אני יודעת שזה לא ממש קשור, אבל...
שלום לכולם, אני יודעת שזה לא ממש קשור לנושא. אולי קצת- כי יש כאן בנות לפני חתונה ולפני חתונה עושים קצת כושר... בכלל שמתי לב שכאן כולם נוטים לעזור- אז אולי כאן יצליח לי יותר- כי במקום אחר עוד לא הצלחתי.
ואחרי כל ההקדמה: חדשה כאן ומחפשת עזרה במציאת מועדון כושר טוב בסביבות מתחם רמת גן-בורסה-עזריאלי (לא הולמס פלייס!!!!!). עד היום הייתי מנוייה באינשייפ בקריית עתידים בת"א (אגב מועדון מעולה עם אנשים מקסימים ומדריכי ספינינג הטובים ביקום) אבל מנוי הכושר שלי עומד לפוג- ומכיוון שעברתי למקום עבודה חדש לא כל כך יוצא לי להגיע לשם ובמועדון כושר אחד הדברים היותר חשובים זה נגישות. אתמול כאמור הייתי בהולמס פלייס בעזריאלי והתאכזבתי קשות- יחס מתנשא ומגעיל, והמחיר- אוי המחיר- בלי שום סיבה הגיונית. אני כאמור מחפשת מועדון כושר טוב, נעים, מהסוג המוזכר לעיל לטובה. הכי חשוב זה ספינינג ברמה גבוהה. מישהו/מישהי מכיר/ה כזה? אשמח לתגובות- ושוב תודה. (וגם מזל טוב לכולם....
)
שלום לכולם, אני יודעת שזה לא ממש קשור לנושא. אולי קצת- כי יש כאן בנות לפני חתונה ולפני חתונה עושים קצת כושר... בכלל שמתי לב שכאן כולם נוטים לעזור- אז אולי כאן יצליח לי יותר- כי במקום אחר עוד לא הצלחתי.