אני חושב שמצאתי

naknicki

New member
אני חושב שמצאתי

את שני הדברים שהכי מטרידים אותי. 1 - הנטיה המינית, שאינני בכלל בטוח בה או בעצמי, שאינני יודע איך לחיות איתה בשלווה. 2 - הדת. אני לא בנ"א דתי אבל אני מאמין בקיומו של אל ובגלל החינוך מהבית, הכל מתנגש לי ביחד ואני לא יודע איך לאכול את זה. לגבני שני הנושאים האלו - חקרתי באופן דיי מעמיק... ואין תשובות. מה את\ה מציע\ה סהר? איך אדע מה לענות לעצמי?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ושוב שלום..

קודם כל אנחנו חייבים לשתף אותך בשמחה לראות שאתה נרתם למשימה, לוקח על עצמך אחריות ומוכן לבדוק ביחד איתנו את המצב לעומקו, בניסיון לראות מה אפשר לעשות, איך אפשר לשפר את הקיים ואיך אפשר לפתור את הבעייתי. בשבילנו זה ריח של התחלה חדשה, ואנחנו מקווים שאתה כמונו מריח אותה... ובכן, שני הדברים שמטרידים אותך הם באמת משא כבד, תודה ששיתפת אותנו. ננסה להתייחס עכשיו לנקודה הראשונה שהעלית. אתה מוטרד, מבולבל ומתלבט לגבי הנטייה המינית שלך ומכך שאינך חי אתה ב"שלווה". אולי דווקא משום שאתה לא בטוח בה, אינך יודע איך לחיות אתה? רוצה לשתף אותנו קצת יותר בהתלבטויות? אולי קצת בהיסטוריה ההומוסקסואלית שלך? אנחנו מבינים שכבר התנסית, ואף הגעת למצבים לא נעימים שלא עשו לך כל כך טוב, וכאבנו את כאבך כשסיפרת לנו... ובכל זאת, מאיפה הבלבול? מה אומר הקול השני בך?

kaban

New member
...

אתה מבקש פתרונות ביה"ס לשאלות חשובות כל כך וקיומיות חשתי מצוקה רבה מדבריך הקודמים אני שמח כי אולי הוטב לך אבל אני מרגיש כי חשוב שתלך ליעוץ או טיפול ושלא תחפש פתרונות קלים דרך האינטרנט כי הם לא יפתרו באופן עמוק שום דבר

למעלה