אני יודע שזה לא חוקי אבל לא אכפת לי. אני מוכן. חיי עשרות אלפי עד מאות אלפי אנשים מונחים על הכף. אני מוכן. אני אעשה את זה. רק תגידו לי אם זה יעבוד.

Sun of Nations

Active member
הארגון בארצות הברית שאחראי על התרעות על פעילות געשית קרובה והוצאת פקודות פינוי של אוכלוסייה הוא ארגון ושמו ה-USGS.

על ההחלטה על פינוי אזורים או אפילו מדינות שלמות בתוך ארצות הברית, אחראים יחדיו ארבע-חמש בכירים בארגון.

נגיד שהם לא חושבים שהר הגעש ילוסטון עומד להתפרץ ולהרוג עשרות אלפי עד מאות אלפי אנשים, אבל אני חושב שכן.

אם נגיד שאני ממש-ממש מתעשר ומשלם לכל אחד מהם מיליון דולר אמריקני מתחת לשולחן, האם הם יסכימו להוציא התרעה חמורה ומיידית, לדעתם ומבחינתם כזאת שהינה כוזבת, על התפרצות קרובה של הר הגעש ילוסטון?

אם אני נותן לכל אחד ממקבלי ההחלטות מיליון דולר, האם הם יסכימו להוציא התרעה חמורה ומיידית על התפרצות הר הגעש ילוסטון, והאם יסכימו להוציא הנחיית פינוי מיידית של מדינות ויומינג, איידהו ומונטנה?

אם אתן לכל אחד מהאחראים על הכרזת פינוי מיליון דולר, האם אצליח להציל את חייהם של כל עשרות ומאות האלפים העתידים למות בהתפרצות ההר?

caa3d788a3adf3fad7566ebb1a4d790b.jpg

כוכבית מצויה

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחח
ואת קוראת את כל השטויות שלו ואפילו מגיבה....
כל הכבוד לכבוד שאת נותנת למ.ח.פ.
מ.ח.פ.צ'יק , אתה יכול להוסיף את כוכבית למעריצים שלך.
לא נותנת לו שום כבוד ובוודאי שלא מעריצה את האפס הזה.

האם זה שאתה דואג לרשימת המעריצים שלו מצביע שאתה כזה?

Sun of Nations

Active member
חחחחחחחחחחחחחח
ואת קוראת את כל השטויות שלו ואפילו מגיבה....
שטויות? אני מנסה להוריד את כמות ההרוגים הצפויה מהתפרצות הר הגעש ילוסטון ממיליון לאפס ואת כמות הפצועים, ממיליונים לאפס. זה שטויות זה?
כל הכבוד לכבוד שאת נותנת למ.ח.פ.
זה לא קשור. היא בסה"כ מנסה לעזור לי להציל את חייהם של מאות אלפי העתידים למות בהתפרצות ההר.

היא אומרת שמיליון דולר לכל בכיר ב-USGS שיסכים להוציא התרעה חמורה לא ישכנע אותם להוציא את ההתרעה הזאת.

רק לא הבנתי אם צריך יותר כסף או שהרעיון עצמו של שוחד, ולא משנה כמה, הוא רעיון גרוע.

ואם כך, אז איך לשכנע את בכירי ה-USGS להוציא התרעה חמורה על ילוסטון עם צפי למיליון הרוגים?

בקיצור, כוכבית, הצילו.

sage-kuenstliche-intellgenz.jpg
מ.ח.פ.צ'יק , אתה יכול להוסיף את כוכבית למעריצים שלך.
כבר ממזמן הוספתי אותה.

היא רק מתפדחת להודות זה.

היא כבר יותר מידי מושקעת כמתנגדת עד עכשיו.

היא לא יודעת איך לרדת מהעץ.

מסכנה.

לא נעים.
הלו.....למה הכעס הזה ? מה קרה ?
כי זכותה לספר שהיא עברה צד מתי שהיא תרגיש בנוח לעשות את זה.

Sun of Nations

Active member
תקשיבי,

ברמת העיקרון,

ממזמן למדתי שלא לדבר עם אנשים כמוך.

אנשים כל-כך...

מיוחדים...

כמו מה שאת אישה מיוחדת, אחת ויחידה במינה...

יכולים ברגע של אאאמממ...

באחד הרגעים המיוחדים שלהם...

להגיד דברים פי עשר יותר גרועים ממה שאדם רע יכול להגיד או אפילו רק לדמיין להגיד ברגע הכי יצירתי שלו.

מה שכן ומה שבכל זאת, מכיוון שחייהם של עד מיליון אנשים מונחים על הכף, שלא לדבר על מיליוני הפצועים, אני מוכן באופן נדיר ויוצא דופן לשוחח איתך על הנושא ולקבל את עזרתך.

את אומרת שזה לא יעבוד, אבל למה?

לא הצעתי מספיק כסף?

מה עם 3 מיליון דולר לכל אחד מהארבע-חמש בכירים ב-USGS שתפקידם להוציא התרעה חמורה ומיידית ולגרום לפינוי?

3 מיליון דולר לכל אחד ישכנעו אותם?
לא נותנת לו שום כבוד ובוודאי שלא מעריצה את האפס הזה.
אפס? 😅

זה אפילו לא שלא נעים לי בשבילי כמו מה שלא נעים לי בשביל אחרים 😅

אני ילד אירופאי-רוסי-מוסקבאי, אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה שמגיע ממשפחה עם כסף שנמצאת כבר דורות באקדמיה; בלונדיני בהיר עיניים וחתיך למות בגובה 1.88 מטר, נצר לשושלת ארוכה של אנשי החברה הגבוהה, גיבורי מלחמה, רופאים, מנהיגים, אנשי עסקים מולטי-מיליונרים וספורטאים בינלאומיים זוכי פרסים שכתבו עליהם בעיתונים בכל העולם, גאון מופלג ורב-כישרונות, עם אישיות כובשת, סוחפת וממגנטת, ואני יכול להמשיך, אבל לא נעים לי, אז בואי נעצור פה 😂

אחרי כל זה, אם אני אפס, מה נגיד על כל השאר? 😂

😂😂😂 LMAO

האם זה שאתה דואג לרשימת המעריצים שלו מצביע שאתה כזה?
אז את מודה שיש לי מעריצים...

זה צעד חכם ואמיץ בכיוון הנכון.

אני עדיין מחכה שתודי שגם את כזאת.

זה בסדר.

קחי את הזמן.

אני אמתין :)

xyxy210

Well-known member
למה מיליון דולר לא יעבוד? כשאני אהיה עשיר, בתקווה כמובן שאספיק להתעשר בכבדות לפני התפרצות ההר ולא לאחר מכן, להציע לכל אחד מהם שלוש מיליון דולר?
ענית עכשו בעצמך לכוכבית .
אתה תתעשר כאשר יצמחו שערות על כף ידך.
אתה תיהיה בהחלט מיליונר עם מליון שערות בתXת.

Sun of Nations

Active member
ענית עכשו בעצמך לכוכבית .
אתה תתעשר כאשר יצמחו שערות על כף ידך.
אתה תיהיה בהחלט מיליונר עם מליון שערות בתXת.
ישבני מעסיק את מחשבותיך לעיתים קרובות, הא מלאכת?

זאת הרי לא הפעם הראשונה שאתה מדבר עליו.

אני מניח שזה לא צריך להיות מפתיע.

נטיותיך ידועות, כמו גם, נתוניי המרשימים, כפי מה שיצא לי במקרה לציין את חלקם בהודעה לכוכבית בשרשור זה.

בהתחשב בנטיותיך ובנתוניי, טבעי שתסתקרן בנוגע אליי בצורה הזאת.

אתה מחמיא לי, אבל כמו מה שפעם אמר לך שחר, "חפש בקרב בני מינך".

למעלה