אני יודעת,אני יודעת- לא לפתוח

ilovem

New member
אני יודעת,אני יודעת- לא לפתוח

הודעות חדשות, הבנתי. אבל מה לעשות- חזרתי! ואני מאושרת, המחשב המעפן החליט שוב לעבוד ימח שמו! אז כן, אני פה ומאושרת. והאמת שעוברים עלי שבועות עמוסים מאוד, גם בביצפר וגם בפעילויות, ואני בטח אהיה עמוסה עד פסח אבל מה שכן- לידע כללי, לא יהיה מפגש תמיכה שלוש מכיוון שהנהלת המועדון, וכדי לא לתפוס תחת (חחח)- אני ורואי, חושבים שזה מיותר לעשות מפגש על כל פעם שמייק יהיה בבית משפט. מי יודע כמה זמן זה עוד יקח, זה יכול להימשך שנים (הלוואי שלא אבל מטחנות הצדק עובדות לאט). ואנחנו גם חושבים שדי מאסנו במפגשי התמיכה, שניים הם די והותר ויותר שבאמת אין לנו בפני מה ולמען מה להפגין. בנוסף- מתוכנן מפגש פורים! היכונו! ושיהיה לכולם יום טוב ושבוע מצויין!

VAMPhantom

New member
סחתיין עליכום!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני מחכה למפגש, למרות ש... למה דווקא בפורים, אני מבין שזה יהיה מפגש תחפושות? ואם אין לי? או ליתר דיוק:אם אני מחופש תמידית?
אז נתראה כמובן בפורים,אהה?
אגב, מתי זה בערך יוצא?

אין לך מושג:

1.קודם כל כמה אני שמחה שחזרת!!!!!!!
2. כמממההה מסיבות יש לי בפורים...
ולא רק מסיבות...אני גם ראש צוות קהילה וגם צוות קהילה עצמו...ככה שאני צריכה לדאוג לכל הנסיעות לבתי חולים שלנו, בתי אבות, וכל זה כי החלטתי שבפורים אני עושה פעילות קהילה...
התאריכים עוד לא הוחלטו אז אני יכולה להתאים את עצמי מהבחינה הזאת רק אני חייבת לדעת תאריך... ועוד משהו...איפה עידית? מישהו יודע למה עידית לא כותבת לנו? היא לא אוהבת אותנו יותר?

חחח זה די מצחיק האמת...

זה קטע כזה שלי ושל חברה שלי....יום אחד היינו צריכות להתכונן למבחן ושתינו היינו באי סי קיו וכניסיון נואש להימלט מכל סוג של אחריות...נולדה "תאוריית המומינים" שדנה בשאלות כמו: "למה לעזאזל אמא מומין יותר צהובה מכל השאר?" "למה לעזאזל אמא מומין הולכת עם סינר לכל מקום??" "המומינים-היפופותמים או לא?" "איך מומין נולד אם לאבא מומין אין...מומין
"? ולמה למומין אין מומין?!???! ואיזה חיה זה סניף????
וכמובן שעל כל שאלה מהסוג הזה יש כמה תאוריות ופרשנויות שונות שאני וחברה שלי חשבנו עליהן. יש לי את הגירסה המלאה של "תאוריית המומינים" על המחשב... פשוט הוצאנו את זה והפצנו בבית ספר ואנשים נקרעו מזה:) ואנחנו מאוד גאות בתאורייה שלנו:) אז התמונה הזאת היא בעצם תוצאה של שיטוט באתרי מומינים ומציאת פרשנויות מעוותות לסדרת הילדים התמימה שאנחנו כל כך אוהבות
יש אפילו חנות מקוונת של המומינים שבה ניתן לקנות קלמרים, בובות ושאר ירקות הקשורים לחבורה... הנה תמונה של סנורקה בשבילך!!!

Eli1000

New member
לכל החיפאים ../images/Emo124.gif

הבוקר התראין בערוץ-10 נציג מהמכון הססמולוגי ואמר שב30 שנה הקרובות צפויה רעידת אדמה חזקה מאד במפרץ חיפה (בין 7 ל 9 בסולם ריכטר !!!). אם חלילה זה הכן יקרה - מדובר באסון עם למעלה ב 10,000 קורבנות... אולי זה הזמן לעבור לדרום (רק לא יותר מידי דרומה כי גם מפרץ אילת על הכוונת...
) יום נעים...

midnightcat

New member
חחה משדל אחד../images/Emo8.gif

תודה שאין מה לעשות פה, תודה! הרגשת את רעידת האדמה היום?

Eli1000

New member
חח אפשר לחבר סיסמה

(לכל הצפונים החוששים מרעידות אדמה) תעברו לדרום... כי עדיף למות משעמום...

VAMPhantom

New member
no chance../images/Emo6.gif...

אין סיכוי שזו תהיה הסיבה לעזיבתי את המקום... חוץ מזה, הייתי מעורב בכל כך הרבה סוגים ומקרים והנה אני כאן איתכם, עדיין!
כך שלא תעיזו לחשוב אחרת אפילו לרגע... (אני כאן לנצח, את המוות לנצח!
)

אלי תגיד להם ששוה לעבור לב"ש!!!!!!!

יאללה כל המעריצים! בואוא אלינו! העיר המפותחת הזו יכולה להציע לכם המון, ואני מתכוונת "המון" הצעות מפתות
לא משנה העובדה שכאן בב"ש הרגישו הרבה יותר את הרעידה, בכל מקרה, "שווה" לכם...

aMJel 4 ever

New member
שמחים שאת פה../images/Emo70.gif - תגידו, הרגשתם

את הרעידת אדמה? היה לפני חצי שעה בערך... והכי מצחיק שזה קרה כששמעתי את earth song...

~orit~

New member
אני הרגשתי. וזה העיר אותי.

וזה נדיר שאני מתעוררת בשעות כאלה
הייתי רדומה, והרגשתי שהמיטה רועדת, וחשבתי שזה הכלב שלי עובר לי ליד המיטה, אז הושטתי את היד ללטף אותו והוא לא היה, אז פקחתי את העיניים, וראיתי את המגבת שתלויה לי בחדר מתנועעת, ועדיין הרגשתי את המיטה רועדת. אז הבנתי שזו רעידת אדמה. כל זה נמשך בסך הכל כמה שניות. למה זה בכלל אמור לעניין אתכם. זה מה שקורה כשאני מתעוררת בשעות מוקדמות כאלה.

מה זאת אומרת אם הרגשנו את הרעידה

??? נפלתי מהכיסא...
ושיחררו אותנו הביתה... מה לא הרגשתם חזק? אצלנו בכיתה כל אחד חשב שהשני הזיז את השולחן אז אחרי שנפלתי צעקתי על חברה שלי....חח וכולם התחילו לצעוק ולהכנס להלם אז כולנו הלכנו...

midnightcat

New member
בבי"ס של אחותי נפל עמוד על ילד אחד

באו מד"א לפנות אותו. הילה, באיזה בי"ס את לומדת?

למעלה