אני חייב לציין

ofirmoon

New member
אני חייב לציין../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפורום הזה נהיה קטסטרופה, אם לא השלמה ויז'ין אני לא יודע כמה הודעות היו נרשמות כאן ביום. אם כל מה שנאמר היום בפורום זה בוקר טוב אז המצב ממש עצוב זו דעתי, מה דעתכם

אתה יודע למה../images/Emo35.gif

כי הפסיקו לחלק כאן שוקו בבוקר וזה מאוד מכעיס ולכן מעכשיו שוקו יחולק בבוקר,בצהריים וגם...כן כן בערב וכך הקהל יגיע ויהיה סבבה. ועכשיו ברצינות.. יש משהו בדבריך,אבל..מה לעשות זה פורום ואתה לא מצפה שידברו כאן רק על ארצי שלנו..אז מדברים על הכל ולדעתי זה מאוד נחמד ככה שאומרים בוקר טוב ושלום ומדברים שטויות וכו'...וכמובן הייתי רוצה שזה יתפתח ליותר מזה...בקיצור אחי יהיה בסדר...

amit hakapit

New member
אז קודם כל

בוקר טוב
. הנה ה-
שלך אופיר. אבל פיצו, אני איתך... אתה צודק. אבל זאת תקופה כזאת, אין הופעות, כבר שיחקנו את כל המשחקים האפשריים... אני מניחה שזה רק עניין של זמן עד שזה ישתנה. ואם לא, תמיד אפשר להתחיל לדבר על "עמוק באדמה" על גבי הפורום
. אתה חושב שיואב ימחוק לנו את השיחות האלה???

יוֹאב

New member
אני אומר

שכולם יודעים יפה מאוד להגיד על הפורום הזה שמצבו רע, אבל אף אחד לא מונע ממך לפתוח נושא לשיחה. אני ניהלתי עד עכשיו 5 פורומים בתפוז. היו תקופות טובות ורעות בכל אחד מהם. פורום שלמה ארצי הוא המקום לאוהבי שירי שלמה ארצי לכתוב על השירים, על שלמה, על הופעות, על הלחנים, על המילים וגם סתם ככה הודעות
מתקבלות תמיד בברכה. אף אחד לא אמר שיש כמות מינימום של הודעות שצריכות להכתב כאן.

ofirmoon

New member
צודק יואב אבל....

לא אני היחידי שצריך לפתוח בשיחה כולם פה צריכים לעזור כדי שנוכל לנהל פורום מרתק. מה שכן אני שיבחתי את פעלך השלמה וויז'ן הוא מה שמחייה את הפורום הזה, תמשיך ככה יואב.

יוֹאב

New member
תודה

ואגב, השמועות שגונבו לאוזניי בשעות אלה ממש, הן שהדי וי די נדחה לסביבות ינואר...

למעלה