Rocking Girl 16
New member
אני חייבת להעתיק לכם משהו
שאסף אברבוך כתב למעריצים שלו בפורום. הוא מתייחס בין היתר למצב הגרוע במדינה, למצב של הרוק בארץ וגם מדבר על היהודים
למי שלא מכיר, הוא זמר (שאני מאוד מאוד אוהבת) מהעונה השלישית של כוכב נולד, מה שהופך את הדברים הלא מסחריים שלו לעוד יותר הזויים ומפתיעים לטובה. למי שזה שמעניין אותו: (אסף מתייחס לשאלות על ההופעה שלו) "....מדובר במופע רוק, פשוטו כמשמעו. שונה למדי ממה שעשו כל יוצאי כוכב נולד עד היום, יש אמנם שירים יותר כבדים ושירים יותר קלילים, אבל האווירה הכללית היא של הופעת רוק. מבחינת הטקסטים, מדובר בטקסטים מאוד אישיים שמדברי בחלקם עליי, ובחלקם על המצב החברתי-פוליטי הרעוע בו אנחנו נמצאים. אני כילד הערצתי אומנים מהסוג של אביב גפן והיהודים כי הרגשתי שהם אמיתיים ומעיזים להגיד את מה שיושב להם על הלב, וכשהייתי מגיע הבייתה במצב רוח קודר (ומי כמוכם יודע כמה זה שכיח בגיל ההתבגרות) הייתי שם דיסק של אחד מהאמנים שאהבתי ומרגיש פחות לבד. אני חושש שהרוק הישראלי איבד קצת את האמנים שמוכנים לקום ולמחות נגד מה שפסול בעיניהם. הרצון לדבר על המצב עבר לראפרים כמו סבלימינל, מוקי והדג נחש, אבל הרוק נשאר יתום מאמנים אמיתיים ובועטים. אני רואה במוזיקה שליחות ויודע שהיום בו אפסיק להאמין שניתן באמצעות המוזיקה לתקן ולשנות את מה שפסול ורקוב בחברה, יהיה היום שבו אפסיק לעסוק במוזיקה. מבחינתי ההופעה היא הדבר שהוא הכי "אני" מכל מה שהצגתי עד היום....."
שאסף אברבוך כתב למעריצים שלו בפורום. הוא מתייחס בין היתר למצב הגרוע במדינה, למצב של הרוק בארץ וגם מדבר על היהודים