אני חושבת שזה תורי עכשיו....

אני חושבת שזה תורי עכשיו....

אני מתרגשת אבל מנסה להישאר רגועה... אז ככה...
לניקי שלי..!!!
יפה, מושלם, חיים שלי!!!!!!!!!!!!! הגעת לגיל 25!!!!!!!!!! בטח זה כיף הא?? במיוחד עם חחיים כמו שלך.. עם אישה כזה מדהימה..!! עבודה כזאת מושלמת!!! וחברים ומעריצים עוד יותר מושלמים..!! אין לי כמעט מה לאחל לך... כי יש לך כמעט הכל כבר יש לך...!! ניקי.. תדע.. שאני באמת אוהבת אותך.. באמת באמת...!! אני מתה לפגוש אותך *מזילה דימעה*... אני יתן הכל כדי לראות רק חיוך במציאות ממך.. לכיוון שלי..!!!!!! אולי אני לא יצא שפויה מכל העניין אבל.. בישבילי??
כמו שהזכרתי למעלה.. אמרתי שיש לך כמעט הכל.. ואם חסר לך משו.. למרות שאתה לא מכיר אותי.. אתה יכול לבוא לבקר חחחחח ואני מבטיחה שאני ישלים אתמה שחסר לך..חחחח ממו'שש
.. ממי שלי..אני מאחלת לך...שהחיים שלך ימשיכו להיות כאלה יפייפיים..! מגיע למישו כמוך כל כך הרבה אושר בעולם..!! למרות שאתה כמו שהרוב אומרים.. סתם זמר, להקת בנים, ואליי היא קטנה וטיפשה.. יעבור לה.. אולי אני טיפשה... ואולי אני קטנה... אבל אתה לא סתם זמר.. ו-ווסטלייף הם לא סתם להקה..!! ווסטלייף באמת עזרה לי בהרבה דברים כמה שזה נשמע מטורף..!! שהייתי עצובה.. השירים שלהם היו היחידים שהרגיעו אותי... החיוך שלך, ניקי.. תמיד העלה חיוך על הפנים שלי.. לפעמים מרוב שאתה כל כך מדהים.. התחלתי לבכות.. מרוב אושר...!! אני לא יודעת מה יקרה שאני יפגוש אותך.. אבל אני מקווה שבקרוב..!! אני רוצה שתדע שאני מאחלת לך כל מה שאי פעם תרצה.. אני בטוחה שלך ולג'ורג'י יהיו חיים מדהימים.. מלאי אהבה..!!! אני מאחלת לכם.. תמשיכו להיות הזוג הכי מקסים בעולם..!! הלוואי והיית קורא את כל זה....
(סורי בנות הייתי חייבת לשפוך את הלב) אוהבת אותך ניקי שלי.. תבטיח לי שרק תחייך.. טוב?! ותבטיח לי שרק תיהיה מאושר...!!חסר לך שלא!!
אוהבת אותך יפה שלי... המוווווון מזל טוב..!!! עד 120 ויותר...!! רק בריאות אושר ואהבה.. שלך ...! תמיד...!! דלי מקביירן.!!

Naughty Girl1

New member
וואו איזה ארוך

אין יל כוח לקרוא אבל אני בטוחה שזה יפה חחח דליוש תחברייייייייייי

little bry

New member
../images/Emo7.gif *מזילה דמעה*

דילוששששששש איזה מהמםםםםםםםםםםםםםם מושלמיייייייי הכללללללללל אמאאאא איך ניקוש גדל לנו ככה? באותה הזדמנות אני יגיד לניקוש מזל טובבבב נשמההההההה שתמשיך להיות כל כך מושלמי כמו שאתה, וכמו שדילוש אמרה: אולי בשביל אחרים אתה סתם מישו מלהקת בנים שבדרך כלל חושבים שהם לא משו, אבל בשבילי אתה הבנאדםםםםםםםםם אם כוווולם היו יודעים מה אתה וכמה אתה תורם לעולם *רק החיוך חחחחחחחחחחח* מבטיחה לך שהכל היה שונה!! לאב יו ניקושששששש וחולה גם על ג'ורג'י אישתך המושלמתתתתתתת! שיהיו לכם את החיים הכי הכי מאושרים בעולם! מתה עליך רק חבל שאתה לא יכול לקרוא את זה... מואההההה! לאב יהההההה

יאא... עכשיו סיימתי ת'עוגהההההההההה

מלא קצפתתתתתתתתתת!!!! וסוכריותתתתתתתתתת והעוגה בצורת פרח כזה... גאאאאאאאאאאאאאאד איזה יפה זה!!!!!!!!!! צילמתי

little bry

New member
עוגיתתתתתתתתת

יאמיייייי גמני רוצהההההההההההההה חחחחחחחחחחחחח יאאאאאאאא כל היום שיגעתי תחברות שליי היום יש לניקי יומולדתתתתתתת גם כתבתי להם ביומנים חחחחחחחחח והם כזה מי זה ניקי? ואני נו באמתתתתתתתת ניקיייייי מושלם בן 25 חחחחחחחחחח עד שהם התעצבנו עלי חחחחחח דילושששששש תכתבי באמצעעעע 2555555555555 יאאאאווווווווווו מושלמונייייייייייי אני טסהההה לחברה שלי חחחחחחח נשגע אותה קיצת חחחחחח

רשמתי על העוגה...

nix happy birth day וכזה מזה יפה.. ועם מליין קצפתתתתתתתתתת יוהוו יצא מדהים.. שיפתחו הפילים אני ישים פה...

למעלה