אני יודעת שאני בכיינית
(טריגר?)

אני יודעת שאני בכיינית ../images/Emo10.gif (טריגר?)

אני יודעת שאני בכיינית. ואני יודעת שאף אחד לא אוהב בכיינים. ואני יודעת שאין לי זכות להפיל על אף אחד בעיות שלי כאשר יש לו מספיק בעיות משלו. אבל כל כך כואב, ואני חייבת לפרוק.. ויש הרגשה שרק אנשים במצב דומה יבינו.. אז אני לא מבקשת שיצדיקו אותי, אני לא מחפשת שיגידו לי שהדרך הרעה היא למעשה הדרך הטובה.. אני רק מחפשת קצת תמיכה, קצת הבנה. אני לא מבינה למה כולם יכולים להסתכל עליי ולהגיד לי שאני רזה.. ורק אני רואה את עצמי כל כך כל כך שמנה, ענקית, ואני מכאיבה לעצמי.. תופסת בבשר שיש ומושכת- כדי להכאיב, כי מגיע לי שיכאב לי על זה שיש לי בשר.. ואני עומדת במקלחת ובוכה, כי אני נראית זוועה.. כל פעם שאני קמה על הרגליים אני חוטפת סחרחורת איומה.. אז למה אני לא יכולה להגיד לעצמי שזה מספיק. הרי אני לא רוצה להיות חולה, אני לא רוצה להיות עצובה - אבל אני גם שונאת, פשוט ש-ו-נ-א-ת להיות שמנה... מתי זה ייגמר? מתי אני אסתכל על עצמי במראה ואראה מישהי יפה.. ורזה.. ולא אשנא כל חלק בגוף שלי..? זהו. נכנסתי ממש לעצבים. לא מספיק שעוברות בי כל התחושות האלה, גם נגמרו לי הסיגריות וללכת עד לקיוסק בחושך הזה נורא מפחיד אותי... אז שוב, אני יודעת שאני בכיינית.. אבל בבקשה, תנסו להבין ולא לכעוס.

זה יגמר...

כשתחליטי להלחם. כשנחליט להלחם. (עצוב לי, כי מצאתי את עצמי בלא מעט מהמילים הכואבות שלך.) אי אפשר ככה. כשכל כך קשה עם עצמך. אי אפשר. זה באמת בלתי נסבל.

ופתאום...

אני נזכרת שבא לי להלחם קצת יותר. ...(יודעת שזאת לא היתה הכוונה... וסליחה שלוקחת למקום אישי... אבל...) תודה.

../images/Emo45.gif

אין כל רע לקחת דברים למקום אישי כאשר המטרה היא לעזור לעצמך. להיפך, תשמשי דוגמא

מבינים, ולא כועסים..

אבל גם לא מקבלים. לא מקבלים את החיים בצורה הזאת, רוצים שתטפלי בעצמך ותלמדי איך לחיות כמו אדם שלם שמקבל את עצמו. לתחושות שלך יש סיבה ויש שורשים ויש גם פתרון. במקום להרגיש רע כמה את שמנה/רזה, תתחילי להרגיש רע בגלל איך שהעיסוק בזה מבזבז לך את החיים. נמאס לך להיות חולה ועצובה כל היום? תלחמי בזה ותתחילי לטפל בעצמך, אל תכנעי שוב ושוב למחשבות שאת שמנה, זה בראש שלך, זה רק התירוץ שמונע ממך להתחיל לטפל בעצמך, תאבקי בזה כי נמאס לך, נמאס להיות חולה ועצובה כל היום.

נמאס להיות עצובה ואולי חולה (ט')

אבל עם זה.. נמאס גם להסתכל במראה, נמאס להסתכל למטה על הגוף שלי, נמאס לראות מה שאני כל כך שונאת

נמאס לך...

את מבינה אבל, באיזשהו מקום, שהבעיה היא לא בגוף שלך? אלא במחשבה? בגלל זה את כל כך צריכה טיפול. כל כך. וברוך השם את מתחילה עוד מעט. שיהיה כלכך בהצלחה.

Bells For Her

New member
אנחנו מבינות, וכל כך לא כועסות...

התחושות האלו, מובנות, על ידי כלונו, כולונח וות את זה. הרצון הזה, הכמיהה, שכבר נסתכל במראה ונאהב את מה שאנחנו רואות, באמת נאהב. שהחלפת בגדים או מקלחת לא תגרור אחריה בכי. שאכילה, תהיה עקב רעב, ותגמר כשנהיה שבעות. אני לא אגיד לך להקשיב לכולם שאומרים לך שאת רזה, כי זה לא יעזור, את לא תקשיבי, וזה גם בכלל לא משנה. הרי ברור שלא מדובר פה ברזון, נכון? מדובר בדכאון. דכאון מודחק, שיש לטפל בו, באמצעות טיפול פסיכולוגי. את בטיפול? אם לא, למה את מחכה? מחכה שהחיים שלך יגמרו? שתרגישי רק אומללה עוד יותר? מותר לפעמים להתבכיין, זה אםפילו רצוי. רק לא להתמכר, זה עלול להיות מסוכן. תתבכייני קצת, אבל תקומי חזרה על הרגליים, תתפסי את עצמך בידיים, ותגידי שזהו. ובאמת תפעלי על פי ה"זהו" הזה. ללא הפרחת מילים מיותרות לאוויר, זה לא מועיל לאף אחד. מתוק, את יכולה לעשות את זה אוקיי? את יכולה לקום חזרה. זה קשה כל כך, אבל זה אפשרי, את יכולה לראות את זה מכל הבנות הנפלאות פה בפורום שכבר הצליחו. וכולן פה גם יצליחו, את תראי, וגם את. כן כן, אפילו את. מחזקת אותך מרחוק, מקווה שאת מרגישה.

תודה רבה ../images/Emo23.gif מתחילה טיפול ביום ה'

אצל פסיכולוג מומחה בתחום.. מקווה לא לשקר לו
אחרת מה הטעם..? יהיה טוב לכולנו, אני בטוחה.

בכיינים זה אחלה../images/Emo70.gif

וברצינות. את במלחמה עם עצמך. הריי שי בך מידה של תבונה ואת יכולה להבין שכנראה המחלה היא זו זקובעת את הראייה שלך ומחרבשת לך ככה את התחושות והחיים. ההליכה לטיפול היא זו שיכולה לחולל את הישנוי בחיים שלך וכאן אני עוברת בעצם להגיב על ההודעה השניה שלך. יש פחד מהאמת. אבל ברגע שהיא נאמרת, קשה ככל שתהייה, ניתן לטפל בה. אם תשקרי זה לברוח. להמשיך ולברוח. אמנם קשה וכואב לומר את האמת אך יש תגמול. גם ההקלה שבשיתוף וגם ההקלה שבפתרון. אם תנסי, תדעי. אל תשקרי לו, קשה ככל זה יהיה ואם תשקרי תתוודי. אל תשאירי אצלך אמת שאת לא מספרת כי היא תמשיך להפעיל את כל ההרס שאת עושה לעצמך. רע לך כלכך? זה טוב. זה יכול להיות מנוף מצוין לרצות לשנות ולהילחם. את מרגישה שמנה למרות שאורמים לך שאת רזה? את לא מבינה כמה את חולה? רע לך ועצוב? תראי כמה נושאי שיחה כבר יש לך. את לא צריכה לדאוג... :) שיהיה הרבה בהצלחה. מחכה לעידכונים.

tipsha

New member
בובה-

קראתי אותך...........הרגשתי כאילו אני קוראת את עצמי. הצביטות..... אני יודעת איך זה וזה לא כיף. אני שמחה שאת מתחילה טיפול תנצלי אותו ותדברי עם הפסיכולוג בדיוק מה שכתבת כאן. את בדרך הנכונה.......... בהצלחה!!!!!!!

למעלה