אני חייב אזרחים

WingedSkull

New member
אני חייב אזרחים

אני אהיה זקוק למישהו שיקריב אזרחים כדי שאשרוד תחת מקפת המורדים שעליי תודה לעוזרים

nc92

New member
מז"א אומרת אחי?

תסביר מה אתה צריך ואני אשתדל לעזור..

WingedSkull

New member
ככל הנראה היום או מחר אצטרך

אצטרך לעשות על מישהו שיש לו מלא אזרחים שחרור המדינה ולקחת אזרחים כדי שלא אחוסל ע"י המורדים וככה אוכל להשיך להתקיים ולפתח נגד כדי לשרוד

nc92

New member
אה אתה בעשירייה אז אין בעיה

כמה אזרחים אתה צריך שיהיה לי? ובשיחרור אתה לא לוקח אדמה נכון? דבר איתי שאתה צריך ואני אפתח עליך חלון שתחזיר לי תקיפה או משהו..

m a d m a n 1

New member
פתחתי עליך חלון.....

3.3 מיליון אזרחים אין חיילים אין רכבים אין טה"א סיבו

m a d m a n 1

New member
רק תתקוף נשמה

יש שם מספיק אדמה וזו מדינה שתהיה חשובה לי בזמן הקרוב

m a d m a n 1

New member
לא קשור.......

נגיד ויש לך מיליון אזרחים 0 מורדים ואפשרות לגייס 750 אלף זה אומר שבשביל להשמיד לך את המדינה הם צריכים 90% מורדים שזה 900 אלף מורדים. אם ישלחו עליך פעולה והיא תעבור תקבל 5% מהאזחים הקיימים(לא מהחיילים!) אם תגייס את כל ה 750 אלף שלך לצבא האויב ששולח לך את הפעולות עדיין צריך להגיע לאותו סכום של מורדים כדי להשמיד אותך אבל הוא יקח את זה מהאזרחים הקיימים זאת אומרת בדוגמא זאת הוא יקח 5% מתוך 250 ולא מתוך מיליון.... יש מבין? לקיצור תשפר נגד ריגול וכל פעם שאתה הולך להשתמש בתורים תפרק את החיילים(ככה יגדל לך יותר מהר האוכלוסיה) ובכל פעם שאתה מסיים תגייס מקסימום. זה עוזר בדוק,כבר הצלחתי להציל בעבר מספר מדינות מהצעה באום בעזרת שיטה זו

yarden06

New member
יש בעיה קטנה עם זה

מי שנמצא בעשירייה - האחוזים לרעתו ניסיתי לתקוף את עצמי לאדמה ממדינת זנות ובכל הניסיונות שלי נפלתי על אחוזים בודדים כנראה שזה כמו במ"צ שכשמדינה חזקה תוקפת מדינה חלשה האחוזים שלה גרועים ככה שאני לא יודע כמה אזרחים תוכל לאסוף דימה

m a d m a n 1

New member
ידוע

גם אני נפלתי על זה ניסיתי לעשות עם עצמי פינג פונג עם המדינה שלי מקום 2 לאחת הזונות שלי ולקחתי בכל תקיפה(5 תקיפות) 7 יחדות אדמה אני חושב שזה פועל רק בתקיפות אדמה אבל,בכל מיקרה אין מה להפסיד

למעלה