אני חושבת שזה עשוי לעניין אותכם

אני חושבת שזה עשוי לעניין אותכם

שלום לכם, המצגת הזו הגיעה אלי באימייל וחשבתי שיעניין אותכם לראות אותה. אני חושבת שהמצגת מאד חזקה, ועלי היא השפיעה מאד. הנה כתובת המצגת: (קישור מצורף)

e-shfiyut

New member
איזה כיף להאשים את השמאל!

הרי משנת 77´ הימין בשלטון למעט שתי תקופות קצרות שהשמאל שלט (רבין, ברק)... אני לא רואה את הקשר שבין הרפתקאת השלום של השמאל לבין הזוועות שהולכות אחרי כניסת צה"ל לשטחים (שרון!=ליכוד=ימין!).

זה ממש דפוק הסרט הזה

אני לא חושבת שאם הימין יעלה אז אף אחד כבר לא ימות והאינתיפדה תעלם והעולם יהיה מקום טוב...הרי תחשבו על זה כשמישהו נותן לכם מכה מה האינסטנקט הראשוני שלכם?לתת בחזרה נכון?אז עכשיו אנחנו רק מכים אחד את השני ואם מישהו לא ישים לזהסוף ויתבגר ויעלה קצת מעל היצרים החייתים שלו(כשאתה נותן מכה בחזרה אתה לא חושב לפני זה אתה סתם מכה) אז בסוף לא ישאר לנו אנשי בשטחים שהימנים כל כך מגנים עליהם..

ולי יש רק שאלה אחת

ומי היה זה שהכניס אותנו ללבנון? ומי היה זה שהוציא אותנו משם? בקדנציות של אריאל שרון בממשלה בתפקידים הבכירים בטחון ורוה"מ נהרגו הכי הרבה אזרחים וחיילים, אחרי מלחמת יום כיפור. כן היה זה השמאל שכרת ברית של אמיצים עם הפלשתנאים אבל לא הוא היה ששרף את האמון שלהם ושלנו בשלום. הימין מדבר השמאל עושה, מאז המהפך של 77´ כל פעם קרא הליכוד להקמת ממשלת אחדות בגלל שהם לא הצליחו לבד .

oran nahariya

New member
איזו קיצוניות והגזמה...?!!?

התשדיר תעמולה הזה, או לא יודע איך להגדיר אותו ממש מוגזם!! הוא כבר עבר את גבול הטעם הטוב!!! חזון השלום עם העם הפלסטינאי הוא של כלונו, בלי קשר לימין,שמאל או כל דעה פוליטית אחרת. יש הנמוכנים לוותר יותר ויש המוכנים לוותר פחות (מבחינה אידיאולוגית של אדמות), אך דבר אחד בטוח--אף אחד לא מוכן לוותר על חיי אדם, חיי חברו, ילדיו למען השלום! זה בעצם סתם מיותר. השמאל הכניס את חיילי צה"ל ללבנון וגם הוציא אותם, והנסיבות של פרוץ האינטיפאדה הביאו את הממשלה והשמאל בראשה, להחלטה להיכנס לשטחים בכדי למנוע תמונות נוראות וקשות מאלו בתוך גבולות ישראל וברחובות. השמאל העדיף לסכן חיי חיילים (אשר נועדו להגן עלינו) מאשר לסכן חיי אזרחים (ואני בטוח שגם אתם מסכימים איתם!) בכל מקרה, אני לא אמשיך לחפוןר כי זה יכל להיות ממש ארוך... קיצר- השאמל לא אשם בכל הזוועות הללו, הוא אומנם זה שנתן את ההוראה להכנס לשטחים, אבל אני דיי בטוח שגם ממשלה אחרת הייתה מחליטה כך ואולי אף מחליטה לנקוט מהלכים דרסטיים הרבה יותר... אל תחפשו אשמים!! נסו להציע פתרונות ריאליים...!)
תחשבו על זה..

סליחה

אז השמאל של אריק נכנס ללבנון? והשמאל של ברק יצא? המשפט הנ"ל רק חלקית נכון, הימין של אריק נכנס והשמאל של ברק יצא וחבל ששוכחים את זה. אריק נכנס ללבנון וגרם לאסון שנמשך 18 שנה, היתה זאת ממשלת האחדות של 84 שהוציא חלקית את צה"ל לגבול רצועת הבטחון (בתקופת העבודה ברוטציה) והיה זה אהוד ברק שהוציא אותנו מלבנון. אל תשנו את המציאות והעבר. לא מחפשים את האשמים (כי רואים אותם) ומציעים פתרונות ראלים רק שמאל חזק ושפוי ´אמת´ או ´רצ´ בקלפי

shabloola

New member
סליחה אבל.....

זה קצת מוגזם.... התמונות ממש קשות והמצגת ממש מפחידה.
שב"י שולטים
קן רמ"א אימפרייה!

בלי קשר לדיעותי הפוליטיות..

צרי לשים לב לניצול הניבזי של תמונות השכול והפצועים בידי הימין. הימין הפך תמונות אלה לנכס פוליטי כדי להשפיע אם לא דרך השכל הישר אז דרך הרגש, מישהו זוכר את התשדירים המזעזעים של הבחירות הקודמות?

bogz

New member
זה מזכיר לי את שיטת התעמולה של...

נו... שו איסמו... אה כן, ערפאת.

man15

New member
"כל מה שאמרתי אמת ויציב"

(ציטוט מהשיר "כף יד רשעה" של דליה רבינוביץ) ונראה לי שכל מה שאמרו שם זה "אמת ויציב"

rotem120

New member
מזעזע...

אני ממש לא מבינה בפוליטיקה, אבל אני חושבת שהמצגת כן דיברה אלי וכן הרגשתי שכל המדינה מדממת. הרעיון הכללי הוא שהדרך שהם מציעים זה ליצור מצב שלא אנחנו לא נדמם אלא מישהו אחר. והרעיון הזה שגוי בתכליתו. ובעניין של הצגת פתרון שונה אני חושבת שאנחנו צריכים לפתור בעיות פנימיות לפני שיוצאים בהחלטות שגויות.

למעלה