחחחחח מדי פעם אני רואה גם את פרפרית סגולה כאן למטה, ודיאבולו טס ועובר - לא הספקתי אפ´ם לעצור אותו כדי לשאול מה קורה... צ´כונה כזאת - מה-זה חביבה.... אז איזה קטע זה להכנס להיסטוריה שלה. איזו התרגשות.... !!!! תודה !!!!!

מייקי המקסימה....את כמו סוכריה../images/Emo24.gif

לא רק יכולתי להתחיל ולסיים את יומי במציצתך...

מייקי69

New member
זהירות !! אני "סוכריית-כל-הטעמים"..

יש בי מתוק ומר וחמוץ ומרענן, וחריף, ו... עוד כל מיני קרא את הארי פוטר ותדע ממה להזהר

עוד פעם את ודמויותייך הוירטואליות?../images/Emo6.gif

אמרתי לך להאחז במציאות והסברתי לך יפה ככל שאפשר- אני היא המציאות!

מייקי69

New member
יש לי מציאות אחרת - מציאותית בהחלט

כן, כן, יש !!!!!! ולגבי הארי פוטר - הוא כבר מזמן הפך מדמות וירואלית - לערימת כסף ענקית. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מייקי69

New member
תגיד יפה בבקשה.......

תפתח פה גדול - אאאאאאאאאאאה עכשיו אל תשכח להגיד תודה יפה יפה נ.ב. מה זה "מעשר" של סוכריה???? העטיפה?????? הריח שלה?????? ביס ממנה?????? לך תיקח ביס מסוכריה - תשבור ת´שיניים בסוף.....

למעלה