אני חייב להגיד את דעתי על משהו

בוביץ

New member
אני חייב להגיד את דעתי על משהו

יש כזה דבר שקל "לרדת" על הוט(הכבליעם) ויותר IN להגיד יס יותר טובה . יש מין כזה אגנדה שכל מי שרוצה להיראות שמבין משהו יגיד יס עדיפה . וואל הנה כמה דברים שאולי התעלמתם מהוט: *בכל זאת יש לה הפקות מקור ישראליות יותר מיס ואולי גם מוצלחות ממנה. כמו שבתות וחגים,פרוייקט יוצרים מכאן ועוד . גם מיכאלה שלדגעתי גם סדרה טובה . דווקא נוטה להיות פחות טלנובלית ויותר מותחת. ויש כמובן את יצפאן וגיא פינס. *אל תשכחו את ערוץ 8 המצויין עם תכוניות טובות וגם סטודיו למשחק. *את ערוץ ביפ-עם מק 22 שלדעתי אחת מהתוכניות הישראליות המצחיקות שיש(בערוץ 2 זה יגיע מצונזר) ויש תא באפי ומלקולם וחברים בשח, וסימפסונז. *ועוד דבר אל תשכחו שסטאר וורלד היה אצל הכבלים הרבה לפני שיס נזכרו לרכוש אותה.(הייתם צריכים לחכות עד עכשיו לעונה השישית של באפי,ועונה ראשונה של אנגל) בכל מקרה לרדת על הוט זה קל אבל בתכלסס זה לא כזה נורא אני לא קשור להוט ולא יחצן של הוט סתם באתי להביע את דעתי. אני לא אומר שיס פחות טובה מהוט ואולי באמת יותר טובה.אבל אני בא נגד הזילזול שהרבה אנשים אומרים נגד הוט. כי בסופו של דבר יש צדדים לכאן ולכאן

lordof the

New member
תשמע אתה צודק

כל מי שמנוי ליס מרגיש את הצורך העז לשווק את החברה ולהשמיץ בכל רגע שיש לו את HOT, אני מנוי HOT ולי אין את הצורך הזה להשמיץ את יס, כל אחד ומה שטוב לו, אני אוהב יותר את HOT כי לדעתי הערוצים טובים יותר ובכלל תכנים ישראללים יותר איכותיים, אבל לא תמצאו אותי בכל פורום ופורום מתחיל להגיד ססמאות עלובות כמו - YES == NOT , או משהו מפגר כמו שעושים על HOT.

dht160

New member
אני לא כזה

אני מחלק את זה ל 2 תחומים: אני מעדיף את יס בגלל שהיא טלויזה יותר טובה לדעתי ומאימה לי יותר ולא משבח אותה בגלל שאני שונא את הכבלים. אני עושה את ההפרדה. יכלתי להיות מנוי YES ולא להגיד כלום על הכבלים אבל יש לי הרבה שנאה למלא דברים שהם עשו בשנים האחרונות ולכן השנאה. היא באה ממעשים, לא בגלל שאני מנוי YES גיא YESניק בנשמה

ayaliar

Well-known member
נכון וזה מוזר

משום מה מנויי הוט לא מרגישים צורך להגן על החברה מהבוקר עד הלילה ולהשמיץ את יס. ואני מנויה של הוט כי טוב לי בהוט וכי יש דברים שאני לא מוכנה לוותר עליהם. אם הייתי רוצה לעבור ליס, הייתי עושה את זה אני מתחילה לחשוב שמנויי יס פשוט ממורמרים

dht160

New member
אני חושב בתור יסניק בנשמה

שלא צריך לעשות רשימת היסטורייה של מה שהיה אלה להתסכל קדימה. ויס היא חברה שמשתפרת בתכנים מיום ליום ואין מה להשוות למה שהיה בה בתחילת הדרך. יש לי הרבה דעות בנושא המלחמה הזאת ואני יגיד לך את העקרון לגבי הפקות המקור: נורא יפה שהם משקיעים בתעשיה אבל כל אחד צריך לשאול עצמו אם זה טוב בשבילי ?. מה זה עוזר לי שיש יצפאן וטלנובלות אם גם שיהיה לי כבלים אני לא יראה את זה ? אז כל אחד צריך לעשות תשיקולים שלו ולי באופן אישי לא קורץ שום דבר בכבלים חוץ 'שבתות וחגים' אבל אני לא עובד לפלטפורמה בגלל דבר - שניים בעיקר שזה הסוף ועוד מקליטים לי כך שאני לא מפסיד. תמיד שבא מישהו ושואל מה עדיף. כבלים או לוין בפורם אני אומר לו שפעם היו אומרים ממש חד משמעית כמעט YES. היום הם סגרו קצת פערים וצריך לדוק לעומק יותר וכל אחד צריך לבחור אחרי טעמו. גיא YESניק בנשמה

בוביץ

New member
אני מנוי להוט רק בגלל ש

היה לנו הנחה ענקית באנטרנט המהיר של הכבלים אבל היינו חייבים להתחבר לכבלים בטלוויזיה(אז לא ידענו שאפשר להתחבר בלי להתחבר בטלוויזיה) אני רק אומר שיש מין אגנדה בוא נרד על הוט כי קל לרדת עליהם למרות שזה לא כ"כ נכון. אני אומר שיש מין אגנדה שכל מי שרוצה להירואת נחשב אומר הוט זה חרא .

אני מנוי הוט...

וכאילו בעיקרון, רוב הטלוויזיה שאני רואה זה דרך המחשב שמחובר לטלוויזיה (הכרזתי מלחמה על שעות הפריים טיים- שלצערי עליי להקדיש ללימודים בזמן האחרון...) וכשאני מדבר על התכנים של הוט/יט זה יותר על מה שאני רואה כשאני מזפזפ ולא יותר מזה. יש אמנם מספר לא מועט תוכניות שאני רואה באופן קבוע (מיכאלה, ימי חיינו- לא לא טעיתם בבנאדם, אנג'ל- רק בגלל שאין לי סבלנות להוריד את העונה הראשונה עכשיו וכד'), אבל רוב הפעמים מול הטלוויזיה אני רק מזפזפ- ולמען האמת- רוב הפעמים אני לא מוצא משהו מעניין (אולי בסטאר וורלד פעם ב..) והשלט פשוט ממשיך לעבוד... עכשיו, אני לא יכול להגיד באופן מוחלט שביס זה יותר טוב כי אני לא מנוי יס, אבל כשהייתי אצל ידידה מנוית יס למספר לא מועט של שעות (כמה ימים) גיליתי המון תכנים נהדרים ביס... תכנים שאני די בטוח שאם הייתי מנוי יס- השלט היה נשאר מקובע עליהם. אבל, אני לא רואה בתכנים האלה סיבה מספקת לעבור ליס (לא בגלל שהם לא מספיקים או משהו אלא בגלל מה שאמרתי קודם... אבל זה רק אני...). ובקשר למלחמת יס/הוט הזאת - לדעתי זה די חסר תכלית כשמנויים מתחילים להשמיץ וכאילו "לוקחים את היריבות בין החברות לידיים שלהם"... אבל כל עוד זה לא פוגע באף אחד (חוץ מ"השם הטוב" של החברות עצמן כמובן- שגם ההשפעה של זה על זה לא נראית לי כל כך גדולה) אז סבבה...

שכחת להוסיף

שיס קנו את ערוץ סטאר וורלד הרבהההההההההההההה אחרי הכבלים, ואם אינני טועה (ויש סיכוי די גדול שנאי טועה) הם דורשים עליו תשלום מיוחד... אגב, כולם תמיד טוענים עד כמה יס ליברלים וכו' וכו' - אז אם הם כל כך ליברלים למה הם מצנזרים נשיקה בין שני גברים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929671,00.html מה גם שבכל מה שקשור לסרטים הוט מצמצים את הפער יותר ויותר... ללווין עד יש יתרון גדול, אבל פחות מבעבר... חוץ מזה, שאני מעדיף סרטים איכותיים מכאלו שהם הכי חדשים... ובל נשכח את הוט ספייס, ערוץ הסרטים החדשים המוקדש למד"ב שייפתח למשך כל הקיץ... גם במחיר הוט זולים יותר, ואם אתה מנוי אליהם יהיה לך הרבה יותר זול לעשות אינטרנט בכבלים - בעוד שיס יוכלו להוציא אינטרנט לוויני רק ב2006. מישהו כאן אמר לפני שעדיף שלא להסתכל על העבר אלא על העתיד - וכשאני מסתכל על העתיד אני רואה יתרון גדול לכבלים, כי הם יכולים להיות הרבה יותר אינטרקטיבים מהכבלים... דרך הכבלים, לדוגמא, יהיה אפשר בעתיד לדבר בטלפוןף לגלוש באינטרנט ועוד המון דברים שאין מצב שיס יוכלו לעשות - עקב נחיתות טכנולוגית בעניין הזה. גם אל תשכחו שאיכות התמונה והסאונד בכבלים עדיף במקצת על של יס. וכבר הזכירו לפני את תכניות המקור... שלא כוללות רק יאצפן וטלנובלות, אלא תכניות איכות כגון: הסרטים הדוקומנטרים של ערוץ 8, גיא פינס, שבתות וחגים, ראשון בדרמה, פרויקט סרטים מכאן, מ.ק 22, ועוד המון דברים... הרבה מכאן מתלוננים על השירות החרא של הוט, אבל בדוגרי לרוב כאן אין זכות ונסיון להתלונן - כי מה שמתמקח על המחיר ומי שמטפל בדברים האלו הם לרוב ההורים... ולפי מה שהבנתי רוב הפורום (אם לא כולו) הוא בני נוער. ולסיכום: אני ממש לא אומר שהוט עדיפים על יס, ואני מעדיף שלא להשוות באופן טוטאלי... אני רק אומר שבהמון דברים הכבלים עדיפים בהרבה על הלווין, בדיוק שבהמון דברים יס עדיפים בהרבה על הוט.

dht160

New member
לגבי סטאר וולרד

אני חיב לצין שזאת גם לא משמ השואה צודקת. לכל חברה יש ערוץ פחות או שתים בתשלום. בכבלים את סטאר וולרד ובלויין את פוקס קידס, קרטון,אם ג'י אם ועוד גיא

אנחנו עוברים מ"הוט" ל"יס" ממחר!!!

אבא שלי מנסה כבר שבוע להגיד שהוא רוצה להתנתק ובמוקד השירות של "הוט" מנתקים ברגע שהוא אומר את המילה "להתנתק". נמאס מהפרעות השידור שלהם, מהעלאת המחירים המתמדת ושירות גרוע!!! אולי גם ב"יס" יהיה אותו דבר, אבל לפחות אז נבחר את הרע במיעוטו.

dark reaper

New member
שמעתם מה מנויי יס עושים?

במוצ"ש הקרוב הם מארגנים הפגנת ענק בכיכר רבין על מנת להראות שהם תומכים בהתנתקות מהוט. אבל עכשיו ברצינות, אני יכול להבין את מנויי יס שהם מגינים על יס ותוקפים את הוט. הרי הסיבה שהם עברו מהוט ליס זה בגלל שהם היו מאוכזבים מתוכן התוכניות של הוט וכו'. אבל אני לא מסכים עם כך שהוט היא חברה גרועה. יש לה הרבה יותר יתרונות מאשר חסרונות, לעומת יס. למשל, ליס יש סדרה עם נינט טייב, ולהוט אין. 1:0 להוט. הוט מפיקים תוכניות מקור מהמשובחות ביותר, יס לא. 2:0 להוט. אני יכול להמשיך, ולהמשיך, אבל זה ברור שהוט הרבה יותר טובה מיס. דבר אחד שאפשר להגיד לטובתה של יס, שהם משדרים סרטים יותר טובים מאשר יס.

Paranoid Y

New member
הוט טובים?!

אז לפחות שיהיה להם קצת כבוד לציבור.. והתחשבות... אם גם לך היו אומרים יותר מ 10 שנים שאתה רחוק מידי בשבילם.. ולא משתלם להם לחבר אותכם לכבלים.. אז.. לא מחבבים אותם כל כך... יותר מ 10 שנים היינו רואים את הערוצים המרכזיים רק בעיתון!!, ועל סיינפלד רק שומעים.. ועוד דברים, כי לא בא להם לעבוד קצת יותר..עד שבאה יס והצילה את המצב... והכי חוצפה זה שאחרי שיס התחילה, באו מהכבלים והתחילו להציע לנו לעבור אליהם.. שראו שיש מתחרה, רק אז נזכרו להיאבק על המנויים... אפילו אם הם יהיו טובים מיס פי 10 (וההפך הוא נכון).. אז לא הייתי עובר אליהם!!

RaviDJ

New member
דעתי בנושא

קודם כל אני חייב להגיד שביום שהתחברנו ליס היה לי כל כך כיף לצפות בטלויזיה! זה היה כמו עולם חדש של טלויזיה חח אז עוד לא היה לכבלים את הדיגיטלי, זה התחיל רק איזה שנה בערך אחרי שאנחנו עברנו ליס (משהו כזה). אני זוכר את השירות של הכבלים, הם היו ממש לא אדיבים, היו הרבה תקלות, איכות שידור לא משהו (עד היום) ולכמיני דברים כאלו שפשוט עשו חשק לעבור ליס. אני ממש מרוצה שעברנו ליס, זאת אחלה חברה, יש אחלה ערוצים ותוכניות. כמובן שלכל חברה את היתרונות שלה. אגב מבחנית מחירים - יס תמיד היו יותר זולים בהשוואה לדיגיטלי של הכבלים, את המחירים של עכשיו אני לא הכי יודע אבל לפחות עד לא מזמן יס תמיד היו יותר זולים ולעומת זאת האיכות היא יותר גבוהה! והקטע שיס צינזרו משהו.. אז מה זאת הייתה החלטה שלהם, זה מה שהם מצאו לנכון לעשות בגלל שעת השידור המוקדמת. בשעה מאוחרת יותר שודר הקטע במלואו. ודבר אחרון - לגביי העתיד עם יס והוט.. אל תשכחו שיס עובדים עם בזק.. כשהכבלים יציעו שירותי טלפוניה בזק יהיו פה ובטח יעשו מבצעים עם יס, בדיוק כפי שהם עשו עם האינטרנט. אז אל חשש מהעניין הזה :) זהו. האמת יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל השתדלתי לקצר חח יום טוף!

../images/Emo4.gif

יס תמיד היו יקרים יותר... היום המחירים כמעט שווים, אבל יס עדיין יותר יקרנים. ואני יודע שעד לא מזמן איכות הסאונד והתמונה היו יותר טובים בהוט. מה השתנה מאז? ולא משנה אם הם גם ישתפו פעולה עם ביל גייטס, יס הם עדיין חברת לווין - וככזאת, יש לה נחיתות טכנולוגית כנגד הכבלים

סליחה, על סמך מה?

חבילה זהה ב"יס" הוצאה לנו ב- 215 ש"ח ועל אותו דבר ב"הוט" רוצים 260ש"ח (ההינו במבצא של 180 ש"ח לחודש והוא נגמר השבוע). חוץ מזה ביס נותנים 3 ממירים חינם ובהוט שילמנו על ממיר נוסף.

למעלה